Aká pieseň nesmie chýbať pri vašom vianočnom stole?

papaya1234
16. dec 2024

Ahojte, predpokladám, že každý pri štedrovečernej večeri počúva do pozadia koledy alebo iné vianočné skladby. Keď už ich rádiá hrajú o život od rána do večera a je vidieť, že ich je každým rokom stále viac, zaujímalo by ma, čo počúvate vy. Máte nejakú skladbu, ktorá musí hrať každý rok a neboli by bez nej Vianoce? :D

petulda333
16. dec 2024

Ja milujem vsetky 😁

benimnadir
16. dec 2024

@papaya1234 It's the most wonderful time of the year. To nám hrá pri večeri. Najstaršia si ešte rada púšťa Last Christmas, Darlene Love All alone on Christmas, muž Feliz Navidad

really8
16. dec 2024

@papaya1234 ja len ze predpokladas uplne zle. Vianocne pesnicky u nas cely stedry den nepocut.

janai1
16. dec 2024

@papaya1234 pri štedrovečernej večeri nám určite nehrajú žiadne pesničky

katica06
16. dec 2024

Z posledných 15rokov si nepamätám také Vianoce, keď som počúvala rádio. Vlastne rádio ani nemám, nepocúvam. Ak tak iba v aute mám naladenú zahraničnú stanicu, keď ju ne chytim tak express. Zapnem telku ak bude niečo dobré, vianočné
(nie Mrázik,.Sám doma, zoznam je dlhý)tak Netflix

janicast
16. dec 2024

@papaya1234 vôbec nič...venujeme sa len sebe..

btus
16. dec 2024

v pozadí nám ticho hrajú naše detvianske koledy.

ina2405
16. dec 2024

@papaya1234 púšťam si občas pri varení, keď robíme s mužom šalát. Ale na Štedrý deň nepočúvame nič.

kvadrinkaaa
16. dec 2024

Počúvame rôzne a najradšej máme slovenské aj keď pre niekoho možno už prepočúvané, ale pri večeri máme tichučko. 🌠

zafir01
16. dec 2024

@papaya1234 nám hra len ako " podmaz" k večeri už roky vianočná Libera

unicornlady
16. dec 2024

My mávame potichu pustené koledy- vianočné CD Tichá noc, Búvaj dieťa krásne, Dobrá novina, Dobrý pastier sa narodil...
Inak tieto klasiky nezvyknem počúvať, ale pri vianočnej večeri to máme už od dávna.

oceanahory
16. dec 2024

@papaya1234 Rammstein - Du hast 😎😇

"Predpokladám, že každý pri štedrovečernej večeri počúva do pozadia koledy alebo iné vianočné skladby."

No predpokladas zle, mne je z kolied nevolno, ronvako ako manzelovi 😁...

sense
16. dec 2024

Ziadnu. Cez den obcas, momentalne idu u nas 3-4 vianocne pesnicky resp odrhovacky (prost na aktivnu ucitelku mojej dcery) ale nie su to koledy

januska12323
16. dec 2024

Pri večeri nič, to by ma rušilo. Cez deň rozprávky alebo čo si nájdem v telke.

kavasmliekom
16. dec 2024

@papaya1234 môj manžel nemá rád pri stole pesničky. Takže od rána do 18tej počúvam a varím pri nich, ale pri stole počuť len deti, a nás, žiadnu hudbu. 🤭

bessie12
16. dec 2024

@papaya1234 počúvam vianočné rádia, ale mám to cez slúchadlá. Počas večere žiadna vianočná hudba nehrá. Je zapnutá TV a aj to musi byt stisena inak by nás to rušilo. Takže predpokladáš zle 🙃

babababka
16. dec 2024

Pri vianočnom stole?Žiadne pesničky,žiadna telka ani mobily.Cez deň áno ,ale nie pri večeri.To ticho,mierna nervozita-vnučky sa už nevedia dočkať darčekov,spomienky na tých,ktorí nás opustili je pre nás dôležité.A ak vonku,náhodou,sneží tak je to super.

