Ako budete tráviť Silvester?

14. dec 2024

Ahojte no čo ?🙂 zaujímalo by ma kto plánujete Silvester doma s väčšou rodinou , alebo doma len s partnerom, Silvester v meste , na chate , silvestrovský program na nejakom napr.hoteli , alebo ?
Hľadám inšpiráciu a trochu aj pre zaujímavosť , na akom mieste sa dá osláviť vstup do nového roka .

earlgrey
14. dec 2024

Doma, v posteli 😀

bublinka1426
14. dec 2024

normalne, nic extra a naco aj. roky cim pribudaju nic pekne nenosia.
casom zistit ze sa len modlis za to aby ste cela rodina zdravy boli.
ostatne je picovna

vler
14. dec 2024

Ja silvestrovska inspiracia nie som- Silvester mame na haku a budem doma len s manzelom. Ja 47 r do postele o 10 ako zvycajne, on 52r o hodinu dve neskor- ako zvycajne

terina25
14. dec 2024

My budeme travit Silvestra v Budapesti 🧡

rozculena
14. dec 2024

doma,ako vždy.Odkväcnem do postele,či som mala 30 alebo 60

janinah
14. dec 2024

Doma .bez alkoholu,budem čakať ci ma zavolajú na operacku k úrazu alebo sa stane zázrak a bude kľud.

wolf_
14. dec 2024

Doma pri telke, tento deň absolútne nemám v obľube 😐 Ale ako prípadná inšpirácia a niečo čo mám v pláne si splniť keď budú na to vhodnejšie okolnosti - ideálny silvester si predstavujem na nejakej menšej útulnej chatke, niekde v horách, vonku sneh, vnútri deka a krb, varené vínko a taká útulná pohodička s tými najbližšími 😍

januska12323
14. dec 2024

Doma, chlebíčky, víno alebo ani to nie (alebo iná verzia) divné programy a o 00:00 idem na balkón pozrieť ohňostroj. Ostatní členovia rodiny zatiaľ nenamietali, idú spať ak chcú, šampanské im ostane ak chcú, nič prevratné.

biba_18
14. dec 2024

dlhé roky sme trávili silvestra s partiou u kamoša na hoteli ktorý vlastnil. keď sa nám narodilo dieťa, boli sme roky sami doma. keď dieťa prešlo na 2. stupeň, znova sme niekoľko rokov oslavovali u nás doma, s priateľmi a ich deťmi. všetky tieto obdobia trvali tak 10 rokov. od covidu oslavujeme s kamoškou u nej doma, papučové silvestre už máme proste v krvi 😂

kvietok2891
15. dec 2024

@wolf_ 👍👍

riyadh
15. dec 2024

V praci🤗

lucylaw
15. dec 2024

Ideme do Tatier,do Grandhotela Praha,takže silvestrovský program budeme mať tam 🙂

ina2405
15. dec 2024

So psom na chodbe vystlanej kartónom...

miadi
15. dec 2024

Pre mna silvester a meniny su den ako kazdy iny len cosi v kalendari . Budeme na dovci na Floride .. nemame este konkretne plany 8:45 je ohnostroj na plazi aby ho videli aj deti .aby ludia mohli ist spat pred polnocou 😁

pieksamaki
15. dec 2024

V robote....

maja249
15. dec 2024

Nie je čo oslavovať, človek je o rok starší a svet zas o niečo horší.

tundra
15. dec 2024

@pieksamaki aj ja😉

nikoleta1234
15. dec 2024

Keďže mam 3 malé deti, tak doma 🙂

sense
15. dec 2024

Doma a ako sa poznám o 22.00 budem už spat, chlap v praci, pripiť si môžeme až 2.1

pieksamaki
15. dec 2024

@tundra no sak treba sa vystriedať s kolegovcami.🙂...zase na vianoce som doma....vcelku mi je to jedno....

tundra
15. dec 2024

@pieksamaki ja pracujem aj na vianoce,tento rok to vyšlo na mna...

pieksamaki
15. dec 2024

@tundra no....snáď budete mat aj oddych....ono nám to prerozdeluje šéf

mamina7070
15. dec 2024

cez den v praci vecer budeme doma so susedmi

rachel36a
15. dec 2024

Ja úplne sama prj telke...ja nám mladšieho syna na Vianoce, muz na Silvestra...starší ide na chatu s kamošmi...max skočím na pohárik k susedom o polnoci...

lasona
15. dec 2024

Pôjdeme k bratrancovi na návštevu. Je tam vždy fajn a super partia. Ideme aj s malým. Také príjemné rodinné posedenie. Vezmeme nejaké občerstvenie.

h2
15. dec 2024

U nás bude prvá možnosť: doma s väčšou rodinou. Veľmi sa teším, lebo to nie je bežný Silvester u nás. Bežný Silvester u nás vyzerá tak, že môj muž je v robote, z ktorej prichádza okolo 22:00 (robí v divadle a na Silvestra býva vždy predstavenie, aj tohto roku bude, ale radšej zobral druhý sviatok vianočný, aby sme Silvester mohli konečne osláviť normálne).

h2
15. dec 2024

@tundra Robíš na Vianoce, aj na Silvestra???! 😟

tundra
15. dec 2024

@h2 ano,tak to vyšlo zial...

marcellka32
15. dec 2024

@bublinka1426 také smutné, za mňa až negatívne zmýšľanie máš ....je to deň ako každý iný, ale aby som povedala, že nič pekné sa nedeje a nebude tak to nie..možno tebe, ale všetko je v hlave ;)

cyberk
15. dec 2024

Doma 🙂 s manzelom a dcerkou, pri detskom sampanskom (ten mam radsej ako “dospelacke” 🤣)