Chcem sa opýtať, že ak by ste mali čarovnú paličku, kde by ste sa vydávali, ženili. Aká svadba by bola pre Vás ako svadba snov.
Miesto, šaty, počet ľudí …
Idealna svadba? Prist domov a povedat ze uz nie som G….ová
@shewinka Ale odkiaľ prísť domov? Z úradu, z kostola? 😊
z bars kadial kde nas oddaju, kostol urcite nie, kedze priatel je rozvedeny a nemoze sa uz zenit v kostole.
@babovka2321 Tiež si myslím. Ja tiež nemusím tieto veľké svadobné párty.
@shewinka A len vy dvaja?
podla mna je dolezitejsie s kym tam “stojis” ako kde stojis…. sice trapne klise ale pravdive 🙂
ano len ja a on…. a samozrejme dvaja svedkovia, ktori su potrebni
.. skvela velka party, kde by sa vsetci zabavali do rana...
Vlastne taka aj nasa svadba bola.. 😁
Las Caletas, Mexico. Len najblizsia rodina, o 12tich ludoch.. uplne pohodickovsky na utese nad plazou, potom tequila a hojdacie siete nad oceanom 👌
Bolo tam absolutne dokonalo a zrovna tam mali mat nejaky Amici svadbu vecer ked sme tam boli, totalna zavist 😍
Moja predstava je taká, že len ja, muž, deti...bez svedkov, bez ostatných ľudí...plno kvetov, lúka, maličký stôl, bez alkoholu. A svadobná cesta v Dánsku. 🤭
Ja on dvaja svedkovia a pláž niekde v Thajsku❤️
Moj sen bola svadobna hostina, kde bude so mnou cela rodina a priatelia oslavovat “moj den”. Presne taku svadbu som mala. Ono v 20 rokoch som mala inu predstavu o romanticke svadbe ale vekom sa to zmenilo. Kto, kde a ako nas oddaju mi bolo v podstate jedno, len nech mam vsetkych, na ktorych mi zalezi a ktorych mam rada v tento den pri sebe.
Mala svadba v kruhu rodiny a priateľov. Plno kvetov, pekne šaty, dobre jedlo, jemná hudba do pozadia, rozhovory, smiech a žiaden alkohol.
ja mám vysnívanú že ja ženích naši rodičia, naše deti,súrodenci a kto chce do kostola príst no a potom taká obyčajna skorá večera/neskorý obed pre rodičov surodencov deti a domov spať 😂
Ja by som svoju svadbu snov nemenila. My sme mali pred 12rokmi na Jamajke🇯🇲. Len my dvaja a svedkovia co bol fotograf a svadobna agentka. Jeden den sme mali obrad a fotenie v rezorte a druhy den sme isli fotit na krasnu plaz 🏖☀️😍
Pod hornou,vedľa tečúcej čistej vody a lúka plná kvetov,ktorá už teraz neexistuje. Najkrajšie kvety našla vždy na lúke,teraz už tie kvety,rastliny nenachádzam 😒. A sobášiť nás môže aj priateľov naj kamarát, ktorý má na to ,, schválenie" 😉. Žiadne ceremónie,len rodina a najbližší, ktorí si užijú potom párty aj 3dni v kuse. A nebudem riešiť,že koho ,,si prajem a neprajem" na mojej svadbe. Pozvaní sú všetci,aj tí čo len ,, prechádzajú" a chcú sa zabaviť 😌😉.
Mala som taku,dodbes na nu vsetci spominaju.
V piatok nosenie darov,kolacov,predoslava...
V sobotu odobierka,Klasika v kostole,na krasny mariansky sviatok,ludova veselica do 6.30 rana,skoro 100 ludi...odcepcenie,rucnickovy,solovy,redovy,metlovy,kapurkovy...pomedzi kapelu boli spevy...vsetci dobra nalada,domace kolace,palenka a vyborne rodinne vino.
