Ahojte no čo ?🙂 zaujímalo by ma kto plánujete Silvester doma s väčšou rodinou , alebo doma len s partnerom, Silvester v meste , na chate , silvestrovský program na nejakom napr.hoteli , alebo ?
Hľadám inšpiráciu a trochu aj pre zaujímavosť , na akom mieste sa dá osláviť vstup do nového roka .
normalne, nic extra a naco aj. roky cim pribudaju nic pekne nenosia.
casom zistit ze sa len modlis za to aby ste cela rodina zdravy boli.
ostatne je picovna
Ja silvestrovska inspiracia nie som- Silvester mame na haku a budem doma len s manzelom. Ja 47 r do postele o 10 ako zvycajne, on 52r o hodinu dve neskor- ako zvycajne
My budeme travit Silvestra v Budapesti 🧡
doma,ako vždy.Odkväcnem do postele,či som mala 30 alebo 60
Doma .bez alkoholu,budem čakať ci ma zavolajú na operacku k úrazu alebo sa stane zázrak a bude kľud.
Doma pri telke, tento deň absolútne nemám v obľube 😐 Ale ako prípadná inšpirácia a niečo čo mám v pláne si splniť keď budú na to vhodnejšie okolnosti - ideálny silvester si predstavujem na nejakej menšej útulnej chatke, niekde v horách, vonku sneh, vnútri deka a krb, varené vínko a taká útulná pohodička s tými najbližšími 😍
Doma, chlebíčky, víno alebo ani to nie (alebo iná verzia) divné programy a o 00:00 idem na balkón pozrieť ohňostroj. Ostatní členovia rodiny zatiaľ nenamietali, idú spať ak chcú, šampanské im ostane ak chcú, nič prevratné.
dlhé roky sme trávili silvestra s partiou u kamoša na hoteli ktorý vlastnil. keď sa nám narodilo dieťa, boli sme roky sami doma. keď dieťa prešlo na 2. stupeň, znova sme niekoľko rokov oslavovali u nás doma, s priateľmi a ich deťmi. všetky tieto obdobia trvali tak 10 rokov. od covidu oslavujeme s kamoškou u nej doma, papučové silvestre už máme proste v krvi 😂
@wolf_ 👍👍
V praci🤗
Ideme do Tatier,do Grandhotela Praha,takže silvestrovský program budeme mať tam 🙂
So psom na chodbe vystlanej kartónom...
Pre mna silvester a meniny su den ako kazdy iny len cosi v kalendari . Budeme na dovci na Floride .. nemame este konkretne plany 8:45 je ohnostroj na plazi aby ho videli aj deti .aby ludia mohli ist spat pred polnocou 😁
V robote....
Nie je čo oslavovať, človek je o rok starší a svet zas o niečo horší.
@pieksamaki aj ja😉
Keďže mam 3 malé deti, tak doma 🙂
Doma a ako sa poznám o 22.00 budem už spat, chlap v praci, pripiť si môžeme až 2.1
@tundra no sak treba sa vystriedať s kolegovcami.🙂...zase na vianoce som doma....vcelku mi je to jedno....
@pieksamaki ja pracujem aj na vianoce,tento rok to vyšlo na mna...
@tundra no....snáď budete mat aj oddych....ono nám to prerozdeluje šéf
cez den v praci vecer budeme doma so susedmi
Ja úplne sama prj telke...ja nám mladšieho syna na Vianoce, muz na Silvestra...starší ide na chatu s kamošmi...max skočím na pohárik k susedom o polnoci...
Pôjdeme k bratrancovi na návštevu. Je tam vždy fajn a super partia. Ideme aj s malým. Také príjemné rodinné posedenie. Vezmeme nejaké občerstvenie.
U nás bude prvá možnosť: doma s väčšou rodinou. Veľmi sa teším, lebo to nie je bežný Silvester u nás. Bežný Silvester u nás vyzerá tak, že môj muž je v robote, z ktorej prichádza okolo 22:00 (robí v divadle a na Silvestra býva vždy predstavenie, aj tohto roku bude, ale radšej zobral druhý sviatok vianočný, aby sme Silvester mohli konečne osláviť normálne).
@bublinka1426 také smutné, za mňa až negatívne zmýšľanie máš ....je to deň ako každý iný, ale aby som povedala, že nič pekné sa nedeje a nebude tak to nie..možno tebe, ale všetko je v hlave ;)
Doma 🙂 s manzelom a dcerkou, pri detskom sampanskom (ten mam radsej ako “dospelacke” 🤣)
Doma, v posteli 😀