Aj u vás je bežné že vám nebudú gratulovať vaši partneri k narodeninám?
@veronika19895 to akoze ti oznamil, ze tvoje sviatky bude ignorovat? A nie, nestalo sa mi to a ani ziadneho takeho idiota nepoznam.
@ivik4 tak mne sa to stalo že partner ani po troch dňoch nezagratuloval. Vyhovoril sa že keď nemá kyticu tak nemôže gratulovať
Nestalo sa. Ak zabudnú ráno,tak do večera isto vedel. Ale nič by sa nestalo,aj kebyže zabudne. Nie je to nič také,za čo by som ho išla "zmárnit" 😀. Niekto zabudne aj na vlastné narodky,či meniny.
Nie, nezabúda na moje narodeniny ani meniny, ani MDZ ci Deň Matiek
Zlata Mija žiješ s hilvatlm ktorý tá má v paži
@veronika19895 nie, nestalo sa to este. A to my sviatky nejako neriesime, co sa tyka darov. Ale poblahozela mi vzdy.
@veronika19895 už tri dni sú otvorené obchody, mohol kúpiť aj celé kvetinárstvo keby chcel, ale on nechce. Neviem si to predstaviť, mne stačí podať ruku, všetko najlepšie, pusa a čokoláda do ruky. To ten tvoj nezvládne?
@veronika19895 nie nikdy na moje nezabudol
To je taka cudna vyhovorka. Vsak ti mohol popriat (ked vedel, ze mas sviatok) bez vsetkeho a neskor kludne nieco kupit. Aj tu kyticu🙂
to že nemá kyticu je blbina - pusu a objatie ti mohol dať aj tak…
to je začiatok konca by som povedala… je normálne že človek zabudne - ale aj keď už vie a napriek tomu nepopraje tomu koho vraj miluje…
Áno, poznám presne takúto situáciu.
Nie, nie je to normalne, mal by sa hanbit.
Inak tie co pisete ze podat ruku😂, to moze tak kolega alebo sused, ale manzelia aby si podavali ruky a tak blahozelali? Ci len mne to pride divne? Treba objat a pobozkat..... ze podat ruku🙈
@biba_18 nie on nezabudol on vedel že mám narodeniny. Len že nebude gratulovať bez kytice aj mne by stačilo potriasť rukou alebo len tak veď ako chce. Tak bude mať
@veronika19895 je 29., takze narodeniny si mala 26.? a to uz obchody otvorene boli a mohol kupit cokolvek.
Tento bulo ti gratulovat NECHCE a nechce ani minat na teba peniaze. Novy rok klope na dvere, idealny cas prehodnotit, ci s nim chces este stracat cas, lebo som si takmer ista, ze ignoracia tvojho sviatku je ten najmensi problem vo vasom vztahu…
Ani po 20 tich rokoch nezabudol. Meniny, narodeniny MDŽ a ĎM, vždy dostanem kvety a bonboniéru, ktorú mám rada. Ja som tiež cez Vianoce narodená a vždy sa vie zariadiť, tak aby mi dal kyticu. Milujem živé kvety vo váze. Cez rok si ich kupujem sama. Keď ideme na nákup a vidí ich muž, tak ich hodí do košíka. Mne povedal všetko najlepšie o 2.00 v noci, keď som dokojila malú 🙂 a kyticu a darček som dostala cez deň.
@veronika19895 Nie, nestalo sa mi to nikdy a s nikým. Aj keby partner náhodou zabudol, tak bude utekať do obchodu aj pred záverečnou, aby kúpil aspoň blbú čokoládu alebo by povedal, že zajtra ma berie do obchodu a môžem si vybrať, čo chcem.
Ako dlho ste spolu a koľko máte rokov? Tých problémov vo vzťahu máte asi viac, však?
Ešte sa mi to nestalo. Gratuluje mi hneď ráno, bez kytice, bez darčeku. Keď sme spolu začínali, počkal do pol noci aby mi ako prvý zagratuloval.. Potom na oslave mi zagratuluje opäť aj s kyticou ci darčekom.