Cela rodina po kope..nikto nebol pod obraz Bozi a nikto nechcel ist domov...😅
V nedelu na obed sme sa väcsina stretli znova v sale a pokracovali sme v oslave do neskoreho vecera. ....nikto nechcel ist domov😅
Ja som mala svoju svadbu snou. Najprv obrad na Oravskom hrade, potom veselica v hoteli a potom dalsia noc s kamaratmi na chate s krytym bazenom, grilovacka, aj ked vonku snezilo, niektori kamarati zo Spanielska prvykrat videli sneh 😀 svadbu sme si uzili skvele. Svadobna cesta na Kube len ja s muzom, pozicane auto, presli sme pol ostrova, spoznali miestny zivot, trpeli hladom 😂 zopakovala by som si to vsetko.
Rozkvitnutá lúka a rozprávkový oltár, šaty z lúčnych kvetov a bavlneného plátna s výšivkami, 2+2+1
Mala som takú. Na zámku (obrad aj hostina aj ubytovanie), s ľuďmi nášmu srdcu blízkymi, žiadne traposiny ako únos nevesty ci vyberanie do vienka, len zábava do rána bieleho a na druhy deň zas 🤣. Organizovali a platili sme si ju sami, takže nám nikto do ničoho nekecal a zorganizovali sme si všetko tak, ako sme chceli.
Idealny svatobny den je ked ten den si dvaja mladomanzelia fakt uziju - ideal je riesit seba a svoju zabavu, uzivat si ten krasny den a nie riesit ci babka zo strykovej strany dokaze požut vyprazany rezen.....Pre mna obrad bez rodiny a iba s ludmi co ja naozaj chcem zdielat moj stastny den.
ja som svoju svadbu snov mala, sobas na urade, mala zahradna party vo vinohradoch s cca 30 najblizsimi ludmi (par clenov rodiny, ostatne kamarati) so skvelym jedlom, dobrym vinom, ziadne oficiality, nacancane roby a tradicne zvyky. Nesmierne sme si to uzili. Taku svadbu som si vysnila a bola som rada, ze sme v tomto nasli spolocnu rec aj s manzelom. Vsetko som si zariadila sama, od oznamiek az po vyzdobu a tortu a cele nas to vyslo par sto eur 🙃
v starom kostole niekde na luke ... svedske stoly a len zopar kamaratov.. alebo na plazi v teplucku my a 2ja svedkovia potom ohnik a opekacka ... neznasam tie cukrikove svadby a rodina kt ani nepoznas len aby sa nepovedalo tony makeupu a saty tazke ze chudak nevesta to ma skor za trest ..ale hlavne ze s anebude rozpravat ...
Ideálna pre mňa? Že prídem na úrad, podpíšem papier, usmejem sa na úradnicku, podakujem a ideme domov 😅 nemám rada svadby a tie oslavy okolo..
Na plazi, biely piesok a par ludi.. len najblizsi.. zurka tiez na plazi 😂
Naša svadba bola super, takže ja by som nemenila. Nič špeciálne sa tam nestalo, jednoducho sme sa všetci veľmi dobre zabavili až do rána bieleho 🙂. Čo by som zmenila, druhý krát by som už neriešila každý prd do detailov, ale tak chcela som to mať všetko perfektné 😄.
Piati aj s fotografom 😂, ale nie, najbližší príbuzní, teda, rodičia súrodenci, pár dobrých kamarátov, sobáš pod holým nebom, oblečenie neformálne, grilovačka na chate s gitarou, žiadne dlhé biele a závoj, ako som mala, žiadnych 80 ľudí, ako som mala, žiadna živá hudba (aj keď bola super), žiadne srandy s výzdobou, koláčmi a pod. Môj nastávajúci chcel princeznú, tak som mu to splnila ale minula by som sa bez toho, našťastie zase on ustúpil, že sme nemali žiadne priblbnuté hra a la družina, kvízy a pod. somariny, len tanec a zábava do rána.
Ja som mala svoju svadbu snov😃 ale kebyže sa teraz vydávam,tak v Las Vegas 😃
Moja rozprávková bola...menila by som 2 veci...dj-a....a chýbala mi tam jedna znama síce ju poznám krátko ale celkom pomohla v živote...mužovi aj mne
Na urade sama s muzom :D nikdy ma svadobna "party" nebrala :D zeny si to prilis romatizuju, cim rozpravkovejsia svadba, tym asi rozpravkovejsi zivot po nej, ale ten bude uplne rovnaky ako pred svadbou 😅