Ako originálne oznámiť mužovi na okrúhliny, že ideme na futbal do Madridu?

simca115
5. júl 2024

Ahojte. Poraďte ako originálne oznámiť mužovi na okruhliny že ideme na futbal do Madridu. Ja v tomto som totálne tela tak vôbec neviem. Ďakujem za odpoveď ♥️♥️♥️

petamich
5. júl 2024

ja som muzovi dala piskacie tricko s lietadlom a do puzzle s London Bridge mu skryla letenku 🙂 mozno nieco v podobnom duchu

danica2711
5. júl 2024

@simca115 prečo nasilu niečo originálne, ak to nevychádza priamo z teba, nie je to tvoj spontánny nápad? Než kopírovať cudzie "originality", radšej by som to oznámila úplne obyčajne. Poteší sa možno viac než keď budeš okolo toho robiť tanečky, chlapi z tých inotajových originalít zas až takí odvarení nie sú, resp. je im to srdečne jedno, podstatné sú tie lístky na futbal

barbora0308
5. júl 2024

@danica2711 Suhlasim, autorka chce nieco "originalne" poradene/odkukane od ineho 😁 ...

januska12323
5. júl 2024

Lístky do obálky, ak sa netlačia niečo napíš na papier aby to ako "lístky" vyzeralo, podaj mu ju, všetko najlepšie, miláčik. Prekvapenie sú lístky a nie ako sa k nim dopracuje.

mojemenonikto
5. júl 2024

@simca115 Skús prísť za ním nahá, zabalená iba do španielskej vlajky s futbalovou loptou. A hneď ako sa preberie, tak mu to oznám 😁😁😁

jaja20
5. júl 2024

@simca115 Ja by som mu ich strčila do peňaženky medzi bankovky ( ak sa zmestia ) 🙂

markusrasford
5. júl 2024

@danica2711 tak prepáč to nie sú lístky na Dolnú a Hornú. Treba tam ísť a zažiť to a budeš ináč písať. Dostať sa na zapas Realu Madrid není ísť do obchodného centra. Je to zážitok na celý život. A keď si autorke nevedela poradiť tak nechápem prečo si jej musela ešte aj "okorenit" jej prekvapenie. Už to je fajn ze rozmýšľa ako mu tie lístky dat. Ale radost sa dá pokaziť všelijakými spôsobom

akje
5. júl 2024

Napadlo mi dat mu urobit tortu, kde bude na vrchu pod vekom a svieckou napisany nazov akcie, datum, mesto a cisla vasich sedadiel. A po bokoch futbalove lopty.

petulda333
5. júl 2024

@markusrasford suhlasim. Tiez planujem muzovi tento darcek na 40-tku.

Autorka,on sa zblazni od radosti nech mu to das akokolvek. Ja ti neporadim,rada si sama precitam,lebo tento darcek planujem tiez.

simca115
autor
5. júl 2024

@danica2711 ďakujem za názor. Nechcela som mu tie lístky dať " len" do obálky jednoducho som chcela niečo originálnejšie a vôbec sa nehanbím za to že to není podľa teba z mojej hlavy 🙂 som za každú srandu len toto mi ozaj nejde 😂

simca115
autor
5. júl 2024

Ale samozrejme že sa musia prejaviť ľudia čo nemajú čo k danej téme povedať. Typický modrý koník 😂😂😂😂 ale super aspoň ste mi zlepšili deň 😊😊

simca115
autor
5. júl 2024

@petulda333 super tak nech ti to vyjde. Popravde v živote by som toto nepovedala že na takúto cestu sa dám ale človek sa učí 😂😂

moonlight1210
5. júl 2024

S tym zabalenim do zastavy, s loptou v ruke a vyhlasenim: Hadaj, kto pojde tento rok do Madridu? mi to pride ako dobry napad.
Myslim, ze by ta tam od radosti rovno prekotil a oslavil to spolu s tebou.

fido69
5. júl 2024

@danica2711 Vidím, že poznáš mužské myslenie. Muži nedokážu dekódovať komplikovaný ženský kód. Sú až príliš jedboduchý. 😉

Asi by som zvolil "mužskú" variantu ako popisuje @mojemenonikto - nahá, zabalená iba do španielskej vlajky. To chlapa postaví do pozoru v každom smere a vie, že niečo vo vzduchu je niečo neobvyklé. 😉

simca115
autor
5. júl 2024

@fido69 no asi to bude najlepšie 😂 super ďakujem 😂

tilly
5. júl 2024

Súhlasím s tým nahym odovzdaním obálky, len by som to zmenila, obal sa do šálu realu madrid, kúpiš v hociktorom fanshope a ešte bude mať aj čím točiť pri góle. To bude ešte darček navyše. Ten sa zblázni od radosti. Aspoň môj by sa tešil. A pusti k predstaveniu aj hymnu realu.
A pri štadióne mu kúp členstvo. 25 eur to stojí, dostane madritista kartu a pár drobností. Vo fanshope si s tou kartou nakúpi so zľavou.

