Ahojte je tu niekto kto sa zaujíma o tarotove karty? Chcela ny som ich dať ako darček ale nemám v tejto oblasti žiadny prehľad neviem či je jedno aké a kde kúpim , rada si nechám poradiť
Ako dar to nie je vhodne.
ako dar určite nie, karty musia konkrétneho človeka osloviť
Ja som dostala Anjelské Karty z goodvibes.sk, s tarotovými nemám skúsenosť
@simona92101 práve dotyčná osoba chce tarotove karty a povedala mi že prve tarotove karty si človek nemá kupovať sám sebe. Samé jej z neba nespadnu a teda by som jej chcela kúpiť no keď som googlila je kopec druhov
@pkgirl30 ona ich chce ale vraj prvé si nemá kupovať sama takze logicky niekto jej ich kúpiť musí
@moonlight1210 takéto niečo by som si z hlavy ako dar nevymyslela, dotyčná si ich skôr vyžiadala že by take karty veľmi chcela ale nemá si ich kupovať sama
A to má odkiaľ že prvé si nemá kupovať sama ?
@pkgirl30 neviem, možno ma o tom niečo naštudované a aj mi to dáva celkom význam, keď si majú teda karty tu osobu nájsť tak asi by sa nemala jedného dňa rozhodnut že si ich ide sama kúpiť , skôr to beriem prínosné v tom že sa o tom len zmienila nevyžadovala ich odo mna a ja budem ta ktorá jej ich kúpi 😊takze sa ku nej dostanú bez toho aby si ich pytaka
ale kdeže, to že si ťa karty majú nájsť neznamená že si k tebe napochodujú domov ..ona musí ísť do obchodu a vybrať si tie karty ktoré ju oslovia buď obrazkami, nadotyk, inštinkt je napovie že toto sú ony...nech si vyberie a potom je ich môžeš kúpiť, ale toto nie je žiadna hračka, ak to berie vážne tak jej inštinkt napovie ktoré vybrať. Ak je úplný začiatočník a nevie používať svoju intuíciu tak nech začne začne s Rider Waite tarot , to je základný tarot. ale nekupuj to bez nej
Presne tak ako pise vyssie,treba aby isla do obchodu a sama si karty ochytala.nespravne karty v nespravnych rukach mozu narobit vela zleho.tarot nie je sranda..ja som s tym musela prestat
@pkgirl30 ďakujem takto to znie fajn
Čiže nie je vôbec žiadúce aby som napr ja vyhodnotila ktoré nejak inštinktívne a podarovala kch ?😃
nie to vhodné nie je , karty by mohli reagovať pozitívne na teba ale môžu negatívne reagovať na tú druhú osobu , takže určite nie 🙂
Je to velmi nevhodny dar.karty si musia dotycneho "vybrat",ak sa tomu venuje...