S ohľadom na temu ktorá tu bola o darčekoch na Vianoce a to že viaceré sme pisali ze kupujeme ponozky 🙂 tak sa chcem spytat kde tie ponozky kupujete (neviem či môžeme písať nazov firmy som na MK krátko). Ja som posledné tri roky kupila dedoles prvy rok ok, druhy ako tak a minulý katastrofa. Niekoľko párov sa rozpadli po dvoch praniach. Fusakle tiež nic moc kvalita tak čo mi teraz/tento rok odporúčate vyskúšať?
Ja som pred par rokmi spravila obr objednavku na merinoshop.cz, a tie ponozky uz s nami pochodili vela sveta 🙂 A som spokojna. Maju bambusove aj merino.
Bambusove su top u nas 🙂
Tiež frogies 😀
to naozaj sa v dnesnej dobe davaju este ponozky? sommyslela ze doba pokrosila a ludia su viac kreativny ..
No popravde. Ponožky ako dar na Vianoce... Za mňa nie.
@sheila121 este tie gatky boli moc velke som ich darovala charite a vreckovky som nechala v sufliku ze ked dojde bude ich mat ( tie bombardaky nechcela 🤣) ale Ja neznasam ponozky vacsinou su umelina je velmi tazke najst take co su ok, tak Ja ich nosim len ked mrzne. Mne sa pacia tie darceky v peliškoch -umelohmotne lyzicky co vyrobili soudruzi .. a roztopia sa v kave .😂
@veselo_neveselo asi kvalitnejšie ale vydrzia aj rok ak točím napr stále dookola 14 párov? To ješ jedny oblečiem a operiem 26x?🙂
Tatrasvit - roky rokúce len odtiaľ ponožky aj pančuchy pre deti. Ale treba si pozrieť zloženie, majú s čistou bavlnou,s elastanom,s polyesterom. My máme radi ponožky s elastanom.
@zeldia no, to neviem. Ono je to vlna, tak neviem co to spravi ked sa tolkokrat za sebou budu prat. Ved vyskusaj, kup na zaciatok jeden dva pary a uvidis.
Ja ich tolko neperiem, tym ze je to merino tak su aj tie tenke dost teple, tak ich viac nosim v zime, alebo na turistiku.
Belinda robi take vesele ponozky, pred Vianocami ich mavaju v Bille v darcekovych krabickach.
@marca12 tak všelijaké obchody so spodným pradlom sú len ja chcem aby to malo aj krabicu a boli akože sada ze rovnaké len iné niečo na každom pare a povedzme desať alebo 14. Ja po roku vymením celú sadu a ideme od znova celý rok po roku sú už všetky intenzívneho používania no “vypouzivane”.
Som prekvapena,ze nik tu Happy socks nespomenul. Vsak ti spravili ponozkovu revoluciu,na ktorych sa zbytok len zviezol 🤣. Ale nie,s nimi som aj naozaj bola spokojna.Nezvyknem kupovat ponozky ako darcek,ale ich Beatles sada sa usla vsetkym svagrom a manzel ich doteraz nosi,roky rokuce. Happy socks maju tusim aj v DM.
Ja objednávam z frogies.sk.. Cenovo super a pekne vzory 😊