Aké svadobné šaty by ste si obliekli?

21. sep 2022

Aké svadobné saty by ste si obliekli na vlastnu svadbu? Keby máte neobmedzený budget. Proste vaše saty snov.

Moje:

veronika3110
22. sep 2022

Sú pekne 🙂 nie obyčajne, ani prečačkané. Ja som mala tylové s vlečkou… pod tým však bol saten a teraz sa mi to už nepaci 😁 šla by som do čisto tylovej ako je tu na obrázku a vrch niečo pekne, jemne zdobené ;) takze niečo take na tvoj štýl 😁

miadi
22. sep 2022

Pekne budget by Nebol problem ale Moj muz by bol zenich na uteku. Jemu by prisli moc nahe. Moc sexy na verejnu akciu. Hoci my sme mali svadbu len my a 2svedkovia. A Mne sa k takej svadbe zas nehodili take oficialne svadobne. Mala som jednoduche puzdrove saty v style l own 100% of this company. Mna to mecheche okolo svadby nikdy moc nezaujimalo. Chcela som to naopak uplne minimalisticke .. bola som na vselijakych paradnych svadbach ako host 400 ludi ., nesudim druhych ked toto potrebuju ku stastiu je to fajn pekne ale nic pre mna v Moj svadobny den. Moja jedina podmienka pre saty bola aby boli biele.. a aby sa dali obliect aj inokedy .. hoci druhy x som ich este nemala 😂boli super tesne a mala som 55kg co uz po 2detoch a 10r nemam. ( s vahou som spokojna) mam ich odlozene Asi na ne zajtra kuknem Mozno uz su žlte.

andreatytler
22. sep 2022

@miadi Daj fotku prosim tych siat I own 100% of this company. Co to znamena? Akoze si bola super sebavedoma frajerka? Este som take nepocula.

andreatytler
22. sep 2022

Pekne saty.
Kolko ti chyba aby si si splnila sen? Ja som mala povodny rozpocet na saty $200. Skoncilo to tak ze som si kupila 2 siat a stalo ma to $1400😀. Nevedela by som vybrat len jedny saty snov. Mam rada rozne. Moj oblubeny je saten. Super jednoduche, ale mam rada aj rozne prepracovane detaily.

deti95060810
22. sep 2022

mala som šaty princeznovské...
boli pekné, vlastne mi to bolo viac menej jedno - ako aj celá svadba....

vevesh
22. sep 2022

Keby som mala neobmedzeny rozpocet, isla by som do dizajnerskych siat bez organzy a tylu a v style "saty dlhe, s vleckou, vysivane, ale princezna to neni, mily pane"😀😀😀😀
Nieco v tomto style...

tropkica
22. sep 2022

@vevesh ako nepoviem su krasne ale mne sa nepaci ten predok. Ak by bol tahany az na spodok, tak to uz by bolo zas o inom

vevesh
22. sep 2022

@tropkica super na dizajnerskych je, ze ti ich usiju podla tvojej vole a vkusu a na tvoje telo-toto su namety. Ja by som tiez dala dlhsie vpredu, ale tak, aby este bolo vidno topanky😀😀😀 a zavoj do toho, ktory by ladil s latkou...no proste neobmedzena cena🙈🙉🙊

alexi2211
22. sep 2022

Tak tie sú fakt nádherné 🙂 Keď som sa vydávala, tak som mala s dlhým rukávom, lebo bol už október, ale keby sa vydávam v lete, tak tieto by sa mi veľmi páčili mať na sebe vo svoj deň. 😍

autor
22. sep 2022

@miadi však ale nikto si nejde brat tvojho muza 😁

gladys_07
22. sep 2022

@miadi aj ja chcem vidiet saty 🙂 inak aj my sme mali svadbu len my dvaja (bez svedkov dokonca 😂), najlepsie rozhodnutie, spravila by som to znovu

1ryba
22. sep 2022

Nejaké jednoduché. Mám rada minimalizmus. Nadčasový model, na ktorý keď sa pozriem na fotke aj po 30 rokoch, stále bude posobiť dôstojne. Dala by som si ich ušiť na mieru u vyhlásenej krajčírky, návrhára. Napr. z hodvábu. Keby mám teda ten neobmedzený budget.