kiki68
16. dec 2024

@papaya1234 myslim ze sa to vola Lasst uns froh und munter sein, ale kazdy to pozna pod “ Eine müh, eine meh “ 😂😂😂 U nas je to hymna 😀😀😀

svetlonos
16. dec 2024

Ako som bola vždy za jemnú hudbu a príjemné rozprávanie pri stole - odkedy mame deti, platí pri stole ticho! Je to totiž ako tak jediný cas, kedy sa im klapačka zastavi. Nas stáva o 4-5 ráno a mele od otvorenia oči nepretržite.
Takže to je jedno ci su vianoce alebo bežný deň, ziadne pesničky- maly by viac spieval ako jedol 😂 a riadne nahlas!
Ani u nás doma s me pri stole na vianoce nič nepočúval. Pekne pri sviečkach potichučky jedli, mama davala na taniere, potom zazvonil v obyvacke zvončeky, ze uz Ježiško prišiel. Rozbalili sme darčeky a pozerali rozprávky alebo sa hrali.
Takže určite nepočúva kazdy niečo pri vianočnej večeri 🙂

jamimo
16. dec 2024

@papaya1234 predpokladáš nesprávne.
Pri vianočnom stole nepočúvame nič. Koledy akurát tak v aute počas presunu, aj to chlap prepína. Jedinú ktorú znesie je Driving home for christmas... Okolo 23 hod. ak náhodou nespím a náhodou natrafím v tv, vypočujem si symfonický orchester z Viedne, Barcelony...
Ak sa však niekomu páčia koledy a vyhrávajú ako v Tescu z reproduktora, nemám nič proti.

deborahzelenkava
16. dec 2024

Vobec nic. Ten komercnej muziky mam uz po krk ci doma, ci v aute, ci v cakarni kdekolvek, ci v obchodoch, vsade vianocna hudba uz od oktobra. Nie dakujem, mam jej dost.

zuzubb007
16. dec 2024

Nič nám nehrá, trošku by mi to išlo na nervy 🤣, ale mimo si púšťam bežné len pri jedení je to strašné otravné

1ryba
16. dec 2024

@papaya1234 my pri stole nepočúvame nič. Počúvame sami seba. A nemám rada tieto piesne. Je to otravné a hrajú to všade pomaly 2 mesiace dopredu. Mesiac pred vianocami vypínam rádio, alebo počúvam stanice, kde to nehrajú.

linduskus
16. dec 2024

Aj my počúvame... Tichá noc, list jeziskovy, každý deň budú vraj Vianoce...

tassyn
16. dec 2024

Mám rada všetky vianočné pesničky, už cca 3 týždne pred Vianocami ich počúvam, a niektoré aj dookola. No pri vianočnom stole nepočúvame nič.

janulka1802
16. dec 2024

Ja počúvam skôr počas adventu. Na Štedrý deň deti telka, ja rádio.

zara1357
16. dec 2024

@papaya1234 v čase adventu počúvame 4 cd stále dokola😆 v aute počúvame zahraničné.
Na štedrý večer sme nikdy ( ani v mojej ani v manželovej a ani v našej spoločnej )domácnosti koledy ako podmaz nepočúvali. Pri štedrej večeri hodnotíme celý rok, ktoré miesta sa nám najviac páčili, zážitky, či a komu sme pomohli, či sme neposlúchali/klamali. Takže u nás sa rozprávame a ako podmaz je počuť iba praskanie dreva v krbe .

natalka13
16. dec 2024

pusti sa nieco zo spotify gotak ci bila a nik pri veceri tomu nevenuje pozornost

osky
16. dec 2024

Teraz popri peceni,na stedry den popri vareni...
Pocuvam tradicne koledy v podani SLUK-u ,Lucnice ,
Niektore americke,medzinarodne..

Za stedrym stolom uz nie.
Tam je to len o nas.o vzajomnej blizkosti pokoji a laske.
Pomodlime sa,povinsujeme..po veceri spievame koledy.
S klavirom,gitarou...ked bol otec mladsi,hraval aj na saxofon...
Idu filmy ide sa na polnocnu/ak nezaspime...nie je to pravidlo/

rorino
16. dec 2024

@papaya1234 mne vždy vyhráva Lucie Bílá