Ahojte, stalo sa vam niekedy ze by vam niekto napisal na socialnej sieti nieco zvlastne? U mna to bolo konkretne sprava v zneni: Be Happy! To je vsetko co bolo napisane tam a co viem jedine ze je to zena. Profil ma vytvoreny 5 rokov dozadu, jej meno som nikdy v zivote nepocula. A neda sa mi nic zobrazit v jej profile... Zrejme ho ma zablokovany proti mne.. Nerozumiem tomu ale mam z toho celeho velmi zvlastny pocit. Poradte mi ako by som mohla vypatrat o koho ide. Naozaj od vtedy nad tym rozmyslam a mam zvlastny a nie dobry pocit z toho. Dakujem za vase rady.
vir, ma toto chodi často ... minule to bolo že aký si priatel čo co.. ignorujem, nereagujem 😉
Lenze toto iste a nielen to , napisala aj mojmu priatelovi, boli tam veci ktore ako keby o nom vedela od niekial,,, to ma na tom zaraza...
na socialnej sieti moze mat kazdy vselijake ucty, nicky ... a moze ich mat aj dvadsat moze to byt aj niekto z vasho okolia kludne kto si z vas moze robit zarty
najskor virus,alebo omyl,alebo neikto niekomu hackol profil a rozposiela kadeco...mne sa toto stava bezne, hlavne ked vidim,ze z nejakeho SK profilu mi pride v angline sprava,tak pozor na to...najma ked to ma pripojeny nejaky link..len nekliknut!
Nebol tam ziadny link nic. Ale jemu napisala nieco o com nevedelo vela ludi... Nieco dost sukromne.. Vedela po com tuzil, a on to teraz ma...
virus neklikat
@selina29 a nenapisal o tom niekomu, hoci v sukromnom chate? Sestre zvykli chodit spravy od neznameho cloveka stylu ahoj, ako sa mas, ako dopadol pohovor (predtym s niekym znamym pisala o pohovore) - je to scam, hacknu profil, nadobudnu tvoju doveru ze je to niekto koho poznas a zneuziju to...
Co mam teda robit? Zmenit heslo alebo? Lebo to
Som
Si menila asi 2 dni dozadu...
zrušit sociálné site a budeš mať veru kľud 😉
no skor je to o nastaveniach, teda treba si tam v tej ikonke co su nastavenia,taka akoby kvetinka zmenit nastavenie,aby Ti mohli posielat spravy a vidiet profil len priatelia. jednoducho si co najlepsie zabezpecit profil proti pozeraniu ludmi,ktorych nepoznas. Ja som to spravila,nakolko mi svojho casu vypisovali vselijaki dilinovia a alinovia z emiratov,ze aka som pekna...a keby len be happy,tak by to este bolo dobre 😀
ked nechces uz ziadnu spravu od toho uzivatela,tak block user-cize blokovat toho uzivatela,co to pise.
Ano idem to vymazat a zablokovat uzivatela. Dakujem vam zenusky, asi to bude nieco take teda dufam..
podľa mňa je to vírus, radšej neklikaj
@selina29 predýchať... tu nepomôže ani rozhovor s priateľom - inak on sám ti ukázal / povedal o tej správe preňho, alebo ...? a profil keď už nemáš silu zrušiť, tak si ho aspoň nastav tak, aby ťa mohli kontaktovať iba priatelia a nie hocikto... ak zablokuješ len odosielateľa správy, tak si môže vytvoriť milión nových profilov, z ktorých ťa bude kontaktovať...
Nikdy by som nepovedala,ze ma socialna siet taky vplyv na ludi.Staci jedna veta,a ludia sa plazia k psychologovi.
zrusit FB a ine socialne siete, je to plytvanie casu
Ja som mala všetko ponastavovane, aby dôvodov nikto cudzí nevidel A predsa sa mi stalo,že všetky moje profilové fotky zdialala osoba,ktorú absolútne nepoznám, ani muž, hoci priezvisko má totožné S jeho bývalou. Ja som fb zrušila A vôbec mi nechýba. Akurát na štve, že niektorí berú účet na fb takú samozrejmosť, ako občiansky preukaz. Keď chodím napr.do materského centra A nastane nejaká zmena napr. otváracích hodín,mám smolu -nem fb 😠
mam dojem že to je virus - neklikať