Baby poraďte prosím nejaké tipy, čo kupujete manželom na Vianoce. Ten môj nič nepotrebuje, vraj všetko má. Koníčky extra žiadne nemá.
Opasok a peňaženku dostal minulý rok, spomínal, že kameru do auta, ale že to si musí vybrať sám. A keď mu teda poviem nech si vyberie a pošle mi link, tak to neurobí 😁
Prave teraz som pozmenila trochu zoznam darcekov. Uz mam viac veci pre priatela. Chcela by som kupit tricka, elektricke fondue, o ktorom mi basni odkedy sme spolu, penazenku, lego a puzzle a tie pokemon hodinky alebo co to je. Tie som mu chcela kupit uz minuly rok, ale vtedy to bolo drahe pre mna.
Mozno do Vianoc bude toho viac, pretoze ma cakaju este jeho narodeniny, ktore ma pred sviatkami.
No my si dáme len pozornosť. Ani ja nič nechcem, ved si kúpime celý rok, čo chceme. Načo to ma byt na vianoce inak? Alebo zaťažovať rozpočet zbytočne len kvôli tomu, že sú Vianoce? Deti sa tešia, tým sa kúpi a my? Drobnosť.. Kniha, minulý rok som mu dala parfém lebo mu došiel.. Nič extra naozaj. Ja som rada, že sme spolu ako rodina, neriešime konflikty ani nejaké krízy. Raz som mu dala spoločenskú hru, hráme doteraz keď sú sychravé dni.
@barbie2023 Mne manžel tiež povedal, že tri darčeky a dosť. Lenže ja ho poznám, on kúpi oveľa viac.
Hlavný darček sú lístky na finále ligy majstrov. Minulý rok dostal lístky na zápas Fc Barcelona s Realom Madrid. Samozrejme nielen lístky, aj doprava a hotel. A potom drobnosti, ktoré sem tam spomenie a vždy si to zapisujem, čo ľudia cez rok spomenú.
Moj muz sportuje aj hra hokej, spolu sa potapame napriklad, takze v podstate vzdy mam co kupit. Na materialne veci si nepotrpi, oblecenim ani hodinkami u neho “nezabodujem” 🙈 Vascinou teda nejaky zazitok/vylet. Teraz mu napriklad kupim asi kurz pripravy steakov a nieco na sport. Plus si teda kupujeme nejaky vacsi spolocny darcek. A ako kazdy rok dostane trenky, lebo to by bol schopny aj deravych chodit kebyze mu nekupim 🤦🏼♀️
Trenky a ponozky su klasika. Inak napriklad som tu minule videla typ na espresso maker na cesty, tak zvazujem ten
@melanta dakujem za tip 🙂 tie listky su super. Urcite to vyuzijem v buducnosti. Moj dostane zajazd do Pariza, kedze o tom basni uz roky a vzdy sa to odklada. Plus na okruhle narodky tiez zajazd do Pekingu, nakolko je to jeho sen, my tiez skor zazitkove darceky. A tento rok este cela rodina ciapku so svetielkom, taka blbost ale pokukuju po nej
S mojím to je tiež ťažko. Čo chce si kúpi.. bicykluje ale veci čo sa potrebuje vyberie lepšie ako ja, keďže sa nevyznam. Ale zvažujem sonicku kefku od Philips.
Tak si nekupujte nic a nemusis stresovat kazdy rok
@belllinka Tak to je nápad teda 😁
Ja rozmýšľam nad tou kamerou do auta, keď mi žiadnu nepošle, tam mu vyberiem sama a rozmýšľam ešte poukaz na masáž, masáže miluje.
Tak môjho vždy poteší kniha. Ale inak sme sa už dávno dohodli, že kúpime niečo väčšie a to je darček náš spoločný. Napríklad kávovar, vysávač, dovolenka a tak. U nás sa ale Vianoce nehemžia zbytočnými darčekmi.
Juj, ja mam tiez doma exemplar co vsetko ma a nic nepotrebuje. Predminuly rok som mukupila privesok na kluce, ze ho so syncekom lubime a cakame doma. Taka drobnost, ale.potesila. tento rok Este spekulujem, zatial som nic nevymyslela.
