Ahojte žienky, o mesiac ideme na oslavu 50. Vyročia svadby mojich starých rodičov. Cele manzelstvo maju krasne, lubia sa dodnes (a velmi). Az babka chcela teraz specatit lasku v kostole.
No moja otazna znie, co im kupit ?
Welnes vikend nie (maju 69 a 73 rokov - vitalni ludia) avsak necestuju. Vravia, ze vsetko maju (takze velmi ani do domacnosti neviem co kupit, vyuzivaju svoje stare zauzivane veci).
Jedine co mi napadlo je kosik s oblubenymi potravinami, ale akosi sa mi ziada na tuto prilezitost cosi viac ako alko a cokolada.
Prosim poradte🙏
Ďakujeem❤️❤️❤️
moji starký mali tiež nedávno 60. výročie. Dali sme im spraviť fotoknihu od ich mladosti až po narodenie pravnúčeniec. Velmi sa tomu potešili.
Co tak sa vyskladať na nové matrace, periny a vankúše? To je aj take užitočné.
@dzejsik ja to vidim na nasej babke, 90 rocna, ona uz 20 rokov vsetko ma, nic nepotrebuje. ale ked dostane foto, kalendar, hrncek s fotkou, pohladnicu z dovolenky, to sa vzdy rata - fotky ma vsetky vystavene a kuka na ne ako na svaty obrazok.
@patinqaa este ak nie tie foto dary, tak ako pise @0sylvia0 - nieco na zahradu, alebo novu telku, ci PC ... alebo daky pekny strom, co si ako spomienku zasadia v zahrade? alebo zaplatit fotografa, co vam urobi pekne celorodinne foto z oslavy ...
záhradná hojdačka pre dvoch?
Koláž rodinných fotiek od mladosti. Alebo parádnu fotoknihu.