Aké šaty ste mali na svadbe na úrade?

2. okt 2020

Ahojte chcem sa opytat ake saty ste mali pri svadbe na urade.Mne sa pacia biele dlhe saty ale neviem ci to nie je moc ked budeme mat iba dvoch svedkov a to je vsetko.

lauriema
2. okt 2020

Ahoj, prečo moc? Je to tvoja svadba, kľudne si daj velkeeee biele šaty svadba je teda mala by byť len raz za život.

evkamotka
2. okt 2020

Dlhe biele si daj. Zvol jemny dizajn, nie 15 spodniciek 🙂. Stale je to sobas, mne by nedalo, ved sa vydavas

zuzipolo
2. okt 2020

Daj si aké sa ti páčia,ja som mala krásne biele ale krátke (ja som malá takže dlhé šaty nenosím inak by som si dala dlhé) 🙂 a tiež sme mali len dvoch svedkov

medeaa
2. okt 2020

ahoj, ja som mala taku svadbu na urade iba s najblizsou rodinou a mala som dlhe kremove saty, ktore vyzerali ako svadobne a zaroven som nevyzerala ako penova torta. Nekupovala som ich vo svadobnom salone, ale vyhladala som si na internete. Neskor som si ich par krat obliekla do divadla a na podobne prilezitosti, cize mali aj ine vyuzitie. V klasickych svadobnych by som sa asi necitila dobre na urade, ale na druhej strane keby som videla nevestu v comkolvek na svadbe, je to jej vec a nech sa hlavne ona citi pekna a dobre 🙂. Ja by som sa tiez nezmierila s tym, ist iba v nejakom kostyme alebo tak... Chcela som mat dlhe saty.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaalex
2. okt 2020

Mala som sivé saty (kedze som bola v 7.m) čo som sa tešila že natiahnem 😁 a inak nie je to moc, veľa ľudí chodí buď s 2 svadkami alebo pracovníčky úradu prídu ako svedkovia a len mladý par tam je 🙂

lavender273
2. okt 2020

Kratsie (po kolena) a zlte som mala 🤭

simca06022011
2. okt 2020

Ved ale aj na úradné sobáše chodia normalne v svadobných šatách... To ze je to na úrade je nieco iné? Ci len do kostola sa dá ísť ako penová torta? 😉 Sobáš na úrade je úplne to isté ako inde. Ale nevyžaduje sa to. Môžeš ísť aj v kostime, aj rifliach a penové torte.

markaterka
2. okt 2020

Sestra sobáši ľudí, a vravela, že väčšinou majú ženy biele šaty, pripadne kostýmy, ale mala už aj par, ktorý prišiel v rifliach (roztrhanych) a tričku.

nikelca
2. okt 2020

Sesterka mala úzke po kolená bordové a striedala sa vo dverách s nevestou vo veľkých bielych nadýchaných... Čiže ozaj na čo máš chuť a náladu je to svadba nič nebude podľa mňa priveľa alebo primálo hlavne aby si bola spokojná 🙂

nelca84
2. okt 2020

ja som mala krátke biele čipkované, tiež sme mali len pri svedkoch + náš syn

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fokuska
2. okt 2020

Ja som tiez nikdy nechapala to, ze sobas na urade - ake saty mozu byt a ci klasicke velke svadobne nebudu prilis. Pytali sa nevesty bez ohladu na to, ci mali sobas len s 2 svedkami alebo sto hosti a za tym velku hostinu.
Ako keby to bolo nieco menej a "skutocne" svadobne saty sa smu len do kostola. Je to hlupost, ja som este na urade na sobasi nestretla nevestu, ktora by nemala "normalne" svadobne saty. Iba jednu co sa vydavala okolo 50tky a bol to jej druhy sobas, tak mala biely kostym.

gladys_07
2. okt 2020

Ja som mala tieto, svadba na urade (dokonca bez svedkov 😁

autor
2. okt 2020

Tak urcite nechcem obrovske saty 🙂 iba take padave rovny strih ziadna torta 😁 a budeme sa brat cez januar tak to bude aj dost zima 🙄

kratucka
2. okt 2020

ale tak isto budeš mať aj niečo na vrchu. nemáš fotku tých šiat? ako neviem no ak sú jednoduché, tak neviem, či by som sa toho bála, asi ani nie

evkamotka
2. okt 2020

@viestta ved jej pisem nech si da biele svadobne, ze sa vydava

domenique
2. okt 2020

Ja som mala podkolena

medeaa
2. okt 2020

@simca06022011 jasne, ze moze ist nevesta aj ako torticka, bratova manzelka tak bola. To bol iba moj pocit, ze ku mne sa torta nehodi, inak ja penove torty zboznujem 😁😆.

ivetka_kamo
2. okt 2020

@gladys_07 to sa da, bez svedkov?

gladys_07
2. okt 2020

@ivetka_kamo da, v zahranici 🙂

lucmirka124
2. okt 2020

Mala som klasicke krasne svadobne saty. Tiez som uvazovala nad jednoduchymi kratkymi a pod. Potom prisiel argument ci sa budem este niekedy vydavat?nie. A bolo.dodnes som rada ze som si dala klasicke pekne svadobne saty.bola som krasna citila sa super.svadba Na urade, potom obed.nevesta predo mnou obrad mala tiez svadobne saty.

ivetka_kamo
2. okt 2020

@gladys_07 ok, myslela som, že sa bavíme o sk

ukulela
2. okt 2020

Ženy, mnohé svadby na úradoch sú krajšie, ako v kostole .... V BB je fakt krásna historická sála na radnici. Vo zvolene sobasia na zámku. Bola som na x civilných sobášoch, kde nevesty mali krásne veľké svadobné šaty.

andreatytler
2. okt 2020

Urcite biele svadobe saty inac mozes neskor lutovat ze si mala tu jedinu sancu a nevyuzila si ju. A tiez zavoj. Ja som zavoj nikdy nechcela ale ked prislo na to, isla som aj do zavoja... nic tak neurobi zo zeny nevestu ako zavoj.

3petka
2. okt 2020

@gladys_07 Ja som mala presne "rovnaké" pár detailov iných ale ako by to moje boli. No svadbu som mala v júny a bolo dosť teplo. Ak bude svatba teraz tak by som riešila asi niečo dlhšie.

nelca84
2. okt 2020

@ukulela pravdu mas, radnica v BB ma prenadhernu sobasnu sien, tiez sme sa tam brali

karelova
2. okt 2020

Nerozumiem, preco sa sobas na úrade podceňuje. Je to plnohodnotny a pravoplatny sobas. To teraz všetci ateisti nemozu mat klasické svadobné saty, lebo sa ako neveriaci nebudú brat v kostole?

radacak
24. jún 2022

Mali sme len tak že sme boli my dvaja,svedkovia a pár blízkych..Bolo nás len okolo 10 asi a mala som biele,,princeznovske,, šaty ❤️