Ahojte.
Viem že sa nájdu aj ženy, ktoré ma budú odcudzovať 🙈
Ale tak idem si sem napísať čo cítim a idem si po radu.
Pred dvoma rokmi som si našla priateľa- boli sme šťastní, ľúbili sme sa. Avšak po mesiaci, keď nás uvidela moja sestra, bola som nútená ho opustiť. Je to jej bývalý. Absolútne sme o tom nevedeli, obaja. Vraj je to obyčajný “kurevnik”. Postupom času som na neho prestala myslieť. Našla som si ďalšieho priateľa a otehotnela som. Taktiež sme sa rozišli, bábo nechcel, som sama. Avšak zas a znova som v kontakte s tým bývalým mojej sestry. Stále aj po tom všetkom ho mám rada, ba môžem priznať že tam je stále kúsok lásky. Malého akceptuje, má ho rád. Avšak- mám sa nechať unášať láskou alebo mám dbať na dobré vzťahy medzi sestrou a mnou? Mám byť zas odlúčená od toho, s kým chcem byť? Spravili by ste niečo také?
Fakt neviem čo mám robiť.
S ňou som sa rozprávala, veľmi často, nechce o ňom ani počuť. A nechce aby som sa s ním stretávala, písala, bola zaľúbená. Nechcem mu ublížiť, ale sestra mi je prednejšia. No stojí mi to za to, aby sme boli ja aj on nešťastní ?
Čo je vás po sestre. Je to váš život. Ak sa máte radi, bude vám verný, má rád vášho syna, chce byť s vami ako s rodinou, nevadí vám, že s ním bola vaša sestra, hurá do vzťahu. Mimochodom, možno ešte aj ona ku nemu čosi cíti...
To ze im to nevyslo je jedna vec, to ze vam to.mozno klape je druha. Medzi niminuz nic nie je. Ty mas pravo chodit s kym chces a on tiez. Otazne je ci je ozaj kur..nik alebo nie. Co si a co nie ochotna akceptovat.
Prosim ta... kto by ta tu chcel kradnut (=odcudzovat)? Niektore ta mozno odsudia...
@gagik “kamoša” by som neľúbila, a o malého sa staráme obaja😇
@asia83 ona k nemu absolútne nič necíti a ani necítila. Nikdy to medzi nimi nebolo pekné. Nikdy.
@kvetinka75 nám to klape až až. Nikdy nebol kurevník. Vravela to len kvôli tomu že sa rozišli a nechce aby som s ním bola ja.
@fokuska pardon, autocorrect 🙈
V tomto prípade sestra asi naozaj nechce aby ste s ním boli preto, aký je. No treba ho spoznať zo začiatku najprv ako kamaráta.
Bola som raz v podobnej situácii, ale na tej druhej strane, byvaly zbalil moju sestru. Mne na truc, lebo som ho nechala a dovtedy obliekal všetky ženy v mojom blízkom okolí, ideálne, ak som ho pri tom videla, kým mu nenaletela moja sestra. Rok som sa a ňou nerozprávala, lebo mi bolo jasné, o čo ide. Až potom, keď ju po roku nechal, sa jej otvorili oči a obnovili sme kontakt.
Takže ma napadá otázka, si si istá, že tvoj priateľ nevedel o tom, že ste sestry? Veď už len rovnaké priezvisko, možno podoba, adresa...... 😉. Či to nie je z jeho strany iba nejaká hra, kalkul. Daj si pozor a počúvaj sestru, ty už nie si sama, máš dieťa a môže vám to neskôr ublížiť všetkým, aj drobcov, ak si teraz priateľa obľúbil. Ale ja som tej svojej tiež mohla hovoriť, čo som len chcela, nepocuvala ma. A pritom z mojej strany nešlo o závisť, alebo lásku k nemu, len som videla, čo ona vidieť nechcela 😉
@asia83 poznám ho dlho, vedela som iba že spolu boli pár krát von, so sestrou. Vraj spolu chodili možno dva týždne. Tam láska nebola.
@saluda absolútne mu nenapadlo že môžeme byt sestry, on ma ten “vzťah” už za sebou, a aj moja sestra. No stále jej to vadí. V meste je veľa ľudí s priezviskom ako mam ja. 🙂 preto sme to nevedeli. Ona ho ani nezavolala domov, aby vedel kde bývame. Vedel iba v ktorej bytovke bývame.
Určite to nie je iba kalkul, po dvoch rokoch ma má stále rád, aj keď som mu ublížila. A za ten čas nikoho nemal.
