Aká svadba by bola pre vás svadba snov?

23. jún 2022

Chcem sa opýtať, že ak by ste mali čarovnú paličku, kde by ste sa vydávali, ženili. Aká svadba by bola pre Vás ako svadba snov.
Miesto, šaty, počet ľudí …

babovka2321
23. jún 2022

Na urade sama s muzom :D nikdy ma svadobna "party" nebrala :D zeny si to prilis romatizuju, cim rozpravkovejsia svadba, tym asi rozpravkovejsi zivot po nej, ale ten bude uplne rovnaky ako pred svadbou 😅

shewinka
23. jún 2022

Idealna svadba? Prist domov a povedat ze uz nie som G….ová

autor
23. jún 2022

@shewinka Ale odkiaľ prísť domov? Z úradu, z kostola? 😊

shewinka
23. jún 2022

z bars kadial kde nas oddaju, kostol urcite nie, kedze priatel je rozvedeny a nemoze sa uz zenit v kostole.

autor
23. jún 2022

@babovka2321 Tiež si myslím. Ja tiež nemusím tieto veľké svadobné párty.

autor
23. jún 2022

@shewinka A len vy dvaja?

shewinka
23. jún 2022

podla mna je dolezitejsie s kym tam “stojis” ako kde stojis…. sice trapne klise ale pravdive 🙂

shewinka
23. jún 2022

ano len ja a on…. a samozrejme dvaja svedkovia, ktori su potrebni

beronsche
23. jún 2022

.. skvela velka party, kde by sa vsetci zabavali do rana...
Vlastne taka aj nasa svadba bola.. 😁

banalu
23. jún 2022

Las Caletas, Mexico. Len najblizsia rodina, o 12tich ludoch.. uplne pohodickovsky na utese nad plazou, potom tequila a hojdacie siete nad oceanom 👌
Bolo tam absolutne dokonalo a zrovna tam mali mat nejaky Amici svadbu vecer ked sme tam boli, totalna zavist 😍

chcemradu
23. jún 2022

Moja predstava je taká, že len ja, muž, deti...bez svedkov, bez ostatných ľudí...plno kvetov, lúka, maličký stôl, bez alkoholu. A svadobná cesta v Dánsku. 🤭

petronellla87
23. jún 2022

Ja on dvaja svedkovia a pláž niekde v Thajsku❤️

mistymay33
23. jún 2022

Moj sen bola svadobna hostina, kde bude so mnou cela rodina a priatelia oslavovat “moj den”. Presne taku svadbu som mala. Ono v 20 rokoch som mala inu predstavu o romanticke svadbe ale vekom sa to zmenilo. Kto, kde a ako nas oddaju mi bolo v podstate jedno, len nech mam vsetkych, na ktorych mi zalezi a ktorych mam rada v tento den pri sebe.

lenkakravcova
23. jún 2022

Mala svadba v kruhu rodiny a priateľov. Plno kvetov, pekne šaty, dobre jedlo, jemná hudba do pozadia, rozhovory, smiech a žiaden alkohol.

mina17
23. jún 2022

ja mám vysnívanú že ja ženích naši rodičia, naše deti,súrodenci a kto chce do kostola príst no a potom taká obyčajna skorá večera/neskorý obed pre rodičov surodencov deti a domov spať 😂

cimage
23. jún 2022

Ja by som svoju svadbu snov nemenila. My sme mali pred 12rokmi na Jamajke🇯🇲. Len my dvaja a svedkovia co bol fotograf a svadobna agentka. Jeden den sme mali obrad a fotenie v rezorte a druhy den sme isli fotit na krasnu plaz 🏖☀️😍

zuzanazu85
23. jún 2022

Pod hornou,vedľa tečúcej čistej vody a lúka plná kvetov,ktorá už teraz neexistuje. Najkrajšie kvety našla vždy na lúke,teraz už tie kvety,rastliny nenachádzam 😒. A sobášiť nás môže aj priateľov naj kamarát, ktorý má na to ,, schválenie" 😉. Žiadne ceremónie,len rodina a najbližší, ktorí si užijú potom párty aj 3dni v kuse. A nebudem riešiť,že koho ,,si prajem a neprajem" na mojej svadbe. Pozvaní sú všetci,aj tí čo len ,, prechádzajú" a chcú sa zabaviť 😌😉.

