Ahojte, babka a dedkom majú dnes 60 výročie svadby, samozrejme upozorňujem do pred že max. Zodpovedne nepôjdem k nim ale len pred dvere položím darcek no a prave ten darček co im kúpiť? Veľmi ich chcem potešiť, akurát som volala s ockom a vravel ze babka taka smutná že ho vola na návštevu, no on jej povedal ze ich nechce ohroziť tak nepríde, ocko tam inak chodil veeeeeelmi často. Dakujem
@lauriema a potesia k tomu aj kvietky,alebo nieco pekne kvitnuce v kvetinaci🙂
@janetinka27 aha, vidíš ďakujem super napad
hmm dost neskoro rozmyslam ak uz dnes maju sviatok 😉 predplatne casopisu alebo tv programov alebo darcekovy kos
Ja by som spravila fotorodokmen do obrazu. My ame to robili starym rodicom. Velky ram a fotky do tvaru srdca. Na vrchu mlada babka dedko, ich svadobna fotka. Potom ich deti, ich svadobne fotky, vnucata, pravnucata. Podoplnat spolocnymi fotkami.
Ja som rodičom vyšila a zarámovala rodostrom (mám vyšívací stroj a je dosť takýchto vzorov) a doprogramovala medzi vetvy mená detí, vnúčat, pravnúčat v príslušných vzťahoch. A dolu ku kmeňu som naaplikovala ich svadobnú fotografiu , vytlačenú na plátne. Hneď ho vešali na stenu a už tam nejaký rok visí. A na jar, keď mali obaja narodeniny a nemohli sme chodiť gratulovať, zorganizovala som im cez Skype videohovor so všetkými (sme roztratení po SK, dokonca aj mimo). To sa im rátalo najviac.
@lauriema Tu su velmi popularne plagaty. Ludia na ne napisu priane, pekne ich ozdobia a bud potom v den oslav sa dostavia pred dom s tymi plagatmi v rukach alebo ich daju na koliky a zapichnu do travniku pred dom. My sme tak prekvapili svokru na jej 90te narodeniny, ze cela rodina urobila plagaty a dvaja synovia ich potajomky zapichli rano do travniku este kym spali... mala krasne prekvapenie.
@andreatytler to je kraasne🙂