prosim vas aka je momentalne vhodna suma ako svadobny dar pre surodenca, svadba je mensia cca 25 ludi cize ziadne prehnane velke naklady, len sa niekde pojdeme najest. Mame velmi pekny vztah, ani jeden z nas nema deti ci ine velke zavazky, platy na slovensko priemerne. Pripadne ak vam napadne nejaky dobry nefinancny svadobny dar, vdaka
100e
My sme so surodencami mali dohodu ze si nic na svadby nedavame, aj ked sme boli zarabajuci. Ja som od mojich vyslovene peniaze nechcela. Tak sme si davali spomienkove / zazitkove darceky - poukazy.
Súrodenca by som sa opýtala čo by potrebovali do domu/bytu a darovala to.
Veď daj koľko chceš a vieš. Ja som dala 500€
pred par rokmi sme dali sestre tusim 200 alebo 300 eur, dnes keby ma brat svadbu, asi uz vzhladom k inflacii a vsetkemu by som ratala tych 500. Ale samozrejme vsade je to tak, ako situacia dovoluje...
môj brat s nastávajúcou nechceli nič... boli "čerstvo" vo svojom, dali sme im 300,-€ (pred piatimi rokmi), svadba 15 ľudí, obrad, obed, o 20:00 hod sme boli doma. Prijali, neviem a neriešim čo si za to kúpili
Nemáte deti ……tak napr 300 eur a vecný dar napr nejaký pekný fotoramik
Síce nie sestre,ale neteri sme dali 300€
Daj podľa svojich možností. Je jedno aké mali náklady.
vdaka, rozmyslala som nad 200 + nejaky dar. Ale zas byvanie vlastne este nemaju, tak sa im tie peniaze zidu asi najviac, cize uz mi aj tych 500 napadlo
Ja som davala 500, plus sme este vybavili DJa (to mas priblizne rovnaku sumu). Ale mam len jednu sestru.
Nepotesil by ich napriklad wellness pobyt? Pozri Tri Studnicky alebo Permon.
500€ som davala bratovi pred 6 rokmi v jednoeurovkach v drevenej pokladnici, vyzeralo to ako poklad. Doteraz to maju na polici doma
Povedala by som že záleží od vášho príjmu a koľko si môžete dovoliť pustiť.
Daj tolko kolko si mozes dovolit.
Ja by som dala 200 eur.
Dajte tolko, kolko Ti financie dovolia. My nepozname tvoju financnu situaciu, ci vies dat 50 alebo 500 EUR. Ja na tuto otazku vzdy pisem - daj tolko, co Ti nebude chybat. Myslim to tak, ze tu sumu vies “ozeliet” a bez nej normalne fungovat.
Ja som dala 300€ plus krištáľovú vázu na pamiatku
200 e