Zvláštne správanie mojej kamarátky

1mamicka1
15. dec 2015

Neviem co si mam mysliet o mojej doteraz som si myslela najlepsej kamaratke. Mame rovnako stare deticky, ktore spolu chodia aj do skolky. Navstevujeme sa, ale co mi uz par krat urobila bolo, ze vzdy ked sme prisli do spolocnosti, tak sa tvari akoby ma ani nepoznala, dokonca sa mi ledva pozdravi, uz mi to spravila asi treti krat a dost ma to ranilo. Piseme si tvari sa ako nas ma rada a pritom, ked niekde prideme, napr. von , alebo do skolky, tak sa mi ledva pozdravi. Aj dneska. prisla som do skolky o chvilku prisla aj ona. A vsetkych tam pozdravila, s kazdy kecala a mne sa ledva pozdravila, comu som nechapala. Potom ako som prisla domov mi napisala ze nas rada videla, pritom sa mi ledva pozdravila. Toto sa mi stalo aj nedavno. Pozvala ma aj s detmi, nech prideme za nimi do mesta, ze je tam akcia. Kedsom tam prisla s detmi ani si ma nevsimla dost ma to ranilo. Stala som tam s detmi sama a ona sa vykecavala s inymi kamaratkami. Comu som nechapala kedze nas tam ona zavolala. A toto sa deje vzdy ked ideme von a ma tam aj ine zname. Vtedy ma vzdy odsuva na druhu kolaj. Ked sme same dve s detickami, sa tvari ako moja najlespia kamaratka.Som z toho dost sklamana a neviem co si mam o tom mysliet. Ja som sa snazila vzdy jej pomoct ked potrebovala pomoct s dcerkou nie raz som jej ju postrazila.Brala som ju za super kamosku, ale cim viac ju spoznavam zistujem, ze asi som vela ocakavala. Co si mam o tom mysliet? Dakedy si uz zacinam mysliet,ze som jej asi dobra len ked sa potrebuje surne vykecat a nema komu. 😒 Akoby hrala na vsetky strany. Vzdy ked sme v spolocnosti inych tak ma ledva pozdravi fakt akoby ma ani nepoznala pritom mi vypisuje ako nas ma rada a ked sme neni spolu jeden den tak ako jej chybame .

natalym
15. dec 2015

Sa na ňu vykašli.

limetka69
15. dec 2015

@1mamicka1 keď ju máš za naj kamošku tak sa jej pekne milo opýtaj, že prečo sa tak chová. Vysvetli jej, že ti to tak nepripadá ako to opisuje vo virtuálnom svete. Ak je normálna všetko sa vysvetlí 🙂

zuzana7891
15. dec 2015

A ty sa s nou este kamaratis?Lebo to nieje priatelstvo..Kasli na nu.

spirit16
15. dec 2015

No tazko povedat. Ty musis najlepsie vediet a citit ako to je.
Druha vec je, ze ked je clovek v spolocnosti viacerych ludi, tak nemoze cakat, ze sa mu bude starat niekto o zabavu. Vies sa rozpravat iba s nou? Cakas na to, ze sa bude venovat iba Tebe?
Co to znamena, ze sa Ti ledva pozdravi?
Ako by si si predstavovala ze sa bude chovat?

apb
15. dec 2015

@1mamicka1 To je take tazke sa na to opytat jej, namiesto slohu na MK? 🙂

1mamicka1
autor
15. dec 2015

@spirit16 Necakam , ze sa bude venovat iba mne tam ide o to, ze sa ledva pozdravi, najskor postiska, pozdravi vsetkych naokolo so vsetkymi sa vykeca a mne povie ledva ahoj. A potom pride domov najdem si od nej kopu sprav ako nas ma rada. Takze tak..... Uz ju neberiem ako dobru kamaratku. Nepoznam ju dlho poznam ju ani nie rok. Cize som sa asi zmylila

1mamicka1
autor
15. dec 2015

@apb urcite sa jej nato pytat nebudem raz som jej povedala, ked mi napisala, ze ako nas lubi, ze to tak nevyzera a zacala sa smiat takze urcite to s nou rozoberat nebudem

apb
15. dec 2015

@1mamicka1 Mna napada jedine, ze by sa za teba hanbila a nechala, aby ta ostatni s nou spajali, ale na druhej strane ti chce pomoct a dostat ta do spolocnost. Nie si skor samotarsky tip, mas vela moznosti sa socializovat s inymi ludmi?

spirit16
15. dec 2015

@apb
hanbila ? To snad nie. To by bolo asi dost chore 🙂
Mne to skor pride ako prehnane ocakavania od 1mamicka1 a prehnane blabla od niekoho, kto chce byt oblubeny.
Pravdu by vsak mala citi 1mamicka1 ;)

marcelkaemmka
15. dec 2015

Ja byt na tvojom mieste chovam sa presne ako ona niekam ju zavolam a potom ani o nu nezakopnem bavila by som sa zo vsetkymi len nie s nou a potom jej doma napisem sms ze aka som ststna ze mam taku kamosku hotovo..

