Aké svadobné saty by ste si obliekli na vlastnu svadbu? Keby máte neobmedzený budget. Proste vaše saty snov.
Moje:
Pekne budget by Nebol problem ale Moj muz by bol zenich na uteku. Jemu by prisli moc nahe. Moc sexy na verejnu akciu. Hoci my sme mali svadbu len my a 2svedkovia. A Mne sa k takej svadbe zas nehodili take oficialne svadobne. Mala som jednoduche puzdrove saty v style l own 100% of this company. Mna to mecheche okolo svadby nikdy moc nezaujimalo. Chcela som to naopak uplne minimalisticke .. bola som na vselijakych paradnych svadbach ako host 400 ludi ., nesudim druhych ked toto potrebuju ku stastiu je to fajn pekne ale nic pre mna v Moj svadobny den. Moja jedina podmienka pre saty bola aby boli biele.. a aby sa dali obliect aj inokedy .. hoci druhy x som ich este nemala 😂boli super tesne a mala som 55kg co uz po 2detoch a 10r nemam. ( s vahou som spokojna) mam ich odlozene Asi na ne zajtra kuknem Mozno uz su žlte.
@miadi Daj fotku prosim tych siat I own 100% of this company. Co to znamena? Akoze si bola super sebavedoma frajerka? Este som take nepocula.
mala som šaty princeznovské...
boli pekné, vlastne mi to bolo viac menej jedno - ako aj celá svadba....
Tak tie sú fakt nádherné 🙂 Keď som sa vydávala, tak som mala s dlhým rukávom, lebo bol už október, ale keby sa vydávam v lete, tak tieto by sa mi veľmi páčili mať na sebe vo svoj deň. 😍
@miadi však ale nikto si nejde brat tvojho muza 😁
Nejaké jednoduché. Mám rada minimalizmus. Nadčasový model, na ktorý keď sa pozriem na fotke aj po 30 rokoch, stále bude posobiť dôstojne. Dala by som si ich ušiť na mieru u vyhlásenej krajčírky, návrhára. Napr. z hodvábu. Keby mám teda ten neobmedzený budget.
Moje saty milovali vsetci okrem mňa. Predavačky mi vraveli, ze toto sa chodi na moju postavu. Tak som sa nechala zmanipulovať. Budiš. Ale pravde je, ze saty ake by som chcela, by na mojej postave nikdy dobre nevyzerali a nie je to otazka chudnutia. Cize najprv by som musela vymeniť komplet telo, potom by boli som mohla mat svoje saty😄
@90909 toto sa mi stalo na stužkovej...na moje šaty doteraz spomínajú ako na najkrajšie...aj spolužiačky bývale aj učitelia ma obdivovali...a ja som tie šaty od prvej chvíle neznášala až doteraz. 😀 už nie sú ...zhoreli..teda pripálila sa o ne žehlička..ale nie mojou vinou 😀 ale nemrzelo ma to ani trochu
@zuzinapipina nadhera 😍 presne môj štýl
@andreatytler nie bola som trochu vyklepana a na foto kde podpisujem vyzeram ako odsudenec 😂ten vyraz sa pouziva k takym office business outfitom trebars ako šefka v devil wears prada. ( mam ho z drag race )
Pytala si sa ake saty by sme si obliekli . Nehovorim ze si Niekto iny ide brat mojho muza. 🤦♀️ ale ze jemu sa take nepaci tak by som si take nedala. Inokedy si dam hocico co len chcem ale svadba pre mna Nebolo o Mne neveste ani nikom inom. Pre mna bola o nas dvoch ., Keby som sa mala zas vydavat tak na plazi a mala by som plazove jednoduche saty zas 😉
Aj kyticu uz mam vysnívanu, tu si spravim sama kedze som kvetinárka, už len nájsť zenicha😅a schudnúť do takych šiat 😅
@miadi Haha, Ano otázka bola, ake sú vase vysnívané saty. Nie ohodnotiť moje vysnívané, a ani som sa nepýtala ako by reagoval tvoj muž na moje saty, ani či sú vhodne alebo moc odhalené🤷♀️😁 a takú svadbu ako píšeš, ze si mala by som ja napríkad nikdy v živote nechcela ani take saty a vôbec som sa k tomu nevyjadrovala, lebo je to môj názor o ktoey má nikto nežiadal. A to nevravim, ze si sem nedala ani fotku, len si prišla rýpať do žien a hodnotiť či maly fake svadbu alebo reálnu a so svedkami alebo bez. Prosím ta, začni riešiť témy ku ktorej mas čo a nebuď agresívna a povýšenecká na komentujuce. Založ si vlastnu tému a tam praktikuj tvoj prejav naplno
Autorka... myslim ze rypes ty.
Komentar o tom ze svadba bez svedkov nie je svadba bol humorne ladeny. @gladys_07 to tak nepochopila a @miadi sa jej ospravedlnila.
Ale tento tvoj vylev teda neviem naco je dobry... ved maj trochu flexibility a nechaj ludi debatovat a nie na nich hned utocit len zato ze nekomentovali podla tvojich pravidiel.
Sú pekne 🙂 nie obyčajne, ani prečačkané. Ja som mala tylové s vlečkou… pod tým však bol saten a teraz sa mi to už nepaci 😁 šla by som do čisto tylovej ako je tu na obrázku a vrch niečo pekne, jemne zdobené ;) takze niečo take na tvoj štýl 😁