Aké šaty na svadbu?

11. mar 2022

Dobrý deň, plánujeme svadbu,
Obaja sme rozvedení. Naša svadba bude len v úzkom kruhu obrad následne pohostenie u nás na dvore. Na "doma" už mám také ležérne šaty, ale na obrad neviem čo obliecť. Biele šaty nechcem skôr niečo čo môžem využiť aj pri inej príležitosti. Pár šiat som našla na internete, avšak som stále nerozhodna..poradite mi?
Ďakujem

autor
11. mar 2022
autor
11. mar 2022
autor
11. mar 2022
autor
11. mar 2022
autor
11. mar 2022
prvosienka7
11. mar 2022

Tak z týchto sa mi najviac pozdávajú tieto posledné 🙂 Predsa len stále ide o svadbu a aj keď ste rozvedený a bude to len v kruhu rodiny 🙂

terezia323
11. mar 2022

Mne sa tiež páčia posledné 🙂

kacena4
11. mar 2022

aj mne sa pacia najviac posledne, no ako nevesta?? neviem
na fotkach z obchodu vzdy vyzeraju saty krasne ale skutocnost je casto ina
treba vyskusat ktore sadnu na tvoju postavu nech sa citis prijemne

kvetinka75
11. mar 2022

ako neveste sa mi nehodia ani jedny. Možno niečo elegantnejšie a bledšie - ak ti tá farba ide, by som volila. Ale z týchto sú naj asi tie posledné

kvetinka75
11. mar 2022

mne by sa skôr takýto štýl hodil viac https://www.bing.com/images/search?view=detailV...
A aj také, pokiaľ nebudú až tak veľmi elegantné, sa dajú vynosiť

autor
11. mar 2022

@kvetinka75 pekné sú ale tiež tmavé...uz si z tej stránky objednávala?

autor
11. mar 2022

@kacena4 ja viem, ale také originál svadobné...no neviem 🤔 ja už mám po štyridsiatke, jednu svadbu za sebou tak neviem či by to bolo vhodné

kvetinka75
11. mar 2022

nie, iba som našla typ aké by sa strihovo páčili mne. V obchodoch určite nájdeš aj bledšie. Keď sme zháňali dcére na stužkovú šaty, hľadala som si aj sebe a podobných bolo veľmi veľa. V butikoch. A ani neboli drahé.

danieladeley
11. mar 2022

mne sa tiez z tychto nepacia ani jedny, resp. sa mi nezdaju vhodne ani na prilezitost a ani na vek, aj ked mas uz po jednej svadbe. Zalezi aj od postavy, ale kvoli takej prilezitosti by som si uz nasla tolko casu, aby som pobehala par obchodov a skusala. A este by som islaa do svetlej farby, kremova, belasa..

kvetinka75
11. mar 2022

v tomto veku by som už ani ja klasické svadobné nechcela. Ale niečo bežnejšie, elegantnejšie

trema
11. mar 2022

Preco by to nemalo byt vhodne? Je to tvoja svadba predsa, oblec si co sa ti paci, kľudne aj biele, maslove 🙂

mauduska
11. mar 2022

podľa mňa biele šaty po kolená v takom elegantnom strihu by boli v pohode. Keď sa nad tým zamyslíš, 99% žien by nemalo mať biele šaty na svadbe, keďže biela symbolizuje čistotu a panenstvo :D Takže si podľa mňa v pohode môžeš dať biele šaty.

lidia73
11. mar 2022

ved ked nechce original svadobne tak na co 🙂 je to jej rozhodnutie 🙂
kludne si vyber ake chces i ked je pravda ze na obrad by som volila tuto co si pridala nejake s tou cipkou, ostatne na mna posobia, take no neviem.

deginko
11. mar 2022

Nemusíš si kupovať vyložené svadobné šaty dlhé biele..ale určite by som volila šaty v bielej/bledej béžovej farbe..na denné nosenie

andreakg
11. mar 2022

Obleč si to,čo uznaš za vhodné.Vôbec to nemusí byť nič bledé,hlavne,nech je to elegantnejšie,ja som napríklad mala staroružove šaty po kolená.

kleopatra114
11. mar 2022

Ja by som si na svadbu po 40 obliekla elegantne , puzdrové saty v krémovej farbe 🙂

moonlight1210
11. mar 2022

Skus pozriet okrem tradicnej “farby pre druhu svadbu” ako su slonovinova, pudrova, bledomodra, aj bledsi odtien svetlosivej.
Navyse sa tento odtien dobre kombinuje s bezovou, bielou, ciernou, striebornou, ale aj inou vyraznejsou farbou (syto tmavozelena, kralovska modra, purpurovo cervena,…) .
Takze neskor, ked ich pouzijes ako host na nejakej oslave, mas velku paletu na vyber, cim to doplnit (a v podstate nepokazit). Lebo sami su ako maliarske platno, zakladna farba, nie prilis vyrazna, dobry poklad, aby zvysok vynikol.

h2
11. mar 2022

Neviem, prečo sa vôbec zamýšľaš nad tým, či by to bolo vhodné. Máš po 40, si zrelá vyspelá žena, ktorá už hádam vie, čo chce. Obleč si, čo sa tebe páči. Pokojne aj biele šaty po zem, ak chceš. A rovnako, aj tmavé a krátke sú v pohode, ak sa tebe páčia a ty to tak chceš. Kašli na to, čo by bolo vhodné a čo si pomyslia ľudia. Tvoja svadba, tvoje pravidlá, tvoje šaty!

autor
11. mar 2022

@cackaa tie prve mi hneď padli do oka...možno hlúpa otázka, ale na chrbáte je "večkový" výstrih aká podprsenka? Ja mam väčšie prsia tak podprsenka musí určite byť 🙂

autor
11. mar 2022

@h2 ja viem, ale tak aj napriek tomu, že som nezávislá žena nerada by som bola ak by to pôsobilo nemiestne...predsa len je to iná situácia "svadba keď som mala 26" a svadba teraz...

mpg
11. mar 2022

Raz som bola na svadbe takej známej nad 40 rokov a mala šaty takej svetlokrémovej farby so strieborným vzorom a taký mala aj kvet vo vlasoch, bolo to pekné aj na fotografii.

cackaa
11. mar 2022

Tam určite bez podprsenky a tieto šaty majú vpredu všité a vystužené podprsenky, prípadne kôli gravitácii dať také tie samodržiace podprsenky...tuším silikónové to je, ale skúsenosti nemám.

mpg
11. mar 2022

@mpg Alebo aj šaty svetlejšej farby púzdové a nato blejzer z čipky. Také s veľkým výstrihom na chrbáte sú skôr pre mladé.

renka30
11. mar 2022

Ja by som zvolila nejake bledsie, puzdrove, pripadne dlhe hladkeho strihu a k tomu nejaky elegantny klobucik s malym zavojom