Ahojete baby.. Mame to trosku tazke s vyberom krstneho mena pre chlapceka. Nechcem aby sa koncilo na Š, pretoze priatel ma s tym cely zivot problem, jeho krstne meno sa konci na Š a priezvisko zacina na Š. Takmer zakazdym, ked musel povedat svoje meno, tak sa ho este raz pytali na to, pretoze krstne meno splyvalo s priezviskom.. Nemate nejake napady na nejake meno? 🙂 Dakujem... 😉
Vsak vlastne hocijake, ktore nekonci na š 😉 Marek, Adam, Bonifac, Eugen, Rene, Stefan, Gejza, Miroslav, Vladimir, Severin, Bernard, Otto, Julius, Peter, Jan, Kamil, Viktor, Alojz, Frantisek atd, atd.
náš malý je Oskar Š. 🙂
Sesternica má Davida a Sebastiána Š.
Števko Š.
Adam. pochybujem že by dali meno Gejza, alebo Bonifác či Gašpar. Adamko Š, a vo vyššom veku pekne Adam. Alebo aj David či Daniel je pekné k priezvisku na Š.
Damián,Filip, a mnoho iných krásnych mien 😉
nas je Tomaš Š. a zatial s tym problem nie je, asi zavisi aj od priezviska
Otakar Š.
Velmi pekne vam dakujem dievcata. 🙂 Dufam, ze kym sa to narodi, tak budem definitivne rozhodnuta.. 🙂 Dakujem za mile napady..
Matúš
Radko
my mame simonka a branka, tiez priezvisko na s (a muz je lubos, tiez ma s tym vyslovovanim problem, ked sa predstavuje)
Ja som na S a Mame meno Tomas Lukas, Matin, Filip .... podla mna akekolvek co dobre znie aj v Skratke, eugen ervin alexander....:D
Nemala by si mu dat meno ktore konci na S.Matus,Lubos,Milos lebo to bude zniet tak suslavo.Milos Smajda napriklad podla mna radsej nie
Zdenko
Simon.