osky
23. jún 2022

Mala som taku,dodbes na nu vsetci spominaju.
V piatok nosenie darov,kolacov,predoslava...
V sobotu odobierka,Klasika v kostole,na krasny mariansky sviatok,ludova veselica do 6.30 rana,skoro 100 ludi...odcepcenie,rucnickovy,solovy,redovy,metlovy,kapurkovy...pomedzi kapelu boli spevy...vsetci dobra nalada,domace kolace,palenka a vyborne rodinne vino.
Cela rodina po kope..nikto nebol pod obraz Bozi a nikto nechcel ist domov...😅
V nedelu na obed sme sa väcsina stretli znova v sale a pokracovali sme v oslave do neskoreho vecera. ....nikto nechcel ist domov😅

amelie2017
23. jún 2022

Ja som mala svoju svadbu snou. Najprv obrad na Oravskom hrade, potom veselica v hoteli a potom dalsia noc s kamaratmi na chate s krytym bazenom, grilovacka, aj ked vonku snezilo, niektori kamarati zo Spanielska prvykrat videli sneh 😀 svadbu sme si uzili skvele. Svadobna cesta na Kube len ja s muzom, pozicane auto, presli sme pol ostrova, spoznali miestny zivot, trpeli hladom 😂 zopakovala by som si to vsetko.

katkamatka7
23. jún 2022

Rozkvitnutá lúka a rozprávkový oltár, šaty z lúčnych kvetov a bavlneného plátna s výšivkami, 2+2+1

vroni
23. jún 2022

Mala som takú. Na zámku (obrad aj hostina aj ubytovanie), s ľuďmi nášmu srdcu blízkymi, žiadne traposiny ako únos nevesty ci vyberanie do vienka, len zábava do rána bieleho a na druhy deň zas 🤣. Organizovali a platili sme si ju sami, takže nám nikto do ničoho nekecal a zorganizovali sme si všetko tak, ako sme chceli.

martinmmartin
23. jún 2022

Idealny svatobny den je ked ten den si dvaja mladomanzelia fakt uziju - ideal je riesit seba a svoju zabavu, uzivat si ten krasny den a nie riesit ci babka zo strykovej strany dokaze požut vyprazany rezen.....Pre mna obrad bez rodiny a iba s ludmi co ja naozaj chcem zdielat moj stastny den.

pukina
23. jún 2022

ja som svoju svadbu snov mala, sobas na urade, mala zahradna party vo vinohradoch s cca 30 najblizsimi ludmi (par clenov rodiny, ostatne kamarati) so skvelym jedlom, dobrym vinom, ziadne oficiality, nacancane roby a tradicne zvyky. Nesmierne sme si to uzili. Taku svadbu som si vysnila a bola som rada, ze sme v tomto nasli spolocnu rec aj s manzelom. Vsetko som si zariadila sama, od oznamiek az po vyzdobu a tortu a cele nas to vyslo par sto eur 🙃

syslik81
23. jún 2022

v starom kostole niekde na luke ... svedske stoly a len zopar kamaratov.. alebo na plazi v teplucku my a 2ja svedkovia potom ohnik a opekacka ... neznasam tie cukrikove svadby a rodina kt ani nepoznas len aby sa nepovedalo tony makeupu a saty tazke ze chudak nevesta to ma skor za trest ..ale hlavne ze s anebude rozpravat ...

jana_eyre_2
23. jún 2022

Ideálna pre mňa? Že prídem na úrad, podpíšem papier, usmejem sa na úradnicku, podakujem a ideme domov 😅 nemám rada svadby a tie oslavy okolo..

xsuzannex
23. jún 2022

Na plazi, biely piesok a par ludi.. len najblizsi.. zurka tiez na plazi 😂

mikadooo
23. jún 2022

Naša svadba bola super, takže ja by som nemenila. Nič špeciálne sa tam nestalo, jednoducho sme sa všetci veľmi dobre zabavili až do rána bieleho 🙂. Čo by som zmenila, druhý krát by som už neriešila každý prd do detailov, ale tak chcela som to mať všetko perfektné 😄.

elizabet173
23. jún 2022

Piati aj s fotografom 😂, ale nie, najbližší príbuzní, teda, rodičia súrodenci, pár dobrých kamarátov, sobáš pod holým nebom, oblečenie neformálne, grilovačka na chate s gitarou, žiadne dlhé biele a závoj, ako som mala, žiadnych 80 ľudí, ako som mala, žiadna živá hudba (aj keď bola super), žiadne srandy s výzdobou, koláčmi a pod. Môj nastávajúci chcel princeznú, tak som mu to splnila ale minula by som sa bez toho, našťastie zase on ustúpil, že sme nemali žiadne priblbnuté hra a la družina, kvízy a pod. somariny, len tanec a zábava do rána.

veronikazuko
23. jún 2022

Ja som mala svoju svadbu snov😃 ale kebyže sa teraz vydávam,tak v Las Vegas 😃

alexka89
23. jún 2022

Moja rozprávková bola...menila by som 2 veci...dj-a....a chýbala mi tam jedna znama síce ju poznám krátko ale celkom pomohla v živote...mužovi aj mne