@veronika19895 kyticu mohol kúpiť kedykoľvek a kdekoľvek. Ešte aj lidl to predáva, obchody sú už davno otvorené...len by musel chcieť. Nechce ti tým niečo naznacit? Napríklad ze ho už vás vzťah nezaujíma...
@veronika19895 A ako fungovali doma s rodičmi? Môj bývalý bol taký, že robil veci tak “ako sa patria” alebo vôbec. Ale nedochádzalo mu, že svet nie je čiernobiely. Snažila som sa dlho, ale nepomohlo.
@veronika19895 nie je to bezne ale my s muzom tak napr fungujeme uz vela rokov a zalezi mu na mne velmi len neznasa riesit sviatky darceky ani svoje ani nikoho ineho, ale zas ma ine prednosti. Najskor mi to vadilo kym som to pochopila, ze mu napriek tomu na mne zalezi. Takze uz mu negratulujem ani ja a kupim si nieco pekne sama na svoj sviatok 🙂 takze velmi zalezi od okolnosti
Môj muž síce nie je romantik, malo vyjadruje city, ale keď mám narodeniny nikdy nezabudne, vždy mi aj starostlivo vyberie darček a vždy mi povie že ma lubi.. aspoň raz za rok 🤣
z nás dvoch som ja tá, ktorá už niekoľko krát zabudla a hanbila sa ako pes..
Tak snáď nie je lenivý, a keď vraj nemohol gratulovať bez kytice, už ju šiel kúpiť a napravi svoj prešľap.. ak mu nedôjde, ani po vysvetlení že takto sa neignoruje, tak asi nie je moc chlap do života..
Nemám problém, vyrobím 😅🙈 Veď nezabudol, bolo mu trápne, že nič nekúpil. Povedala si mu, že neočakávaš bukretu, ale chceš len aby ťa objal a zablahoželal? Alebo teda ak očakávas, tak mu pripomeň deň predtým. Môj nezabudne, lebo mu pripomeniem 🤷
@veronika19895 stalo!!! Už je to aj pravidlo po 23 rokoch spoločného života. Osobne ho ani nenapadne mi niečo kúpiť (s ospravedlnením, že už všetko mám). Žiaľ aj takí chlapi tu sú. Na okolie pôsobia ako partneri… no realita je inde.
@sulavikova a ty mu niečo kupuješ ?
@subartic po čase to dosiahlo u mňa úroveň: ty si kúp, ja ti to zabalím. No žiaľ je to sedlák maximálne podporovaný maminkou. No ale vždy mu niečo kúpim. Sprostá som.
Co mu brani zdvihnut rit a ist kupit kyticu, ked to nie je mozne bez nej. Po pravde, ja by som mu tu kyticu uz teraz otrepala o hlavu. To je taka debilna vyhovorka.
Ja nedostavam kytice, ani dary na sviatky od muza, ale gratuluje mi a donesie kavu do postele. S detmi urobia nejaky dezert.
Tak záleží od osoby. Niekto kto neslavi ani svoje narodeniny nevidí význam gratulovať inému na jeho narodeny. Mne slávenie takýchto veci príde úplná blbosť.
Vsetci sme sa dáky deň narodili, všetci máme dáky deň meniny, co chcete oslavovať?
Gratulujem, si opäť o rok bližšie k smrti?
Ja na príklad priateľke negratulujem ani nepodávam ruku.
Síce jej niečo kúpim, kvetinu, darček, niečo sladké ale nikdy to neprezentujem/neodovzdam v štýle "vsetko najlepšie".
Tu som ti niečo kúpil, nech sa páči.
@veronika19895 u nás je to bežné. Narodeniny neoslavujeme asi od 20-tky. 🙂
Jedine u detí robíme aj tortu alebo nejaký darček. Ale dospelí narodeniny ozaj neriešime (a nechýba mi to 😁)
? To teda nie , ani sa mi to nikdy pri ziadnom nestalo