90909
22. sep 2022

Moje saty milovali vsetci okrem mňa. Predavačky mi vraveli, ze toto sa chodi na moju postavu. Tak som sa nechala zmanipulovať. Budiš. Ale pravde je, ze saty ake by som chcela, by na mojej postave nikdy dobre nevyzerali a nie je to otazka chudnutia. Cize najprv by som musela vymeniť komplet telo, potom by boli som mohla mat svoje saty😄

domca1408
22. sep 2022

@90909 toto sa mi stalo na stužkovej...na moje šaty doteraz spomínajú ako na najkrajšie...aj spolužiačky bývale aj učitelia ma obdivovali...a ja som tie šaty od prvej chvíle neznášala až doteraz. 😀 už nie sú ...zhoreli..teda pripálila sa o ne žehlička..ale nie mojou vinou 😀 ale nemrzelo ma to ani trochu

zuzinapipina
22. sep 2022

Ja mam tiez take nejake podobne vysnivane😊

autor
22. sep 2022

@zuzinapipina nadhera 😍 presne môj štýl

miadi
22. sep 2022

@andreatytler nie bola som trochu vyklepana a na foto kde podpisujem vyzeram ako odsudenec 😂ten vyraz sa pouziva k takym office business outfitom trebars ako šefka v devil wears prada. ( mam ho z drag race )

miadi
22. sep 2022

@gladys_07 bez svedkou ste nemohli mat svadbu 🤣my sme mali “ dokonca “ bez svedkou tiez ked to Tak mam brat boli profi za poplatok cudzi ludia . Si si ista ze ste mali ozajstnu svadbu ?

vevesh
22. sep 2022

@miadi normalne mozes mat svadbu bez svedkov, my sme tiez mali bez...😉

miadi
22. sep 2022

Pytala si sa ake saty by sme si obliekli . Nehovorim ze si Niekto iny ide brat mojho muza. 🤦‍♀️ ale ze jemu sa take nepaci tak by som si take nedala. Inokedy si dam hocico co len chcem ale svadba pre mna Nebolo o Mne neveste ani nikom inom. Pre mna bola o nas dvoch ., Keby som sa mala zas vydavat tak na plazi a mala by som plazove jednoduche saty zas 😉

miadi
22. sep 2022

@vevesh to vazne? U nas nemozes . Musia to podpisat. No teda mohli sme usetrit $100 😂

zuzinapipina
22. sep 2022

Aj kyticu uz mam vysnívanu, tu si spravim sama kedze som kvetinárka, už len nájsť zenicha😅a schudnúť do takych šiat 😅

gladys_07
22. sep 2022

@miadi 😂😂😂
Ano som si ista, preco hned taka arogantna reakcia. Brali sme sa v Nemecku. Dalsie otazky?

oliviakatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oliviakatka
22. sep 2022
miadi
22. sep 2022

@gladys_07 nebola to agresivna reakcia :D existuju take fake svadby aby si baba myslela ze bola svadba hoci nebola 🙂 nevedela som ze sa to da aj bez svedkou prepac ak ta to urazilo 🙂

miadi
22. sep 2022

@gladys_07 vacsinou aj zavet bez podpisu svedkou nie je platna...proste svedkovia maju urcity vyznam tod vse.

miadi
22. sep 2022

@gladys_07 keby som chcela byt agresivna tak napisem ze si hlupucka len myslis ze si vydata ked tam neboli svedkovia 🙂 Lebo o tom pocujem prvy x ze sa to robi aj takto..you live you learn no obviňovat ma z agresivity bolo dost prehnane tvrdenie.

autor
22. sep 2022

@miadi Haha, Ano otázka bola, ake sú vase vysnívané saty. Nie ohodnotiť moje vysnívané, a ani som sa nepýtala ako by reagoval tvoj muž na moje saty, ani či sú vhodne alebo moc odhalené🤷‍♀️😁 a takú svadbu ako píšeš, ze si mala by som ja napríkad nikdy v živote nechcela ani take saty a vôbec som sa k tomu nevyjadrovala, lebo je to môj názor o ktoey má nikto nežiadal. A to nevravim, ze si sem nedala ani fotku, len si prišla rýpať do žien a hodnotiť či maly fake svadbu alebo reálnu a so svedkami alebo bez. Prosím ta, začni riešiť témy ku ktorej mas čo a nebuď agresívna a povýšenecká na komentujuce. Založ si vlastnu tému a tam praktikuj tvoj prejav naplno

andreatytler
22. sep 2022

Autorka... myslim ze rypes ty.
Komentar o tom ze svadba bez svedkov nie je svadba bol humorne ladeny. @gladys_07 to tak nepochopila a @miadi sa jej ospravedlnila.
Ale tento tvoj vylev teda neviem naco je dobry... ved maj trochu flexibility a nechaj ludi debatovat a nie na nich hned utocit len zato ze nekomentovali podla tvojich pravidiel.