Zvlaštne pocity o kňazovi

gabika2302
20. nov 2013

Ahojky , mam celkom važny problem . Moj pribeh začal asi pred cca 9rokmi a trva v podstate dodnes , a prosim vas neodsudzujte ma . Pred 9rok. som bola este skolacka , a moj pribeh sa tika nasho knaza z dediny , pred 9rokmi prisiel novy knaz knam do dediny , bol starsi . Už od prvej hodiny v skole som mu padla do oka ,usmieval sa namna , vždy ma oslovoval aj ked nebolo treba . Ja som zacala chodit castejsie do kostola aj s partiou z triedy kamaratka a neaky ministranti , a boli sme spolu kazdy den , ja som bola uplne spokojna stasta . botom som isla na strednu do ineho mesta , internat a prestala som chodit do kostola , uplne ani v nedelu . Par krat sa na mna pytal . Dnes som staste vydata mam krasneho syna , a sni onom . Krasne plne elmi velmi krasneho pocitu , ked sa zobudim neviem sa toho pocitu striast aj 3 dni , stale to citim . Tak som sa rozhodla napisat mu mail , samozrejme uz neni v dedine uz je na vyssom poste . Napisala som mu ze ho pozdravujem atd , odpisal , tak som odpsala znova ze mam syna atd a uz neodpisal , pred par dnami som ho zazela v tv a zasa ten pocit , ja to vobec nechapem . Som voči svojmu manzelovi otvorena , vsetko som mu povedala ale on ma nevie pochopit ani nema ziadnu odpoved . Uz som sa odhodlavala sem napisat skor , ale velmi som sa hanbila , bojim sa ze sa mi budete vysmievat .

irriss
20. nov 2013

@gabika2302 Tise zavidim...takova romantika.. 🙂 😵 😵 😵 😵 😵

babaker
20. nov 2013

@gabika2302 mas svoju platonicku lasku. to je vsetko. vrtaj sa v tom viac a rozbijes si svoju skutocnu rodinu. stoji ti nejake "dobrodruzstvo" za to?

renata5
20. nov 2013

prepac ale tvoj problem plne konto a zivot ako svina s tymto si isla k muzovi no mna by kopol tak do zadku ze by som sa uz ani nespamatala treba sa ist vyspovedat len nie k nemu prosim ta 😀

irriss
20. nov 2013

@babaker no knez je knez..ten se mozna ani nepocita 😀 😉 to je mezi nebem a zemi..to nema s rodinou pozemskou nic spolecneho 😅

cerez
20. nov 2013

Nevidím na tom nič smiešneho zaľúbiť sa do kňaza. Veď je to v podstate chlap. Aj kňaz môže byť sympatický a žena sa môže zaľúbiť. To asi tak všetko ku kňazovi. Teraz k tebe. On si vybral povolanie a ty to rešpektuj. Bola si mladučká, zaľúbila si sa a nech to radšej zostane v rovine platonickej. Nevyhľadávaj, nevypisuj mu, nekontaktuj a budeš mať na duši kľud. Máš svoj život, máš dieťatko, manžela. Je to reálne. Viem, že si sa svojmu mužovi zdôverila o pocitoch, ale nechci od neho, aby mal na to odpoveď, či pochopenie. Aj keď je to kňaz, ale je to chlap. Je to konkurent.

katka1981
20. nov 2013

Hm, a co vlastne chces? Akoze stale si do neho zalubena, ci ako? Ja som sa zalubila do ministranta. Bol pekny, kuceravy, dlhe vlasy, do kostola som chodila len kvoli nemu. Ja som bola stvrtacka a on osmak na ZS. Tusim aj chodil na tu istu ZS ako ja. Mama sa vzdy usmievala, ze zatko ministruje. No a potom sa zatko ostrihal a ja som prestala chodit do kostola. Laska skoncila 😀 A jedna moja spoluziacka s nim a s jeho kamosmi hravala futbal. Nechapem ako sa k tomu dostala, ale jej ostala laska ku kostolu dodnes. 😀

irriss
20. nov 2013

@cerez ja na tom nevidim nic smiesneho..naopak, romantiku a vzruseni..ale to bude asi tema americkejma filmama..
kde jsou vsechny knezi krasni chlapi, neco jako kdyz jsou v TV homosexualove..nemaji chybu.. 😅 a za HRICH by stali 😀 😲 😎

katka1981
20. nov 2013

@renata5, mne to pripada ako vtaky v trni 🙂

renata5
20. nov 2013

@katka1981 vidis mas pravdu aj ja som pozerala twilight sagu a zamilovala som sa do edwarda a chcela som byt upir 😀

irriss
20. nov 2013

@katka1981 mas na mysli FILM? nebo "zviratka"?

cerez
20. nov 2013

@irriss To som písala jej, kde spomína vo vete "bojím sa, že sa mi budete vysmievať".

irriss
20. nov 2013

@renata5 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

irriss
20. nov 2013

@cerez vsak ja vim, ze to nebylo na mne..ja to jen k Tobe dodala 😉

zita19
20. nov 2013

@gabika2302 Si do neho platonicky zalubena. Snivaj veselo dalej. A nikde a nikomu o tom nehovor. MK je tvoja butlava vrba.. lenze aj ta to v tej rozpravke nakoniec vykecala.. 😖
Vaz si toho co mas a pan farar nech dalej odhodlane a pokorne sluzi Bohu.

