Ako by mal vyzerať zásnubný prsteň?

7. nov 2024

Ako by mal vyzerať zásnubný prsteň? Pre ženu ktorá bude mať dieťa? Prosím nejaké tipy najlepšie fotky. Určite asi nie taký čo bude “vytrčať” i keď partnerka má také rada, dokonca aj jeden taký ma vystúpený.. rad by som videl ako by mal vyzerať. Viem že každá ma iný vkus ale ak máte čas a chcete poradiť tak budem veľmi rad. 🥰 Partnerka vôbec nie je náročná ale rada nosí žlté zlato. Ďakujem za každý čas a každú fotku.
Ak by som mohol poprosiť, tak k téme a nejaké tipy. Ak nemáte alebo nechcete, prosím ani nedebatujme.

andreakotesova
7. nov 2024

Ten "vytŕčací" je preto taký, aby bolo pekne vidieť tvar briliantu, diamantu. Do "nevytŕčacích" sa dava zirkón. Ja by som šla do "vytŕčacieho" 😁

lienka.7
7. nov 2024

Za mňa je "vytrcaci" prsteň uplne neprakticky kvôli zachytávaniu. A zvyšok závisí od tvojho rozpočtu..
@andreakotesova to nie je pravda co pises, ale ok😉

lienka.7
7. nov 2024

Napr.

domka222
7. nov 2024

@andreakotesova vôbec nie je pravda,čo píšeš. Diamant aj briliant sa dá osadiť aj iným spôsobom, ako na tom prsteni.
Tiež by som išla radšej do hladkého kvôli praktickej stránke

lienka.7
7. nov 2024

@autorka ja mam rada netradičné veci, takže mne sa paci aj niečo takéto... hoci má "iba" zirkony.
Asi dám mm tip na vianočný darček 🤣🤣🤣

autor
7. nov 2024

Ďakujem zatiaľ dámy ☺️ veľmi krásne sú všetky. Rozpočet mám na prsteň zatiaľ 4 tisíc. Ale závisí od výzoru a kvality. Kľudne pôjdem aj vyššie nemám problém ..

nevenka
7. nov 2024

@lienka.7 joj, ten druhyyyy 😍...
Aj ta cena uplne v pohode. Nic drahsie by som ani na prste nechcela 🤭

nikasmile
7. nov 2024

Tiež odporúčam nevystúpený, mala som taký a je v šuflíku, všade sa zachytával, aj o oblečenie 😀 myslím, že snubák nemusí byť drahý, radšej si potom investujte do obrúčok.

pralinka25
7. nov 2024

@lienka.7 krasne. keby boli v bielom zlate tak pre mna dokonale.

@nevenka ze? tiez ma zaujal. 🙂

ysseba
7. nov 2024

Za mňa je zásnubný prsteň len jeden. A to taký čo je hneď zrejmé, že je to zásnubný. Teda práve ten "vytŕčajúci". Tieto čo sem dali baby sú pekné, ale na prvý pohľad nevieš, či je to prsteň k okruhlym narodeninám, na valentína alebo už spomínané Vianoce, niektoré sú skôr ako obrúčka. Ja mám tiež taký vytrčajuci a teda vôbec nie je pravda, že by sa mi o niečo zachytával. A navyše tvoja priateľka už má taký prsteň čo vyčnieva, takže aspoň vieš, že sa jej také páčia.

nevenka
7. nov 2024

@pralinka25 ano, je taky elagantny a nie uplne obycajny, ale ani prezdobeny. Ale ani svoj nenosim teraz, tak sa mi meni velkost, ze sa bojim, ze postracam, aj obrucka mi je volna teraz. Ale kludne by som ho prijala aj ako nezasnubny 😁. A biele zlato je aj moja srdcovka. Mam aj ruzove, to tiez by mohlo byt 🤪.

rozculena
7. nov 2024

taký vytŕčací som dostala a mala som furt nervy,všade sa mi zachytával,musela som ho nosiť otočený do dlane,takže vyzeralo to potom ako obrúčka...nikdy viac taký prsteň.

marca12
7. nov 2024

Ty musis vediet,co nosi,ake sperky ma rada. Odfot si sperky,ktore nosi a pripadne aj jej fotky ukaz v zlatnictve a sikovna predavacka ti poradi. Sperk by sa mal hodit k danej osobe. Sperky sa nekupuju podla toho,ze co sa mne paci. Ak sa jej pacia vystupene prstene,tak hladaj take,co su aspon trosku vystupene. Mne osobne je jedno ako zasnubny prsten vyzera. Mna prekvapil ten moment a prsten ma az tak nezaujimal.

marca12
7. nov 2024

Oceni prsten za 4tisic? To sa mi zda prehnane a zbytocne tolko penazi dat za prsten. Tie peniaze si viete uzit na nejakej dovolenke. Ja by som mojho poslala kade lahsie za tak drahy prsten.

nikaeli
7. nov 2024

@andreakotesova mám 5 diamantov v snubáku a jeden v obrúčke a žiadny nevytŕča 🙂

Keď sme chodievali po nákupných centrách, občas sme sa zastavili pri výkladoch s klenotami a manžel si všímal, aký typ šperkov sa mi páči - podľa toho mi potom jeden z nich vybral.

kat_
7. nov 2024

pises, ze partnerka ma rada tie "vytrcacie", tak sa prisposob jej vkusu... nie radam Janky, Dorky a Anicky na modrom koniku, ktore taky prsten nechcu

martinka13
7. nov 2024

Pri Tvojom rozpočte kľudne navštív ALO Diamonds. Tam niečo určite vyberieš. Za mňa by mal mať 1 väčší kameň.

larena
7. nov 2024

Ja mám ten “vytŕčajuci” a vobec som nikdy nemala problém že by sa mi zachytával niekde..jasne ze sa mi to pár krát stalo ale vobec nie do takej miery ze by ma to nejak otravovalo..iný by som nechcela😁

cimage
7. nov 2024

Ja mam zasnubak s vytrcajucim kamenom 15r a este sa mi nezachytil ani raz. Asi je to inak uchytene, lebo tiez som mala problemy so sperkami, ci prsten, alebo privesok, ze som sa zachytila, alebo pri obliekani zasekla vo svetroch, ale tento jeden nic. Je to jediny prsten co nosim.

ivik4
7. nov 2024

V zivote sa mi vytrcajuci snubak nikde nezachytaval

darkswan
7. nov 2024

Tiez nechapem to zachytavanie, nemam s tym tiez ziaden problem

sense
7. nov 2024

Kedysi som dostala takyto, mne osobne sa ale žlté zlato nepaci, nosila som ho z lásky k dotycnemu

kitycat
7. nov 2024

Dalsia anonymna tema s neobmedzenym rozpoctom 🙄

Tam som davala tieto, ale preto ze mne sa paci zapusteny kamen

janulka1802
7. nov 2024

Tiež nerozumiem tomu zachytávaniu. Mne to absolútne nikdy neprekážalo a to mám veľký zirkón.

pl2y
7. nov 2024

Presne ako pisu aj iné, chod určite do vystupeneho keď ma take rada..s tvojim rozpočtom nájdeš pekný..daj si do Google solitaire engagement ring a to by mohla byt inšpirácia..väčšina žien by taký ten klasicky snubak ocenila( ja som bola nadšená, aj keď predtým som mala inú predstavu)..alebo skús prezistit u jej najlepšej kamošky, ta mozno vie jej predstavu..

domiklik
7. nov 2024

Pokiaľ chceš diamant tak prsteň z platiny, rozpočet máš. Osobne odporúčam 3d zlatníctvo v ba. Mam stadiaľ snubny prsteň a následne aj o rúčku urobenu na mieru ako set, aby to vyzeralo dobre.

sono2
7. nov 2024

Veď sa chod pozrieť do nejakého exkluzívneho klenotníctva, určite si vyberie.