Ahojte mamicky nemamicky oteckovia proste vsetci!
Potrebovala by som surne poradit! Ake topanocky by ste zvolili k tymto sateckam??
Nebranim sa ziadnej farbe abi druhu.
Dakujem za vsetky rady!!! 🙂
@natalushka dakujem. To som aj myslela ze to nejak ozivit. Len neviem co to spravi ked tam je ten opasok. Lebo bez neho su velmi smutne oblecene...
Sandale takej farby ako je opasok
Na aku priložitosť?
@lulu611 tak skus zohnat iny opasok..prip.vo farbe topanok..
👍 no budem musiet este popozerat. Hlavne som chcela poradit ci sandalky klasicke lodicky alebo co... Ste zlati... Dakujem za rady
Biele na svadbu určite nie, ani keď sú krátke. To sa vôbec nehodí.
@dievcatko8
@lasina ja som nevesta 😀
Tak nevesta👏gratulujem..ja by som ale aj tak asi zostala u peknych,jemnych remienkovych sandalok..klasika lodicky by podla mna boli take tvrde k tomu..jeden remienok dole,jeden hore..jemnucke,decentne..pekna pedikura..mne bys sa to tak pacilo..alebo aj metalicke sa dost nosia teraz..ani to by nuselo vyzerat zle..
@22111979 krasne😍
@h2 veru krasne su ako pre nevestu 😉
@dievcatko8 mam známu co ide na kazdu svadbu v šatach bielych 😆 tiez si myslim ze v bielom jedine nevesta ma byt 😊
Ahojte 🙂Dakujem za rady aj gratulacie!!! Moc moc!!! Odpisem takto hromadne.... No prveze som nechcela cisto biele svadobne bo ani saty nie su klasika svadobne a su troska do kremova. Myslim ze svadobne boty sa k tomu vobec nehodia a ja sa nebranim ani farbe. Praveze by to chcelo niecim rozbit nech to neposobi smutne.
Zenich bude mat gate vestu a motylika alebo kravatu vo farbe tych mojich topanok 😀 ak vyberiem cosi...
A ten opasok v podstate nie je typicky opasok skor akoby kamienky. Ked to je oblecene vyzera to akoby to bolo na satach nasite ako ozdoba. Bo bez toho mi pridu smutne...
@lulu611 Mne sa ten opasok k tomu nehodí, nemyslím preto, že šaty sú na svadbu a on nie je biely, ale celkovo sa mi k tomu nehodí. Neviem, čo myslíš tým, že šaty sú "smutné", mne sa to nezdá. Chápem, že sa nechceš držať čisto bielej farby,ale v tomto prípade by som pri tej bielej zostala, neviem si k týmto šatám predstaviť iné topánky, ako biele. V každom prípade, želám Ti, aby si sa na svadbe cítila fantasticky, nech už budeš mať oblečené, či obuté hocičo. 🙂
Ešte možno nejaké starorímskej jemne sandálky...
To du detske? Ci pre teba?