My si každý kúpime čo chceme potom si to zabalíme a hotovo ..žiadne prekvapenia lebo raz som dostala darček čo nebol podľa mňa a odvtedy to riešime takto
U dospelých ľudí sa kupujú len drobnosti alebo jedna väčšia vec na ktorej sa vopred dohodnete. Každý si cez rok kúpi čo potrebuje.
Noo ja skor take prakticke. ;D Predtym oblecenie. Masaz a rozne pomocky na to. Bandaze na zapastia...malickosto do auta... ;D
Spotrebna klasika ako kazdy rok.
trenky ponozky kozmeticky balicek toaletne vody a tento rok dostane aj novy telefon lebo stary uz sa mu strasne rychlo vybija. Zvacsa mu tam prihodim este jedny teplaky alebo rifle alebo tenisky podla toho co sa mu rozsype prve.. takisto ja si tam najdem bud kozmetiku nejake drobnosti do kuchyne nove uteraky alebo obliecky a pred malou sa tvarime ze wau ake super jeziskove.
Vacsinou si po vianocnych vypredajoch zadovazime nieco vacsie do domacnosti po 9.rokoch co.sme v byte uz odchadzaju spotrebice tak postupne pomalicky vymiename.
@bessie12 môžem sa opýtať koľko ročnému priateľovi takéto darčeky ideš kúpiť?
@adellbartos je dospely. Preco ? Pytas kvoli tomu legu a pokemon hodinkam ci co to je ?? 😀
@adellbartos tiež som zvedavá koľko má manžel rokov ....
Mne by muz dal kebyze kupim kameru bez toho aby on vybral, sme dospeli ludia, cely rok si kupujeme nemusime sa hrat na male deti cez vianoce
@adellbartos prečo nemôže lego či nejakú hru? Len preto ze je dospelý sa už nesmie hrať resp nemôže dostať dospelacku hračku?
Manžel túži po go pro kamere . Aj keď viem že to nevyužije lebo nejaké športy extra nerobí ale tak nechám ho nech si dopraje a urobi si radosť . Ale tu si musí vybrať sám . Ja mu ešte kupim parfum , a klasika ponožky mikinu nejakú a pyzamo . Ja som povedala že mne stačí poukaz do kníhkupectva a na jar začíname stavbu domu tak financie nech idú radšej tam ako na prkotiny.
novu sonicku kefku lebo mu stale kradnem tu staru 🙂🙂 a malu panvicku na volske oko, par krat spomenul, ze by ju chcel. oblecenie mu kupuje vzdy jeho mama, knihy aj tak necita, ostatne si kupi aj sam ked potrebuje
@stellarstar lego je najlepsie odreagovanie od namahavej prace pri ktorej musis stale premyslat, riesit, kontrolovat - poznam ITckarov, ktori bezne relaxuju pri legu - je to vyborny darcek 🙂
@bessie12 lego je v pohode ale tie hodinky???? Ale ak ste taký pár že v srande tak je to v pohode pre mňa blbosť zbytočná ale to je môj názor
@adellbartos ma rad pokemonov. Denne hrá hru pokemon go a tie hodinky si želal už minulý rok. Sú to hodinky na chytanie pokemonov. Keby mu malo urobiť radosť aj plastové vedierko s formičkami do piesku, tak by som to kupila 🤷♀️
Darček pre srandu dostane tiež, ale hodinky to nie sú.
My si za posledne obdobie uz davame len zazitkove darceky. Ja som dostala letnu dovolenku. Na vianoce som uz kupila letenky do Barcelony, rezervovala hotel, vymyslim program a ak v tlm case bude La liga tak kupim aj listky na futbal aj ked ani jeden nemame radi futbal ale pre ten zazitok…
To co potrebujeme/chceme si standardne kupime po cely rok….
Zalezi aj od rozpočtu . Buď nejaku spoločnú dovolenku, predĺžený víkend , alebo predplatné obľúbeného časopisu . A ja pokial naozaj už neviem čo , tak kúpim mikinu , tričko jeho obľúbenej značky . Môj muž tiež nič nepotrebuje , všetko ma , nič nechce ( jeho slova ) a zas na druhej strane je to dospela zarábajúca osoba , čiže fakt keď niečo chce potrebuje si kúpi sám. Netreba si s tým robiť veľké starosti .
Alebo keď má niečo opotrebované , napríklad novu koženú peňaženku , opasok , ak má rad a rad mení hodinky , športové , elegantne, smart …