Baby, minule som tu písala ohľadom prijímania ci volať bývalého a starých rodičov keďže od kedy sme rozvedený vôbec nie je kontakt.
Keďže to bude v reštaurácii tak som mu povedala ze keď chcú on a jeho rodicia sú pozvaný. A teraz? Volala svokra ze okej prídu ale len oni 2 ze svokor nemôže.
A svokra sa pýta, či volám krstného a tým je švagor môjho bývalého ktorý si vzal bývalého sestru.
Vravím jej ze nie lebo vždy ma ona nemala rada a plus keď sme sa rozviedli prerušili kontakt, vymazali z fb, z mobilu a žiaden záujem o malú od vtedy čiže 6 rokov aj niečo... A co sa stalo asi jej to mama hneď volala lebo dnes má čakala žiadosť o priateľstvo v mobile. Véd to je bez hanbí. Bola som u nej pica a kurva vždy vždy len zneužívala dobrotu. Vymaže ma a po 6 rokoch odrazu žiadosť? Nemaju hanbu? Nehanbili by sa prísť?
@pribinak to aj robím. Ignor, len ma to teda dostalo a naštvalo...
@kvetina1990 chápem, ex svokra zavelila a odrazu sa švagor zobudil
Je to strašne trápne 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ja by som im dala vedieť dátum a čas v kostole,tam môžu prísť,po omši zagratulovať,ale už na obed nie...
Tento rok to tiež riešim.A budete mať takto.Pri kostole sa môžu odfotiť sa keď chcú,aľe na obed už nie..
@pribinak ani nie švagor ale jej dcéra sa zobudila 😁🤣 ona to ma pod palcom vkuse bol pod papučou jej muž
@tomika jedine takto. Ináč to nevidím ani, nebudem platiť za ľudí ktorý sa vyskrtli z malej života a videli ju iba keď ju bývali tam vzal. Ináč nič nula budov.
Nereagovat ... Fuj že sa nehanbí
a krsny rodice nejsou povinni byt zucastneni na prvnim svatem prijimani? ..jak to vubec funguje. vim, ze nasledne u birmovani je vetsinou jiny novy kmotr. tak me to jen zajima
@anickabasnicka môžu a nemusia byť všetci. Na mojom tiež bol len krstný a jeho manželka krstna nebola nemohla. A na malej bude jej krstna s manželom a ona jeho už berie ako krstného aj sa tak správa. Ľúbia ju, venujú sa
@kvetina1990 takze dcera ma dva ruzne krsne rodice,jestli tomu dobre rozumim?
@anickabasnicka tak máš z jedného z manželovej strany a jeden z mojej. Máš krstného a máš krstnu a už ci sa vyberie z jednej strany alebo z každej
@anickabasnicka Nie sú povinný,ani u syna neboli,a teraz ani u mojej dcérky nebudú.Pozvaný boli.Ja stým nič nenarobim.Pohádali sa s mojim ex.
@kvetina1990
@tomika ....dekuji za odpoved i vysvetleni. zrejme je to asi podle zvyklosti, kdo jde za kmotry. mam zatim zkusenost,ze jsou to pouze sourozenci s partnery. napr. kdyz meli krtiny moji svagri,manzelovi bratri,tak si sli za kmotry mezi sebou navzajem a napr nas, rodinu tretiho bratra, ani nepozvali. dokonce nam o tom,ze maji krtiny, nic nerekli.a tusim,ze i o narozeni deti jsem se dozvidala od sve rodiny,ktera v te vesnici zije taky.a to jsme v te dobe spolu vychazeli vcelku dobre ....no aspon jsem je mohla ted odstrihnout definitivne a bez litosti😀 .....preji vam obema,at se slavnost povede co nejlepe ....
@kvetina1990 Vieš čo, je to blbé, ako sa správajú, ale máš jednu oslavu v živote. Urob teda poriadnu, tvoje dieťa nech sa teší hlavne, bude vidieť všetkých príbuzných, v podstate to môže byť aj vydarené posedenie. Kašli na to, čo bolo, a kto aký je. To nezmeníš. Premysli si dopredu, kto by čo mohol doniesť, čo by potešilo a rob to hlavne pre svoje dieťa. Urobte si fotky na pamiatku, buďte milí, tú 1-2 hodinky spolu vydržíte a potom dovi, dopo. Prajem príjemné posedenie, nech dobro zvíťazí nad zlom aspoň na ten jeden deň aj vo vašej rodine. 🙂 ❤
@anickabasnicka nemusia byt, nasmu pred 2r krstni neboli na prijimani
Kto nazve rodičov a teda matku svojho krsňaťa ku a pi, nebol by pozvany. Ani na hostinu, ani do kostola, ani fotenie. Nič. Keby sa tam aj dotrepali, obišla by som ich, vzduch. Oni vás odstavili, vylúčili z ich rodiny, blokli sociálne siete, tak dali jasne najavo kde vás majú. V pi, pardon paži. A toto pozývať, oznamovať termín slávnosti ?! Ani náhodou. Aj ex a babka je už nad , dostali by odkaz že nech sa neopovazia niekoho dotrepat. Poletia všetci.
@loliki ja som stále za slušne vzťahy , komunikáciu, veľa vydržím, aj som vytrpela len aby dobre bolo.
Ale stačilo, stopla som toxických ľudí, stretávam sa ba s tými a pozývam iba toho, kto mi nie je toxický. Niekedy je sused, kolega, cudzí človek - ten lepší človek, priateľ , opora, ako vlastná krv.
Ja by som nereagovala. Nech príde otec a babka. Bodka