Ahojte baby, podla čoho ste hladali svadobného fotografa? Prisposobovali ste termin svadby podla toho ako mal volný termin fotograf ktorého ste chceli? aleblo ste vybrali z tych fotografov co mali volný termin? A kde ste ich hladali? A akou formou ste ich kontaktovali a informovali sa o volných terminoch? Ďakujem za odpovede a rady 🙂
@olympia99 najprv sme si zajednali sálu lebo to je u nas najvacsi problem a potom az ostatne veci .. normalne popozeram na fb napriklad fotografov v okolí a ktory sa mi paci mu napisem bud mail alebo priamo na fb popripade zavolam .. a bud bude mat volny termin alebo nie .. ked nie hladam ineho .. akurat teraz to riesime ..mame rok a par mesiacov a uz je toho dost obsadeneho ..
my sme najskôr termín a sálu, potom som väčšinou písala na fb každému, nakoniec sme si vybrali a pár mesiacov pred svadbou na svadobnej výstave zmenili :D síce boli 2x takí drahí ako pôvodný fotograf, ale stálo to za to 🙂
Tak my sme si najrpv poriešili sálu a kostol kedže toto bolo dôležité zladiť a potom prisiel na rad fotograf aj to 80% co som chcela boli obsadení uz a to bolo skoro rok pred termínom