Ahojte baby, máte doma některá 3D vánoční stromeček? Ale ozaj takový co vypadá jako živý... A není to taková chabá prachovka. Na eshope je mají vždy krásné ilustrační fotky ale v realu to jsou prachovky 😁.
Chtěla bych vysoký košatý stromeček.
Našla jsem 1 i s realnou fotkou u jedné paní ale ta cena je ozaj přemrštěná 🙈
https://www.3d-stromcek.sk/Smrek-Vihorlat-100-3...
Nemáte některá doma strom do 200€ a je opravdu hezký s 3D jehličím? Nejlépe i s fotkou ☺️
Tu sa pripnem, lebo tiež plánujeme kúpiť, ale potešili by reálne fotky a skúsenosti. 😉
@egnivia Mám 220 cm a stal 300 e.Objednala som ho cez net a teda musím povedať,že som bola sklamana.Na obrázku vyzeral inak ako v skutočnosti.Nechcelo sa mi podstupovať s ním vrátenie.Akoze nie je škaredý,ale nie je to ono.Jedinu vec kúpim cez net a zlá 😲Pred Čínskym obchodom som minulého roku videla stromček na predaj.Stal 120 e,ale teda ten bol krásny.Ako živý...Podľa mňa cez net nekúpi,ale vidieť na zivo
@egnivia tiež som si chcela kúpiť 3D stromček tento rok. Cez net bol nádherný,cena cca300€ muž samozrejme nesúhlasil. Išli sme do predajne stromčekov v našom okolí ( našla som si na nete) že nech vidím naživo a poviem ti, že otras. Toto keby mi pride za tých 300€ tak ma porazí. Nakoniec sme kúpili klasika umelý veľmi hustý s bielymi zasneženými koncami a vyšiel nás 115€ 220 CM tak som zvedavá ako bude vyzerať ozdobený. Ale teda určite krajší ako ten 3D. Naozaj sa bez radšej popozerať po obchodoch pred tým než kúpiš.
Na stránke www.tatratree.sk ponúkajú kombinované 2D/3D stromčeky za prijateľnú cenu. Objednávali sme minulý rok- sme spokojní.
Rodičia majú 3D stromček za cca 220€ 🙂 Mne osobne sa nepáči ale mamina je z neho nadšená 😀