ahojte.. mám priatela uz niekolko rokov, byvame spolu, mame spolu dietatko a velmi skaredu hadku za sebou. Citim sa zufalo, pocas tej hadky som sa zo stresu zacala triast a on sa na dalsi den tvaril este urazene. K tomu som ešte zistila z jeho pocitacu, že mi viac menej po cely nas vztah klamal a ked sa s nim chcem o tom rozpravat, bud nepovie nic, alebo sa znovu pohadame alebo zatlka. Velmi ma nicia taketo hadky, je tu niekto kto to ma podobne? Jeden den je vsetko krasne a druhy vsetko v troskach
chcela som si iba vymenit skusenosti so zenami ktore su na tom rovnako, porozpravat sa o tom, kedze zial nie je s kym..hadky vyvolava muz, ked mu niečo sadne na nos, tak sa takouto formou snazi zrejme odreagovat
@mysiatko01 Ale vazne, jak to, ze si sa zacala triast? To bola nejaka prirodzena reakcia alebo si to zahrala aby sa zlakol a olutoval, ze sa hadate? Neviem o co ide, na priklad s tym pocitacom, co ti klamal, malo si to popisala.
@mysiatko01 V čom ti klamal? Podvádzal ta alebo ako?
tras je reakcia veľkej úzkosti pri vyhrotenej hádke, zrejme si veľmi citlivá.
ja neviem,ale az na to co nasla v pC(co nevieme ,co bolo) ma mat kazdy zdravy vztah aj hurikany,burky,ale aj duhu a slnko..
len tolko som chcela
Skús si kúpiť niečo v lekárni na ukľudnenie. ale to by som mu ani nevravela, lebo sa bude cítiť ako víťaz, že pozná tvoje slabiny. asi by som si rozmyslela ďalšie dieťa s takýmto debilkom....
@mysiatko01 nie si moc citliva osoba? niektrej staci ze muz jej povie ze ma zly uces a uz je hadka a trasie sa a ina by mavla rukou a zdvihla nos vyssie. mozno ste ine typy a hodili by sa k vam ine povahy od zaciatku. Ked si myslis ze existuje nejaky vztah kde sa dvaja nehadaju, tak pozeras vela rozpravok. Kazdy musi pozriet aj na seba ci nieco neprehana a neda sa dajst iny sposob komunikacie. Ja som jeden cas mala tichu domacnost hlavne koli detom a komunikovali sme cez email a mozem povedat ze domacnost bola kludnejsia a komunikacia bola bez kriku, nadavok a dalo sa popremyslat co ten druhy pise alebo chcem ja napisat. Co ti klamal nepises tak mozno to neni nic vazne.
@bonaqa2013 nemyslim, ze hadka je najky boj, kde sa ma niekto citit ako vitaz. Mozno muz ani neni debilko ale nemaju spravnu komunikaciu lebo na hadky treba 2 ludi.
