Ahojte maminky.Ake darčeky ste dostaly od manželov k 28 narodeninam?
@maminuska33 len zo zvedavosti, pytas sa len na 28 narodeniny, alebo akekolvek ine narodeniny? 😀
Kazdopadne k 28 som dostala kvety, nahrdelnik a dovolenku.
Spolocne strávený čas. On už vie ze nemá nič kupovať ♥️
@solange7 len na 28 narodeniny.Ja mam v teraz v stredu a nevie muž či mi ma kupit zlaty prsten alebo novy mobil
Nič.. keďže sme stále len doma odkedy začala korona a sa má aj pýtal čo chcem ale som mu povedala že nič..keďže čakáme bábätko a peniaze ešte bude treba a pár dní na to sme kúpili kočík za 500e.. nepotrpime si na darčeky...
@maminuska33 my si napríklad kupujeme len drobnosti, väčšinou si sami darček aj vyberieme podľa toho, čo práve potrebujeme/chceme. Napr. knihu, tričko alebo niečo užitočné do bytu.
@maminuska33 Počkaj, takže Ty sa to pýtaš kvôli tomu, aby si poradila mužovi, či Ti má kúpiť prsteň, alebo mobil? A sama nevieš, čo by si chcela viac? Alebo nechceš ani jedno z toho a chcela by si niečo iné? (Sorry, ja si nespomínam, čo som dostala práve na 28 narodeniny, už to bolo dávno.)
28 narodeniny sú niečím výnimočné? Len sa pýtam...🤔😜
K 28 narodeninám sa nepamätám,ale k 30nar. som dostala zbraň : )
@maminuska33 huh? Ved si vyber co sa Ti viac paci
aha pre manžela ... sorry, rýchlo čítam ...a ešte rýchlejšie odpovedám 😀 ... preto je môj príspevok zmazaný.
Si sa chcela pochváliť? Super, všetky závidíme 🤦♀️
ber prsteň 😀
Akurát včera som mala 28. 😅 dostala som nový notebook 🙂
Pamatam si presne, lebo taky darcek som uz nikdy od nikoho nedostala. Ex mi daroval 9 kg Ariel.🙈😀
28narodeniny som mala riadne dávno aby som si pamätala také nepodstatné veci, nepamätám si ani čo som dostala tieto 36 narodky a to som ich mala v apríli.. 😅 nech ti kúpi kvety a nemusí riešiť to strašne ťažké rozhodnovanie či prsteň alebo mobil..
@maminuska33 prsteň, mobil si aj sama kúpiš
Však si vyber čo chceš viac 🤷🏻♀️ mňa by viac potešil mobil, lebo mám rozbitý a prstene mám... ale toto ti fakt nevie nikto poradiť 🤦🏻♀️
To mám čerstvo za sebou 😁 tortu, knihu, čokoládu