Ahojte, ako by ste darovali svokre peniaze na Vianoce...ide o to, že v januári si ma dať robiť nové zuby, na ktoré nemá prostriedky, tak sme sa dohodli s mužom, že nebudeme jej kupovať somariny, dáme jej príspevok na zuby.
Len nechcem jej dať len tak v obálke...ale nejak pekne alebo vtipné to darovať
Na prasiatko napisat 'na zuby', alebo len ramik ako na prvom prispevku - v tedi, kik, pepcu urcite budu mat toho kopec
vytlačila by som fotku nejakého pekného úsmevu a dala ju do obálky spolu s peniazmi.
Kúpiť play doh zubár, peniaze do obalky a spolu pekne zabaliť do baliaceho papiera 😁
Do rámika a nazvala by som to "na nový úsmev".
Mne by bolo trápne dostať peniaze "na zuby". Normálne daj do peknej vianočnej obálky na peniaze a hotovo. Ona už bude vedieť, na čo ich použije.
Tak hlavne sem zienky nedavajte tipy na veci, ktore treba objednavat cez eshop, kedze je realne 2 pracovne dni pred vianocami.
vianočný pozdrav a vložiť peniaze, príde mi trápne tam písať na zuby aj ona by sa mohla cítiť trápne
Ide si dat urobit nove zuby, na ktore nema peniaze? To sa ako da😊?
Videla som i pohladnice, kde z vnútornej strany sa dajú vložiť peniaze.. Tie rámiky sú tiež dobrý nápad
Moja svokra dostala kyticu,kde namiesto kvetov boli zrolovane 5 eurovky,nemám bohužiaľ fotku,ale bolo to super,šikovná Kvetinárska to robila
A ja prave naopak by som dala do peknej obalky. V papiernictve mas na vyber. Ja osobne neznasam tie gyce rozne obrazy a podobne somariny. Mna by takou rarohou teda nepotesili.
@rivini áno, lebo musí, staré sa jej zodrali a rozumej že nemá zvyšných 500€, čiže už mesiac odkedy to vie si odložila z najnižšieho dôchodku, odloží si zas , niečo si vyšije...ale teda celé mesiace musí žiť poskromne, tak jej to asi chceme uľahčiť...chápeme sa ? 🤷
@rude_baby označujeme aj teba keď ťa to tak zaujalo
Pekné Vianoce ženy
V papiernictvach majú krásne obalky na peniaze aj s kartou na odkaz. Alebo zakomponovať do nejakého dezertu, čaju, kávy.. alebo aj pohára:D
Ďakujem za tipy, páči sa mi to dať do ramika s nejakým pekným prianím...
Všetkým prajem krásne a pokojné Vianoce!!
My sme dávali v ráme na obraz s nápisom "Prvý spoločný milión" ale na svadbu