ahoj tiež sa s priateľom často hádame a zvyknú sa mi pri tom strašne triasť ruky ak má vypité tak sa trasiem celá bojim sa čo by mohol urobiť aj ked ešte nič neurobil tak najviac sa mu podari v nešikovnosti niečo rozbiť...no a niekedy sa nedá nevyvolať hádku, nechcem sa hádať ale ked neustále zisťujem ako mi klame a ked mu to hovorím tvári sa akoby nič, smeje sa, alebo to klamstvo začne zatĺkať ďalším klamstvom ....keby sa aspoň snažil klamať poriadne ale on hovorí uplne že choré sprostosti až sa za hlavu chytám a niekedy mám chuť ho proste chytiť potriasť ním a vykričať mu že ja nie som tak sprostá aby som jeho bludom verila a nečudujem sa ti ako je to naozaj zlé ked si s niekym o kom si myslíš že ho dobre poznáš a je úžasný a potom zisťuješ ako celý čas klamal, môj priateľ ma tušim nejakú psychicku poruchu lebo klame všetkým všetci ma na to upozorňujú a už sa zaňho hanbim, včera sme mali návštevu a on im z jednej fotky porozprával taký krásny vymyslený príbeh, že som skoro na zem spadla, tuším by mal napísať fantasy knihu
dakujem za vase reakcie.. @tova , @janickacrazy , pre upresnenie, citliva som, ale nie prehnane, ked mi niekto povie, ze sa mu napr nepaci moj uces, mavnem rukou a neriesim..zial islo o hadku, ktoru som nevyvolala ja, ale priatel, bol aj pripity, takze to bolo o to horsie..byva to takto castejsie, raz mi aj povedal, ze ked si trochu vypije, tak si ho nemam vsimat a riesit co povie, pretoze on si to dalsi den ani nepamata, ze on sa potrebuje iba odreagovat, ale ja to proste ignorovat nedokazem, tak som mu to aj vysvetlila..co sa tyka klamstiev, islo o malickosti a aj pre mna dolezite veci - napr, ze prestal fajcit-ked som ho videla nazivo ako fajci v krcme, povedal ze to nebol on atd atd, ked som bola v praci, povedal ze ide spat-dosla som domov skor a nasla som ho zabavat sa s kamosom a jeho frajerkou, ale napr aj nevera-mna si nasiel ked mal inu babu, to som samozrejme nevedela a takto fungoval co som neskor zistila vyse dvoch rokov - to je aj to, co som nasla v jeho pc, ich fotky, a z datumov som zistila, ze klamal aj jej, aj mne, takisto som nasla od nej aj zalubene listy co mu pisala, tam boli tiez datumy, basnicky co mu pisala zmenil tak, aby ich mohol napisat mne, ako vyznanie lasky :/ z toho som bola neskutocne sklamana, ktovie ktorej klamal viac,kym mne tvrdil, ze sa neciti dobre a nemoze sa so mnou stretnut, chodil na vylety s tou babou.. nikdy sa mi k tomu nepriznal, dokonca si vymyslal, ze to meno mu nic nehovori, boli spolu skoro 7rokov.. a kedze som bola zalubena, tak som si povedala ze nebudem viac riesit to co bolo, ked to uz skoncilo, ale zaoberat sa tym co je v pritomnosti, no a teraz som z jeho pc zistila, ze chodi na pokec a chatuje tam s kadejakymi babami, ktorych fotky ma tiez ulozene, taktiez aj fotky kolegyn, o ktorych predo mnou hovori ze su to neschopne pi..atd... ja som introvert, vzdy som mala problem doverovat cudzim ludom ale on splnal vsetko co som si vzdy priala, dokonca aj uplne drobnosti, proste dokonaly chlap ☹ aj preto som vzdy hladala rozumne riesenie ked bol problem, zrejme som bola slepa, lebo som nechcela prist o vsetky iluzie.. on vie klamat tak presvedcivo, ze sa tomu proste nedalo neuverit..a k tym dovodom na hadku- je schopny sa so mnou hadat iba pre to, ze napr ked sa spyta, ktory z filmov chcem pozerat a nahodou je to ten co on nie, uz je problem na svete, @tjaden to sme na tom velmi podobne, nerozumiem tej potrebe stale klamat :/ vo vasom pripade ide o vazne veci ale malickosti? ak sa smiem spytat..
@mysiatko01 a co chces robit dalej?
