ahojte baby, niekedy som uz z tohto vsetkeho zufala. Partner je starostlivy, zabezpeci rodinu a pomoze po kazdej stranke no je tu nieco co ma strasne nici, nemam sa s tym komu zdoverit tak pisem sem.
Ako som uz pisala postara sa o vsetko len ked ma potrebu opit sa tak tomu nedokazem zabranit. Stane sa to asi tak raz alebo dvakrat do mesiaca, nevystraja, nebije nas a nerobi cirkusy, mne to vsak vadi , je to normalne? Stava sa to aj u vas?
Druha vec je ze je uz normalne zavisly na susedovi, rano mu navari kavu ako svojmu manzelovi, na obed znova, vacsinu casu travi so susedom a dnes ze zavolam suseda na pivo lebo chudak uz mesiac nebol na capovanom, uz mam niekedy podozrenie ci sa nepreorientovava...
A tvoj sa zvykne? Lenže on ked dostane slinu tak nevie kedy dosť, napr dnes nešli sme k mojím rodičom že budeme doma, boli sme spolu na obed a potom že ide so susedom na to pivo, boli štyri hodiny a zišli sa tam partia a este stale nie je doma
@maffianka004 to su chlapi..moj sa zvykne opit tak raz za 3mesiace ale tiez naposledy povedal ze ide na jedno pivo ked bol na sluzobke a dosiel odtial asi o 5hodin..takze tak,treba si zvyknut,pokial ta nebije a nerobi cirkusy,da sa to zniest
ze sa raz, dvakrat za mesiac opije, by som az tak neriesila, ako to, co vystraja s tym susedom 😀 Mne to pride horsie. Ak by sa zacal opijat castejsie, spozornela by som.
No to si ma upokojila, takže nielen môj 🙂 Myslíš že to nie je dôvod na odchod? Už som totiž premýšľala AJ nad tým AJ ked neviem či by to bolo múdre rozhodnutie.
@maffianka004 chceš od neho odísť kvôli tomu, že sa 2X za mesiac opije? 😀 nezartuj
@lauricka no neopija sa zase často. Sem tam a po susedom nič take nerobia len mam niekedy pocit že s nim trávi viac času ako s nami.
@linda144 no asi ho chcem až príliš meniť a to sa kvôli mne zmenil až až. Vadí mi to a neviem cm s tým. Niekedy som z toho už zúfalá. Viem že je to trošku na hlavu že chcem kvôli tomu odísť lebo sú takí čo svoje ženy bijú a vyháňajú z domu. Možno sa len potrebujem upokojiť tým že nielen môj sa opije.
Problem nie je, ze sa opije, ale ze travi cas s kamaratmi a susedom na ukor rodiny a teba :( toto by som riesila ako prve.. moj ma kazdy vikend zapas, ale nie vzdy ide s chalanmi na pivo. To sme si vyjasnili uz davno. A opit sa? To mozno 2-3x do roka tak, ze fakt presvihne, inak pozna mieru,a to nepije casto.
sme spolu 9 rokov a ani raz 😉 asi mam divny exemplar 😀
@maffianka004 tak ale píšeš ze inak je v pohode, ze ti pomaha a tak. tak ja by som to tak tragicky nebrala. aj ked ja ta chapem, pretoze aj mne alkohol vadi a aj ked si poviem, ze sa nerozculim, ked sa moj raz za cas opije, mne staci pohlad na neho a hned mam adrenalin az az. takze chapem. ale urcite to nie je na odchod od neho. a on vie ze ti to prekaza?
@katren ani raz???? Tak to fakt máš, klobúk dole
haha, ty mas presne problemy ako ja, este aj s tym susedom a to ti poviem, ze s nim si ma ovela viac co povedat ako so mnou, ale tak to zas mna by tie technicke veci ani nebavilo pocuvat, ale nie je to az do takej miery ako u teba s tou kavou od rana ap. A inac, mne tiez to ,,raz za cas" opitie tak vadi, ze by som ho v tej chvili najradsej vykopla dakde
@maffianka004 ani raz 😉
ja som skor ta, co si otvorí vinko vecer cez vikend...
@linda144 presne ako píšes, poviem si kašlem na neho veď príde domov ľahne si, zaspi a jemu bude zle. Lenže ked ho vidít tak mam tlak 200 🙄
Vie že mi to prekáža, a ked sa to aj stane tak na druhy deň príde a ospravedlní sa
@maffianka004 ano, ano, presne tak. tlak 200 len sa dvere otvoria, a on chudak ani nic neurobi v podstate 😀
@jana5555 píšes mi z duše. Oni asi jednoducho potrebujú spriaznenu dušu a s nami si asi nedokážu tak pokecát. Ja som introvert a on je zasa živel tak možno aj v tom je problém.
Uplne chapem,moja sa opije mozno raz rocne a ja som na nervy😀 Cez tyzden si nekupi pivo,len v piatok a v sobotu si da 2kusy a ja uz som na prasky😀 ostatny ma musia brat za divnu,ale ja neznasam take to popijanie 😕 😵 😵 😵
@maffianka004 mne sa prvy muz ozieral denne,ked ho prepustili z roboty.............aj kvoli chlastu som sa rozviedla.Druhy manzel nepije,nemoze zo zdravotnych dovodov a aj jedno pivo ho obcas zlozi.Tak ako tvoj jeden,dva krat do mesiaca,neriesim................
Nie a mam taký pocit ze sa opit ani nevie 🙂
myslim si ze sa na celu vec pozeras inak, co si tu opisala o tvojom manzelovi je uplne normalne.. vidis to tak iba preto lebo od casu ked sme sa stali matkami,zmenil sa nam cely zivot, ktory prisposubujeme iba tomu nasmu drobcovi. sme zavrete medzi styrmi stenami a nevieme sa dockat kedy pride nas chlap domov pretoze je to jedine vychodisko ako uniknut zo sveta pokakanych plienok, zufalych pokusov ich nakrmit ci uspat.. On to vsat takto nevnima, chlap pracuje a od narodenia babetka sa mu v jeho zivote v podstate nic radikalne nezmenilo, stale pracuje a stretava sa s ludmi, nevie co je to najskor vystrojit dieta ked chcete ist von na prechadzku co mne trva niekdy viac ako pol hodinu cize na sminky a podobne somariny nemam cas.. on rano vstane,zavre sa v kupelke, prichysta sa do roboty a v pokoji si zje svoje ranajky, kdezto mi ich hltame po castiach a aj to niekedy nestihneme dojest... co sa ti snazim vlastne povedat je to ze on ale vobec netusi ze robi nieco cim ta irituje,pretoze to povazuje za prirodzene... kdezto ty to vidis ako prekazku pretoze sa tesis na kazdu chvilu stravenu po boku cloveka co vjednom kuse neslinta :DDD. v tvojom pripade pomoze kamaratka. potrebujes sa odreagovat, a hlavne potrebujes priatelku aj ty! 🙂
@linda144 no vďaka tí lindus už mi je lepšie teda kým nepríde 😀 dúfam že ma neporazí z toho tlaku že 200.
@maffianka004 budem ti drzat palce ale ver tomu ze len sa na neho kuknes a vsetky predsavzatia ze budes ok, v pohode razom odidu 😀
@mishellla24 BINGO!!!! Možno keby som mala ozajstnú ale ozajstnú kamošku ktoru som nikdy nemala tak by som toto vôbec neriešila. Napísala si to presne tak ako to je. A navyše oni by toto všetko tieto zmeny v živote určite nezvládli.
@linda144 to určite.
@maffianka004 no mne vadilo hlavne to, ze so mnou dve tri slova prehodi a so susedom ako dve kvoky na trhu, ale to fakt bude asi tym, ze maju spolocne temy a kolko sa navykecava s mamickou ,ojoj, ale to uz by bola ina tema 🙂
@maffianka004 už je doma asi ho radšej ani dnu nepustím lebo ho asi klepnem a este ma zatvoria
Zrutili by sa hned po prvych dnoch... :D presla som si uz vselicim, ver mi 🙂 ten moj pil kazdy den.. :(( tam nebolo zachrany ani pomoci..celee zle.. ale verim tomu ze este vzivote stretnem niekoho kto nas bude mat oboch skutocne rad 🙂 nemyslim si ze by si sa mala trapit ak je to len obcas... naozaj, mohlo by to byt aj horsie. 🙂
nestresuj,kazdy chlap sa potrebuje z casu na cas ozrat 😀 sice 2x do mesiaca je uz podla mna moc ale kazdy sme iny 🙂