Zrušenie svadby kvôli koronavírusu?

diiidi
16. mar 2020

Baby, myslite že budem musieť zrušiť svoju svadbu kvôli koronavirusu? Som z toho zúfalá. :( Mame ju naplánovanú na 23.5. nedá mi to spávať tato situácia.

danicaz
16. mar 2020

@diiidi podľa situácie,ale najsôr áno,uvidíš tesne pred dátumom,aká bude situácia

sofia1
16. mar 2020

@diiidi určite zrusit.jedine potom len 2 svedkovia a dom.

mircalla
16. mar 2020

Ano

pribinak
16. mar 2020

Ja by som ešte poslala tak do začiatku apríla

cickamon
16. mar 2020

tak dnes som citala ze sa vrchol prepuknutia epidemie ocakava cca 60 dni od vyskytu prveho pripadu, co presne sedi na maj...sice karantena nemoze fungovat vecne, no hromadne akcie budu podla mna zakazane. A aj keby nie, asi by som neriskovala a prelozila ...ved nechces ohrozit celu svoju aj priatelovu rodinu len pre svoj velky den...

jaja8_9
16. mar 2020

@diiidi ja riešim to isté... Co mam ja povedať?? 18.4.... No nič asi preložiť, nič iné nám neostáva

jaja8_9
16. mar 2020

@diiidi tiež som zúfalá 😕 všetko nachystané, vybavené...

diiidi
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sebastianmichal
16. mar 2020

@diiidi a co s tym maju cinania. Ved to robia slovaci naco sa teraz vracaju domov z virusom a rzsiruju ho uz davno mali zavriet hranice a nikoho tu nepustit

oli18
16. mar 2020

@diiidi Táto pandémia môže byť kľudne politická záležitosť a to, že prepukla práve v Číne nemusí byť náhoda . Možno dejiny odhalia pravdu.

nickpick
16. mar 2020

@diiidi toto je taka detinska reakcia, nema zmysel hladat vinnika, hlavne si treba v tejto situacii udrzst triezvy pohlad na situaciu a verit, ze vsetko dobre dopadne

nickpick
16. mar 2020

@oli18 zase dalsia konspiratorka....pandemie vacsinou prepuknu v husto osidlenych oblastiach akou Cina je, virusy nemaju nic do cinenia s politikou....

emimirlen
16. mar 2020

@diiidi svadba je predsa o 2 mesiace. Dovtedy bude situácia podľa mňa stabilizovaná. Ja by som nerušila a nemusíš byť podľa mňa ani zúfalá. V Číne je už situácia stabilná a oni 2 mesiace ani nevedeli že majú nejaky koronavirus. Počkať minimálne 2-3 týždne, všetko bude jasnejšie, ako to zvladame. A to máte naplánovanú nejakú veľmi veľkú svadbu?

domkad
16. mar 2020

Asi bude najlepšie zrušiť ten termín a preložiť to na iný. A neoplatí sa vám ani o dvoch svedkoch sa vziať,nakoľko by ťa čakalo po svadbe veľa vybavovačiek ohľadom dokladov a nebolo by to bohviečo keďže to treba vybavovať osobne po úradoch.

catherine1989
16. mar 2020

Nádych, výdych, nestresuj sa zbytočne. Ešte je dosť času, možno sa situacia stabilizuje. Sú to ešte 2mesiace a v prípade potreby to vieš zrušiť aj týždeň pred tým

nikiki29
16. mar 2020

@diiidi mňa by zaujímalo, čo bude so zálohami 😈 my máme teda dosť veľké peniaze v zálohách a svadbu 13.6.

anickabasnicka
16. mar 2020

když to bude možné a potřebujete být sezdáni, tak se vemte jen vy dva a svedci a hostinu uděláš kdykoliv potom.stejně těm hostům jde jen o tu "žranici" .....ber to jako zkoušku, bud to zvládnete a máte tak první krizi za sebou, nebo to nedáte a položítě hned první větší problém, který se objevil ........

anickabasnicka
16. mar 2020

@nikiki29 tak to by jsi asi měla řešit s těmi, kde jsi ty zálohy platila. tady na konovi ti asi těžko někdo odpoví za ně.tady si akorát můžeš ulevit a vynadávat, ale ptát se musíš jinde

danielahamar
16. mar 2020

to vôbec nie je o Číne, teda len o nej, je to o celom svete a ja som myslela, že svadby sa robia kvôli neveste a ženíchovi, nie kvôli pozvaným, ja by som to nerušila, koláče rozdáš a že nebude zábava, no tak nebude

nikiki29
16. mar 2020

@anickabasnicka tak zatiaľ svadbu neruším, len sa sťažujem 😂 ešte som optimista, že času dosť... viem čo som podpisovala v zmluve, takže to nebude také jednoduché zrušiť ak dodávatelia nebudú mať vôľu zmeniť niečo aj proti zmluve...

diiidi
autor
16. mar 2020

@domkad oznámenia vytlačené, záloha zaplatená, dátum na obruckach vygravirovany, šatky už mal doma, takmer všetko vybavené. Co by so robila ty?

narsila
16. mar 2020

@nikiki29 aj my mame termin 13.6. Pre cca 80 ludi.. zatial sme vsak zaplatili len za oznamenia 130e.. asi sme tiez skoncili s planovanim :/

diiidi
autor
16. mar 2020

@emimirlen Kiež by ste mali pravdu :(
Veľkú nie ale všetko je už vybavené. Pozvánky vytlačené, dátum svadby vygravirovany na obruckach takmer všetko vybavené. Šaty mám už doma mala som si ich dať začiatkom maja upraviť na moju postavu. Neviem si predstaviť že by som to mala meniť :(

diiidi
autor
16. mar 2020

@cickamon dúfam že sa tí vedci mýlili :(

jaja8_9
16. mar 2020

@diiidi aj my detto... Katastrofa... O robote nehovorím... Pozvánky rozdané, dátum na obruckach vygravorovany, zálohy poplatené ... Je mi tiež do plaču a rozmýšľame co bude ďalej, ale my to asi preložíme ak sa bude dat , aspoň tu svadbu si chceme v kľude užiť... Pre nás to nemá význam o dvoch svedkoch a ísť domov... To nie.. Nevidím to veľmi optimisticky toto, že sa táto situácia vyrieši behom 2-3 týždňov, to sa akurát ešte ukáže

sebastianmichal
16. mar 2020

@diiidi nestresuj svadbu nerus a vezmite sa hoci bez hostiny ale este je dost casu

nikiki29
16. mar 2020

@narsila my máme v zálohách možno aj 1500-2000€ 😠 miestnosť, šaty, fotograf, kameraman, DJ, oznámenia, drobnostičky... nazbieralo sa toho dosť, každý chcel aspoň nejakú zálohu ☹

diiidi
autor
16. mar 2020

@nikiki29 ten termín máte optimistickejší ako ja. Dúfam že aspoň Vám to vyjde.

nikiki29
16. mar 2020

@diiidi dúfam, že nám to nakoniec obom vyjde 🙏

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
paslucotuj
16. mar 2020

Sa tu nehrajte, že Čína s tým nemá nič. Kvôli tomu aké tam majú nehygienické podmienky to v prvom rade vzniklo - nemajú také hygienické štandardy na tržniciach ako my. Ďalej to vzniklo kvôli ich kultúre požierať všetko - tentokrát to boli netopiere.