@mysiatko01 Tvoj priatel je chronický klamár a v podstate by sa mal liečit niekde u psychologa, keby ovšem sa chcel zmenit, čo asi nechce. Myslím si, že vztah s chronickým klamárom je odsúdený na zánik a neúspech. Ty sa možeš snažit kolko chceš, ale aj tak stále budeš žit v neistote, či klame alebo nie. V podstate ta 2 roky podvádzal, čo je dost dobrý dovod na rozchod. Neviem aké velké je vaše dieta a či máš možnost sa niekam odstahovat, ale ja by som s takým exotom určite neostávala, už len pre svoje duševné zdravie a zdravie svjoho dietata. 😠
@janickacrazy napisala si to velmi trefne, fakt som stale v neistote, uz som nanho dokonca aj nakricala ci nevie lepsie klamat ked povedal ze ma miluje, som uz mala dost :/ mame malicke babo, má 3m, no ako otec je velmi dobry, malickemu by zniesol aj modre z neba..minule mi povedal ze si velmi praje aby som nanho pozerala ako kedysi, ze ma miluje, ale ze zmenit sa nedokaze.. já mám pocit ze som zlyhala na plnej čiare, vztah ktory bol tak krasny je zdrojom trapenia a viem, ze ked sa rozideme, budem z toho strasne smutna, uz len preto pekne, co bolo..preto ani nemam tu silu na rozchod.. takto je to jeden hnusny zacarovany kruh z ktoreho sa neviem dostat a uz sa citim tiez zrela akurat tak na psychiatriu..vobec mu uz nerozumiem, minule napr ked vybuchol tvrdil, ze som iba prizivnik, co s nim je pre peniaze-pritom som si ich od neho nikdy nepytala a ked som mu na dalsi den povedala ze si najdem brigadu popri materskej, ze to je uz viac menej vybavene tak mi povedal ze si to nepraje
@mysiatko01 chlapa, ktorý ti dva roky klamal a viedol paralelný vzťah považuješ za dokonalého? Z fotiek by som si ťažkú hlavu nerobila, nemusia nič znamenať. Ale dva roky klamstva úplne na začiatku vzťahu? To by som asi nepredýchala. Ad dva, ľudia, ktorí sú po alkohole nepríjemní a zádrapčiví, by sa pitiu mali vyhýbať, zjavne im nerobí dobre, nevedia sa ovládať. To je samozrejme v jeho réžii, ale čo z toho vyplýva pre teba. Teraz sú to hádky a o pár rokov to môže byť prvá facka. Príživník? Si doma s maličkým bábom. Čo mu šibe? Chlap, ktorý si neváži matku svojho dieťaťa a neváži si ženinu starostlivosť o ich spoločného potomka, je buran. Nech by bolo akokoľvek zle medzi partnermi, toto je jedna z vecí, ktoré normálny chlap nikdy nespochybní a vždy za to bude vďačný, tak ako je normálna žena vďačná za starostlivosť muža o rodinu.
Ako sa hovorí, na problémy vo vzťahu sú vždy dvaja...budeš mať na tom svoj podiel aj ty. Sama asi vieš aký. Ale tých pár vecí, čo si tu o partnerovi napísala mi hovorí, že je to pekne bezcharakterný chlapík.
Mám len 15 rokov a s frajerom sme sa nehádali a aj keď tak už len o tom že kto koho viac miluje. Hej viem že to raz skončí a niektoré baby mi sem napíšu že mám len 15 ale o to nejde. Pohádali sme sa kvôli jeho kamarátovi, pretože mi zavolal a povedal mi že môj frajer je opitý .Najprv som tomu nechcela veriť pretože mi sľúbil že nebude piť. Stále mi volal ten kamarát tak som si na nejaký čas vypla mobil a môj frajer mi napísal že nepil a že všetko bola len sranda. Extrémne ma to nahnevalo a celý večer sme sa hádali a ten kamarát mi nadával že sa za takú blbosť urazím .. Po tom telefonáte som sa zamkla v izbe a začala som sa triasť je to veľmi zlé alebo je to normálne?
@mysiatko01 čo by si povedala keby ťa opustil kvôli inej žene ešte k tomu s chorým dieťaťom som tu a starám sa sama o všetko
a o by si chcela pocut? za sa mas zbalit a odist? to tu najdes v kazdej teme, kvoli tomu netreba zakladat novu.
Z tvojich par viet sa neda nic posudit, akurat dojem, ci nahodou nie si hysterka - to trasenie.
Kto tie hadky zvykne vyvolat?