melanta
5. júl 2024

Môj muž každý rok dostáva odo mňa minimálne 1 futbal. Minulý rok to bol Real Madrid vs FC Barcelona a Manchester united vs Manchester city. Tento rok to bolo finále Ligy majstrov a finále majstrovstiev Európy. Vždy mu vyrobím na A4 voucher - aký zápas, miesto, hotel, dátum, letenky odkiaľ kam. Žiadne originálne záležitosti nevymýšľam. Ten darček ako taký stačí, aby bol absolútne šťastný, k tomu ozaj nič originálne nie je potrebné. A súhlasím s názorom markusa, niečo originálne treba dávať vtedy, ak to vychádza z človeka samotného.

danica2711
5. júl 2024

@markusrasford aký expert. Ja som bývalý vrcholový športovec, mne nemusíš vysvetľovať, čo pre futbalového fanúšika znamená zápas Realu Madrid, ako aktívny športovec aj ako fanúšik som zažila určite viac vrcholných športových udalostí ako ty (síce to nebol zrovna futbal, ale to je jedno). Keď nám brat daroval lístky na Wimbledon, boli sme s mužom najšťastnejší ľudia na svete a bolo nám úplne jedno, že brat len "originálne" povedal, toto máte od nás

nikoleta999
5. júl 2024

Ja som môjmu mužovi dala dovolenku v portugálsku a teda tiež som mu to dala originálnejšie, nie len to strčiť do obálky so slovami všetko najlepšie ... Objednala som také blbosti z aliexpresu ... a poskladala z toho príbeh, na ktorý vlastne musel prísť sam. Cize som z alička nakupila najskôr kupila hračku auta, ktorá sa dala rozobrať, bol k tomu srobovak skrutkovač, čiže sa zabavil ... ked to poskladal dala som k tomu text, ze najskôr sa odvezieme na túto adresu ( bola to adresa letiska) potom som kupila miniaturne hracky kufrov ale boli 4 , dala som tam taky obkec, ze ideme na par dni( myslel si, že asi na mesiac, ked tolko kufrov :D ) .. potom som kupila zase hracku lietadla, ktore tak isto musel poskladat, teda ze letime ... potom som kupila takú stieraciu foliu a dala tam fotku nasich znamych, lebo isli s nami a on to zotrel a teda, že tie dva kufre patria im ... Potom som mu dala popis tej krajiny atd. takze hadal podla indiici kde letime ... A potom este indicie hotela ...
na Aličku je kopa blbosti :D . naposledy som mu takto davala na alicku robit puzzle personalizovane, kde som dala obrazok chaty, kde sme isli na predlzeny vikend ... takze tiez si potrapil hlavicku, dokým to postavil :D

vkatush
5. júl 2024

Ja som môjmu kúpila minulý rok do Anglicka
Na narodeniny som mu dala urobiť Manchester tortu, chlapci z VARu mu nahrali video s osobným pozdravom a oznámením, že ide s nimi na zápasy.
A k tomu všetkému ľudia, čo prišli na oslavu, mu dali peniaze ako "vreckové" na výlet.

markusrasford
5. júl 2024

@danica2711 ďalšia Romana Tabak. Prepáč že ja nepíšem o mojich zážitkoch na hokeji v Chicagu o zážitkoch v Londýne a v Budapešti ešte neznamená, že som nebol ďalej od svojej rodnej obci. Prvá ma potom prekvapuje že si autorke poradila že veď to je bežné normálne a my muži to berieme ako navštíviť pub s pivom.

markusrasford
5. júl 2024

@danica2711 to ze tebe stačí "originalne" toto mate od nás. Neznamená, že všetci na MK sa uspokojia podľa tvojich emócií. Mame ich iné a skus rešpektovať jej "originalne" darovanie.

vanilkovazmrzka
5. júl 2024

Ja som asi postihnuta, ale podla mna uplne staci zagratulovat a dat darcek v krabici, taske, obalke.
Tuto nasilnu teatralnost prenechavam hercom a hlupunkym detom co tocia tiktoky.

kulumulu123
5. júl 2024

@mojemenonikto mas milion bodov!!!! Ze oznam mu to hned ako sa preberie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

natall113
5. júl 2024

@danica2711 každý je iný to že tebe to tak stačí nezmena že každý to tak chce
@vanilkovazmrzka takže keď chce niekto druhého prekvapiť je hlupunke dieťa? Zaujímavý postoj

vanilkovazmrzka
5. júl 2024

@natall113 precitaj si to este raz

muchotrafka298
5. júl 2024

Mozes vyrobit voucher, nie je treba podla mna teatralnost v style ze sa naha omotam vlajkou a budem k odovzdavke listkov hrat klubovu hymnu. Kazdy ako chce, za mna je to trapne. A ci originalne? Nie lebo ja nie som clovek, co by isiel silenou cestou toho, co mi nie je blizke.

@vanilkovazmrzka si uplne normalna ✌🏻

bylinka25
5. júl 2024

Ako tu píšu, lístky do nejakej peknej obálky, kúp k tomu ešte niečo, čo s Madridom súvisí. Neviem, či idete na zápas Realu Madrid, vtedy by som volila nejaké tričko, uterák, deku, či niečo iné, čo má logo tohto klubu.
Je aj obchod pre fanúšikov Realu Madrid.

natall113
5. júl 2024

@vanilkovazmrzka alebo si skús prečítať ty po sebe

vanilkovazmrzka
5. júl 2024