Ahojte mamičky 🙂
poprosím radu pre občerstvenie na prvé narodeninky pre chlapčeka Bude ti v Rodinnom dome a bude 🙆24dospelyvh ľudí a 10deti ..😃
Urcite budeme robiť Guľaš a Tortu piecť 2druhy jednu pre Ročne a neročne deti 🙂 A potom sladkú Klasickú...
Očakávam rady a tipy na šaláty misy atď 🙂 Dikicko 🙂
kludne aj kreatívne niečo 🙂 poprípade foto 🙂
@ukulela Super vdaka za tip ..
Oslava bude 8 marca ..urcite chlebíčky nemienim robiť ani má nehne uvažujem nad šalátom mrkvovo kapustovy na sladko s jogurtom Bagetky a urcite bude pri guláši čapované pivo pri ktorom budú stať chlapci takze super nápad hodiť na gril mäso
salat je dobry napad alebo ja napriklad som pre synovca chlebicky objednavala z jedneho mensieho podniku, zakusky sme tiez objednali a bolo vybavene 🙂
My ku gulasu pecieme pstruhy..hostia sa ich nevedia dojest..za 20 min.mate hotove,bez roboty a najedia sa ztoho
@kelisovakarinka no hlavne si to premysli a naplanuj tak, aby ste mali co najmenej roboty a co najviac si uzili tu oslavu. takze ak tak dost gulasu, ak by to bolo uz v teplejsom pocasi a gulas by sa varil von, tak by som asi riesila gril a maso na gril a ku tomu nejaky kybel dobreho sviezeho zeleninoveho salatu. o zakusky/pagace poprosit mamy, starke, sestry,.... ak kazdy nieco donesie, nebude panika. a teda robila by som to v neformalnom duchu, ziadne stolovanie a spolocne pripitky a pod. ale gulas, resp. svedsky stol s nejakymi reznami a salatom, mozno pecenou kackou a kapustou a loksou, skratka co mate v rodine overene a oblubene .... aby sa ludia obsluzili sami a bolo to viac menej neformalne. jednohubky a chlebiky a podobne prkotiny by som neriesila, zbytocna robota, ak by ste chceli nieco take mensie ako predjedlo, tak natierky (vajickova, syrova, sunkova, tvarohova - aku mate radi) do misky a ku nej na tanier male bagetky a kto chce, ten si naberie/natrie. a este nakrajat vedla na tanier zeleninu/chery paradajky/daco svieze .... skratka urobit to ako taky banket.