Aké šaty na krstiny?

nikuska25rv
19. jan 2016

Ahojte, dufam ze nebudem na smiech ale prvy krat pojdem za krstnu mamu a chcela by som sa spytat akej farby saty by som mala .. Bude to chlapec a ja som stratena.. Dakujem 🙂

janinah
19. jan 2016

jednofarebné,nebrala by som biele ani čierne,a skôr kostým ako šaty

zuzanadringus
19. jan 2016

Decentne, ja idem tiez na krstiny a neviem si predstavit, ze by som mala nejake flitrove alebo salene saty...

nikuska25rv
autor
19. jan 2016

🙂 ano ale napriklad nasla som jednoduchsie ale farba bud zelena ci cervena .. zato sa pytam ci to radsej nie ze nieco svetlejsie..

zuz02
19. jan 2016

Ak ides na krst teraz, v zime, tak v kostole aj tak z tych siat vela vidno nebude, kedze budes mat kabat. A potom pri spolocnom obede je to uz jedno, akej farby budu saty. Ja nie som kostymovy typ, skor by som dala prednost satam. Do kostola by som ale volila nieco decentnejsie, nevyzyvave, hlavne co sa dlzky a vystrihu tyka. Tam ide skor o tvoj vkus, co sa tebe paci a ake farby uprednostnujes.

felycity
20. jan 2016

Ja si myslím, že tu nejde o farbu. malaby si sa obliecť "vhodne" podľa toho, čo sa ti hodí, hlavne nech je to elegantné a jednoduché. Myslím teda, že farba je jedno okrem nejakých gýčových výrazných farieb resp. neonových. Pokiaľ volíš červená , zelená pokojne si ich daj.

vlastulina1
20. jan 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

to je uplne jedno aku farbu zvolis, presne hlavne aby boli elegantne a slusne..

lucka1987
20. jan 2016

@nikuska25rv mas 24 r. takze nieco mladistve ale zaroven nech je to elegantne, a vhodne aj do kostola ( teda nejaky kabat alebo kozuch k tomu ) a na hostine ked bude teplo nech sa citis aj pohodlne .. mne sa paci napr toto , kedze je zima a nebudes snad mrznut hodinu v kostle v nejakych satickach, tak by som sla do tohto stylu . a dobrymi doplnkami a peknym ucesom to doladis

lentilka46
20. jan 2016

ahoj, ja som bola za krstnú dievčatku a nijako špeciálne som to neriešila, mala som šaty, kde spodnú vrstvu tvoril taký béžový satén a na ňom bola čierna čipka, veľmi pekne to ukázalo, sukňa bola klasická áčková a a šaty mali rukávy, ako krátke tričko..k tomu nylonky a béžové topánky

vierka74
20. jan 2016
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

presne take nieco by so zvolila..

nikuska25rv
autor
20. jan 2016

Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂

sonyap111
20. aug 2016

ahojte ak hľadáte naozaj krásne šaty v tej najlepšej cene tak určite pozrite www.sonya-shop.sk

moje odporúčanie sú šaty značiek SAF, DEPARE a NIFE
značku si možete vyfiltrovať v hornej lište nad produktami výrobca a tam si zašktnete akú značky sa majú zobrazovať