Zúfalstvo jednej budúcej svokry

lubicakovac
15. júl 2013

Vždy som mala pocit, že trafené vzťahy v rámci rodiny mám len ja v mojej vlastnej a nakoniec to vyzerá, že sme na tom celkom obstojne 🙂 Keďže študujem na vysokej, bolo potreba zariadiť k malému stráženie, ponúkli sa mužova žena (pokiaľ nebude v robote) a jej mama (mužova starká). 2 roky bolo ticho, nik sa na nič nesťažoval, len malé náznaky, ako si máme riadiť domácnosť. Ja som bola a doteraz som, veľmi zaviazaná za to, že mužova starká k nám chodila, keď bolo treba (aj keď občas som mala pocit, že ju tým ukracujem o čas, kt. by mohla stráviť s iným pravnúčikom). To bol taký krátky exkurz do situácie.

Všetko sa to však začalo jednu úúúžasnu sobotu, keď muž odišiel do mesta a jeho mama sa chcela s ním zviesť k nám na dedinu na návštevu, žiaľ ten jej povedal, že sa zdrží do večera, no a ona sa teda vybrala bez ohlásenia k nám autobusom. Ja som skoro vo dverách dostala porážku a moja mama tiež (žijeme v dome spolu). Ja zo srandy som na fb dala status, citujem: "Nie je nič potešujúcejšie, ako návšteva budúcej svokry." (ešte nie sme zobratí). Pár ľudí mi dalo like, a niekto prispel aj komentárom, posledný bol najlepší, čo sa týkalo občerstvenia, keďže sme nevedeli, že príde, kamoška mi napísala, že som jej mala dať kockový cukor.

To bola sobota, mužova matka odišla domov, všetko bolo potom okej. V pondelok som išla do školy. Keď som mala medzi hodinami voľno, išla som do knižnice, že si idem písať bakalárku. Otvorím notebook, a samozrejme, kuknem facebook. Skoro ma tam porazilo!

katren
15. júl 2013

@lubicakovac moja, zas je to to iste a kvoli tomu, aby si dopisala to povodne, si nemusela zakladat novu diskusiu....stacilo pridat prispevok do tej predoslej!

lubicakovac
autor
15. júl 2013

@katren blbne mi to tu strááášne

katren
15. júl 2013

@lubicakovac tak pridavaj prispevok do tej predoslej, naco zakladas dalsie a dalsie diskusie? 😉

sissy27
15. júl 2013

@katren lebo je to telenovela a každá poctivá telenovela má aspoň 300 dielov a vždy prvých 45min z 50min ďalšieho dielu je "minule ste videli" 😀 😀 😀 😀 😀

petraxy6
15. júl 2013

@lubicakovac a mužova žena je kto? veď ty. Nie? 😲 😲 😲

lubicakovac
autor
16. júl 2013

@petraxy6 nie sme zobratý, takže ako ma buduca svokra označuje - som len jeho priateľka, resp. "kamoška"
@katren neviem prečo urobilo dve diskusie