katka1981
20. nov 2013

@irriss, ja som pekneho takeho extra este nevidela, ale tak zas nepoznam vsetkych. A pravda je, ze som od birmovky v kostole nebola, ten zazitok mi kostol nacisto zhnusil, ale toto uz odbocujem od temy, sorry.

koniarova
20. nov 2013

@gabika2302 Manželovi sa takéto veci nevravia. 😉

irriss
20. nov 2013

@koniarova naopak😀 manzel se tim stimuluje 😀 a pokud se chce knezovi vyrovnat, tak aspon uchovanim tajemstvi 😉 proste nesmi kricet, komentovat..ale byt zticha🙂

babaker
20. nov 2013

@irriss ta sutana sa niektorym knazom velmi hodi....vyzeraju BOZSKY 😀

irriss
20. nov 2013

@babaker Jen pokracujte 😀 konecne bude muj manzel po nekolika mesicich stastny clovek..jeste chvilku a skocim na nej..s predstavou, ze je "bozsky" 😲

katka1981
20. nov 2013

@irriss, film, len dufam, ze som nepoplietla ten nazov. A priznavam sa, ja som to ani nevidela, mne to nasi nedovolili pozerat, aj Angeliku som mala zakazanu. O vsetky tie krasne romanticke filmy som prisla. Toka skoda. Ale Ruchard Chambrlain bol ozaj fesak.
@gabika2302 Tato tema nie je na vysmievanie, ved clovek sa moze zalubit do kohokolvek. My ako pubisky sme sledovali hrobarov ako na cintorine kopu hroby, lebo sme mali gympel pri cintorine. Ci z nudy, alebo niektora bola do niektoreho buchnuta, to neviem. Zalubit sa je ludske, clovek si nevybera, kde preskoci iskra. Ale ked si sa rozhodla pre svojho manzela a mas dieta, tak to tak aj nechaj. Podla mna kvoli platonickej laske z detstva riskovat rozpad rodiny nema vyznam.

katka1981
20. nov 2013

@babaker, to si zabila 🙂 Ale lepsie ako skotska sukna.

irriss
20. nov 2013

@katka1981 mam strach, ze tuto temu zavrou, jakmile se zacneme sverovat do detajlu , co Tema dela s nasim telem.. 😀 😀 😀

koniarova
20. nov 2013

@irriss Ja mám zase také zvláštne pocity, že naša zakladateľka sa už neukáže. 😉 😉 😉

irriss
20. nov 2013

@katka1981 no skotska sukna ma takove kouzlo, nevis, nevidis, ale ma "dokonale pohyby" pri chuzi..jen nevim, zda je to tou latkou, ci vetrem..ci 😎

irriss
20. nov 2013

@koniarova to je ale pruser...protoze to znamena, ze se sla sverit manzelovi, ze je to vazne a ze ji v tom podporujeme..a tudiz se rozhodla pro nebesky hrich 😉

babaker
20. nov 2013

@katka1981 ty si bola do hrobara..ja do smetiara 😀 mal oranzovu "sexi" kombinezu...a taky huncutsky usmev... 😀 😀 😀

zita19
20. nov 2013

@katka1981 Vtaky v trni sa to volalo s tym zalubenym knazom, co uprednostnil cirkevnu karieru pred laskou... 😀 😀 😀
@gabika2302 Katka ma uplnu pravdu.
Je tu par vtipnych komentarov ale Ty si drz vrabca v hrsti a holuba na streche nechaj tak... mozes o nom akutrat snivat. To Ti nikto nezakazuje. Ale snivat potichu a opatrne 🙂 🙂 🙂

katka1981
20. nov 2013

@irriss, priznaj sa, ze mas chut chodit nieco na zem a hned to aj zdvyhnut, aby si nakukla pod suknu. No ja neviem, mne to je strasne smiesne, mne sa ta sukna k muzovi nehodi. Najlepsie bolo, ze nase sefstvo boli skoti. A ked sme raz mali nejaku akciu, kolegyna si vypila a pytala sa jedneho manazera, ze ci ozaj pod tou suknou nic nema. No pruser, obaja Skoti boli tepli. Jeden z tych managerov zacal na nu ziarlit, lebo kecala s tym druhym a mala pruser, nakoniec z firmy odisla, lebo ten jeden teply manager tak ziarlil, ze ju neznasal a bol k nej hnusny.

sissy27
20. nov 2013

@gabika2302 prečo tentokrát ja mám pocit, že sa niekto nudí? 😅 ale počnúc heslom "zakázané ovocie chutí najlepšie" pokračujúc cez "bolo koze dobre išla sa na ľad šmýkať" sa tak na rovinu spýtam - a nebudeš ty pre toho kňaza predsa len trošku pristará? 😝 lebo evidentne z jeho strany žiadny záujem
amen...

irriss
20. nov 2013

@gabika2302 No ja nevim, ale tim, ze se nezapojujes a nemuzes si narikat, ze Te tu nekdo odsoudil, ,,tak po zkusenostech na MK se domnivam, ze jsi nam sem umyslne hodila VTAKA do TRNI..a zdrhla...
ale budu rada, kdyz se budu mylit.. 😉