0silvia0
15. dec 2015

@1mamicka1 skús sa správať rovnako ako ona, možno sa dievča uvedomí. Ak nemáš chuť hrať jej "hru",jednoducho sa od nej odstrihni. Možno ju bavia takéto divadielka a niečo si tým dokazuje. Ja osobne by som ju poslala kade ľahšie, nech to skúša na niekoho iného.

timea7
15. dec 2015

@1mamicka1 nemysli si nič, odsuň teraz na druhú koľaj ty ju, natrvalo. Takto sa priateľka nikdy nespráva. Nepotrebuješ ju. Nezaoberaj sa ňou.

amy2408
15. dec 2015

@1mamicka1 tak asi ste najlepsie kamosky len cez smsky, spravy, maily, fb, chat a podobne virtualne chobotiny. A nazivo si nemate uz ani co povedat. Ak ti vadi ze je taka, tak jej to nehovor, ale radsej napis, mozno to skor pochopi. 😀

1mamicka1
autor
15. dec 2015

@spirit16 Ano asi som ocakavala viac, co uz ......

1mamicka1
autor
15. dec 2015

@amy2408 asi ano z jej strany to tak aj vyzera.... 😕

kittykat22
15. dec 2015

@1mamicka1 sebavedomie ti chyba zena! To co si opisala nema s kamaratstvom nic spolocne. To, ze sa niekto sprava ako idiot sa zmenit neda. Ale ty sa nemusis nechat tahat za nos a robit zo seba tahacieho somarika pre niekoho vrtochy.

alaguema
15. dec 2015

@1mamicka1 a nie je to len tvoj dojem? Neberieš si to príliš osobne? Už to, že označíš niekoho za naj kamošku a vzápätí dodáš, že sa vlastne ani dobre nepoznáte, je trochu divné. Tiež vyjadrenie "akoby hrala na všetky strany". Neviem si dosť dobre predstaviť, čo pod tým myslíš. Asi sa rada baví s ľuďmi. Na tom nič zlé nie je. Možno z tvojej strany cíti tie tvoje zranené pocity, nechápe ich a má vtedy potrebu sa od teba dištancovať.

0silvia0
15. dec 2015

@alaguema môže na tom niečo byť. Poznám ľudí, ktorí potrebujú mať "naj" kamoša/šku a ten je len jeden jediný a zasa sú ľudia, pre ktorých sú kamoši takmer všetci, ktorých poznajú a nepotrebujú mať len jedneho označeného titulom "naj" kamoš. Takže možno majú obe ženy iné vnímanie "naj" kamarátstva a problém je na svete 😒

jeennyv
15. dec 2015

@1mamicka1 tak ja by som v prvom rade povedala, ze toto nie je kamoska....sama pises, ze ak ste same je vsetko ok, ale ked je v spolocnosti uz pre nu neexistujes...ja to vidim tak, ze si jej dobra len v pripadoch ked nema s kym ist von alebo je jednoducho sama, ci ta zavola v pripade, ze keby to nevyslo s tou spolocnostou, v ktorej je pride za tebou...nic ine ako rozhovor nepomoze....narovinu povedz, ze ake ste kamosky, ked si jej dobra len ked to jej vyhovuje...vykasli sa na nu...to je taky ten typ vyuznivacnej kamosky....mala som takych par, ale uz sa selektujem od takychto ludi...zbytocne sa clovek potom rozculuje a je smutny za nieco co nemoze....

alaguema
15. dec 2015

@0silvia0 no...veď práve. Toto sú také časté zdroje nedorozumení, že ľudia si neuvedomujú, ako to každý vníma z toho svojho pohľadu celkom inak. A ten kvázi ublížený má väčšinou aj tendencie si namýšľať, vidieť nepriateľské gesto aj tam, kde vôbec nemusí byť.

jana_eyre
15. dec 2015

neviem, mne to pride take normalne, ja sa napr. nikdy neviem naraz bavit s viacerimi ludmi.. napr. mam teraz dost vela znamych mamiciek v okoli, niektore uz povazujem za kamaratky.. ale hlavne kvoli mojej povahe, ak nas je viac ja sa moc nezapajam do rozhovorov.. vacsinou sa bavia medzi sebou, ja sa vzdialim, najma preto, lebo vzdy davam pozor na decka /aj ostatne 😅 nie len svoje/ proste u mna je to sposobene najma tym, ze ja sama sa nedokazem zapojit medzi viacerych ludi, bolo to tak vzdy.. ked som s jednotlivcom, dokazeme sa porozpravat super, ale s viacerymi mi to proste nejde, iba s velkym vypatim, casto sa citim trapne, aj ked nemam preco.. som proste introvert..

kamaratka sa zas naopak asi bavi rada s viacerymi ludmi a s tebou sa mozno porozprava viac osobne, ako s obycajnymi znamymi a kvoli osobnemu rozhovoru ta oslovi viac az ked ste spolu sami.. ale ty ju poznas, ty najlepsie vycitis ako sa kamaratka sprava naozaj..

robo555555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hankm
15. dec 2015

V parizi riesili globalne oteplovanie, a tu mozeme vyriesit dalsi civilizacny problem. jednoducha odpoved. Nekamarat sa s nou, ak ti to priatelstvo nedava to co od neho ocakavas.

jana_eyre
15. dec 2015

@robo555555 vyhravas cenu za brutal "inteligentny prispevok" a zavan "mudrosti" do diskusii modreho konika..

natalym
15. dec 2015

@jana_eyre A čo Ty takto neskoro?

robo555555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre
15. dec 2015

@natalym este pozeram film :D ale stale je vela casu do konca, tak uz to vzdavam.. Dobru noc prajem..

jana_eyre
15. dec 2015

@robo555555 byvam v dome, tak si sa asi zmylil.. A este sa mylis aj v tom, ze si myslis ze niekoho urazis prizemnymi urazkami.. To funguje mozno u vas v skole, dospele zeny take bezduche reci malokedy urazia.. Zajtra ti prajem dalsi nudny den..

robo555555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
robo555555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz