Dobrý deň, rada by som sa chcela informovať ak máte nejaké skúsenosti ohľadom návrhu na zverenie dieťaťa do mojej starostlivosti. S otcom dieťaťa niesme manželia. Ako mám postupovať? Popripade máte nejaký vzor ako má ten návrh vyzerať? Pozerala som aj na internete ale nič konkrétne som veľmi nenašla. Ďakujem pekne 🙂
@veronikaszabova nie vyhľadá, ale napíše a najlepšie asi rovno aj podá 🙄
Pre anonym: Neviem na akom internete si hľadala, ale ten môj mi vyhodil toľko článkov, vzorov, návodov, rád, článkov, odkazov na zákony koľko len chceš.
Viem co Google najde, jeden jeho navrh som sama podavala.😂😂😉
Chod na kuratelu a navrh ti urobia oni
@veronikaszabova 👍🏻
Omg. Na materskej uz nie som straaaasne dlho.
Ale sak nechaj tak, skoda slov, ktore ti adresujem.
@veronikaszabova omg tak si ich nechaj pre seba 👍🏻
@veronikaszabova urazený anonym nám tu vo veľkom nahlasuje komentáre a cíti sa urazená 😀 ale že by sa tak naučila používať google za ten čas, to teda nie 🙄😂
@sissy27 tiez pozeram,ci by nebolo logickejsie zmazat temu, nez vsetky komenty 🙈😳
@veronikaszabova ani nie že všetky, len niektoré 😅 o chvíľu to bude vyzerať, že sa baví sama so sebou
Jednu odpoved ti zmazu a ty napises to iste 🙈 mas pocit, ze si zaujimava?
@veronikaszabova nie nie urcite ste zaujímavejšie vy 😂🤦🏻♀️
Pre Anonym: ale aká si hustá ako “anonym” 😂😂😂 A naozaj niekto, kto nevie ani len google použiť, chce druhým nadávať do sliepok? 😂😂😂
P.S. V prípade záujmu o kurz “Google pre začiatočníkov” mi napíš správu, vybavím ti dobrú cenu 😝
Načo ti je návrh z roku 2019? Veď tie sa ešte ani nedostali na pojednávanie, tak ani nezistíš či mali úspech 😃 a dôvod prečo chceš dieťa do svojej opatery nemá “dátum spotreby” tak ti v pohode poslúži vzor kľudne aj z roku 2000.
Pozri, keď fakt nie si schopná dať to dokopy sama, tak si zaplať právnika a máš vybavené. Každý vieme niečo a nikto nevieme všetko - ja viem napísať návrh na zverenie dieťaťa do opatery a všeličo iné a neviem štrikovať ani spievať 😃
Akože riešiš to už pomaly 12 hodín a nič z toho, tak asi fakt bude lepšie ráno osloviť právnika.
Ale no tak... akoze si nic konkretne velmi nenasla? Das do google "navrh na zverenie dietat do starostlivosti" a vyhodi ti odkazy aj na odborne poradne, aj na centrum pravnej pomoci - konkretne pdfko s celym postupom aj so vzorom ziadosti. Takze to si pozri a najdes tam vsetky odpovede.