Baby, myslite že budem musieť zrušiť svoju svadbu kvôli koronavirusu? Som z toho zúfalá. :( Mame ju naplánovanú na 23.5. nedá mi to spávať tato situácia.
Ano
Ja by som ešte poslala tak do začiatku apríla
tak dnes som citala ze sa vrchol prepuknutia epidemie ocakava cca 60 dni od vyskytu prveho pripadu, co presne sedi na maj...sice karantena nemoze fungovat vecne, no hromadne akcie budu podla mna zakazane. A aj keby nie, asi by som neriskovala a prelozila ...ved nechces ohrozit celu svoju aj priatelovu rodinu len pre svoj velky den...
@diiidi a co s tym maju cinania. Ved to robia slovaci naco sa teraz vracaju domov z virusom a rzsiruju ho uz davno mali zavriet hranice a nikoho tu nepustit
@diiidi svadba je predsa o 2 mesiace. Dovtedy bude situácia podľa mňa stabilizovaná. Ja by som nerušila a nemusíš byť podľa mňa ani zúfalá. V Číne je už situácia stabilná a oni 2 mesiace ani nevedeli že majú nejaky koronavirus. Počkať minimálne 2-3 týždne, všetko bude jasnejšie, ako to zvladame. A to máte naplánovanú nejakú veľmi veľkú svadbu?
Asi bude najlepšie zrušiť ten termín a preložiť to na iný. A neoplatí sa vám ani o dvoch svedkoch sa vziať,nakoľko by ťa čakalo po svadbe veľa vybavovačiek ohľadom dokladov a nebolo by to bohviečo keďže to treba vybavovať osobne po úradoch.
Nádych, výdych, nestresuj sa zbytočne. Ešte je dosť času, možno sa situacia stabilizuje. Sú to ešte 2mesiace a v prípade potreby to vieš zrušiť aj týždeň pred tým
když to bude možné a potřebujete být sezdáni, tak se vemte jen vy dva a svedci a hostinu uděláš kdykoliv potom.stejně těm hostům jde jen o tu "žranici" .....ber to jako zkoušku, bud to zvládnete a máte tak první krizi za sebou, nebo to nedáte a položítě hned první větší problém, který se objevil ........
@nikiki29 tak to by jsi asi měla řešit s těmi, kde jsi ty zálohy platila. tady na konovi ti asi těžko někdo odpoví za ně.tady si akorát můžeš ulevit a vynadávat, ale ptát se musíš jinde
to vôbec nie je o Číne, teda len o nej, je to o celom svete a ja som myslela, že svadby sa robia kvôli neveste a ženíchovi, nie kvôli pozvaným, ja by som to nerušila, koláče rozdáš a že nebude zábava, no tak nebude
@anickabasnicka tak zatiaľ svadbu neruším, len sa sťažujem 😂 ešte som optimista, že času dosť... viem čo som podpisovala v zmluve, takže to nebude také jednoduché zrušiť ak dodávatelia nebudú mať vôľu zmeniť niečo aj proti zmluve...
@emimirlen Kiež by ste mali pravdu :(
Veľkú nie ale všetko je už vybavené. Pozvánky vytlačené, dátum svadby vygravirovany na obruckach takmer všetko vybavené. Šaty mám už doma mala som si ich dať začiatkom maja upraviť na moju postavu. Neviem si predstaviť že by som to mala meniť :(
@diiidi aj my detto... Katastrofa... O robote nehovorím... Pozvánky rozdané, dátum na obruckach vygravorovany, zálohy poplatené ... Je mi tiež do plaču a rozmýšľame co bude ďalej, ale my to asi preložíme ak sa bude dat , aspoň tu svadbu si chceme v kľude užiť... Pre nás to nemá význam o dvoch svedkoch a ísť domov... To nie.. Nevidím to veľmi optimisticky toto, že sa táto situácia vyrieši behom 2-3 týždňov, to sa akurát ešte ukáže
@diiidi nestresuj svadbu nerus a vezmite sa hoci bez hostiny ale este je dost casu
Sa tu nehrajte, že Čína s tým nemá nič. Kvôli tomu aké tam majú nehygienické podmienky to v prvom rade vzniklo - nemajú také hygienické štandardy na tržniciach ako my. Ďalej to vzniklo kvôli ich kultúre požierať všetko - tentokrát to boli netopiere.
@diiidi podľa situácie,ale najsôr áno,uvidíš tesne pred dátumom,aká bude situácia