Poznam pripad ked sa znama dala dokopy s byvalim svojej sesternice a maju aj deti su manzelia. Sesternica je stastna s inym. Sa.snou porozpravaj
v prvom rade sa sestra nemala čo starať do tvojho vzťahu. Iné by bolo, keby si ty prebrala sestre frajera, to je fakt divné (a stáva sa to) a je to podraz, ale ak som dobre pochopila, tak oni dvaja boli rozídení dávno predtým, ako si sa s ním dala dokopy ty a asi to nebola ani nejak extra vážna známosť, keď ho rodine a teda ani tebe nepredstavila (to by si si asi všimla hneď na začiatku, že to je sestrin ex a zvážila by si, či do toho ísť).
Čo sa týka aktuálnej situácie - nepozerala by som na sestru. Ani teraz nemá právo ti diktovať s kým máš alebo nemáš žiť. Ona nech si vyberá partnera pre seba, nie pre teba. Keby si ty jej povedala, že tento sa ti pre ňu nepáči, tak by ho nechala lebo si povedala? Asi nie. Ona s vami žiť nebude, ani účty vám neplatí. Možno sa popáliš, ale bude to tvoja vlastná skúsenosť a nebude to rozchod "lebo sestra prikázala".
z tohto co pises by som vobec neriesila, ze kedysi chvilu spolu chodili. to chodenie bolo aj tak o nicom. Daj tomu sancu. Ak nevyjde no co uz. Sestra sice bude na koni, ale vsak taky je zivot. Len smelo;)
Ja by som sestre pekne podakovala za starostlivost a ze si uvedomujes, co hovori, ale ze to chces aj tak skusit a preberas za to zodpovednost. Ak to nepochopi, tak to nie je o tom, ze Ta varuje, ale Ti len nedopraje. A pri novom priatelovi bud opatrna, uzivajte si spolu a sama si sprav nazor. Ani tie najelpsie referencie a cista minulosti Ti nezarucia stastny dlhodoby vztah (vid vlastnu skusenost).
Budem sa s ňou veľmi a často hádať kvôli nemu. Veľa krát sme sa o tom rozprávali že by som nám dala šancu, a sestra o tom nechce počuť, veľmi ma to mrzí. Vraj mi chce len dobre, no neviem... vidím a cítim že to je čistá láska, keď nemal ženu od kedy som ho odkopla- lebo sestra povedala.
@virginia áno, viem že to nemusí klapať na cely život. No prvá pani ktorá odpovedala mi napísala že mam riešiť dieťa a nie chlapov. Teda keby som neriešila chlapov nemám šancu si nájsť toho manžela ktorému by som mala tie deti rodiť. 😂 a možno to bude on🙂
Tak ked chodili 2 tyzdne o com je cela tato debata? To neni ani chodenie, ked idem 3x von s niekym. Preco jej to vadi, ked ho nelubi? A ked je suknickar a ty to nechcex vidiet, nasledky si ponesie kazdy sam.Keby som sa mala trapit kvoli kazdej chybe,kt.druhi urobia, nerobim nic ine od rana do vecera
V tomto ja ziadny podraz nevidim, neboli snubenci ani manzelia
Skor sam mi zda, ze tvoja sestra dramatizuje ako Rosamunda Pilcherova alebo Eleonora Roosveltova
ty máš výčitky kvôli sestre... zaujímavé, že sestra nemá výčitky, že sa ti stará do života viac ako je nutné... asi nemáte so sestrou úplne rovnocenný a ideálny vzťah. alebo len dovtedy, kým je tak ako sestra chce.
@karolinakr haha dramatizuje 😂 áno to áno, ale ak by bol sukničkár vedela by som to, toto je malé mesto a keď si jeden prdne na začiatku mesta do 5 minút o tom vedia na druhom konci 🙈
@sissy27 stále som sa snažila vyhovieť. Asi som na to doplatila. Pokial nie je podľa nej, je zle
no a sme doma. Ešte doplň, že sestra je sama a bezdetná a je to komplet 😀
Tak ešte raz - sestra bokom, ak je to medzi tebou a ním vzájomné, tak to vyskúšajte. Neexistuje návod na výber správneho chlapa ani šťastný vzťah. Možno vám to vyjde, možno nie, ale bude to len a len vaša vec.
@sissy27 sama nie je, strieda často, tak ako aj toho s ktorým chcem byt ja. Ale deti nemá🙂 je staršia no užíva si život, keď nemá deti 🙈 tak idem asi do toho🙈
no ale nemá stáleho partnera... a nedajboh, aby si ty mala 🙄
držím palce, nech si šťastná a spokojná. a sestra konečne tiež 😀
neviem koľko máš rokov, ani sestra....ale .
Po istom čase súrodenecké vzťahy ochladnú. Ešte kým žijú rodičia ešte ako tak, ale potom keď sa pominú každý zo súrodencov si žije svoj život.... Samozrejme sú tam telefonáty, stretnutia, oslavy, hostiny....ale ten každodenný život budeš žiť s partnerom a nie so sestrou... Takže ak cítiš že by to mohol byť ten pravý tak prečo nie.
Je to tvoj život.
Sestre povedz že ho máš rada.
Ak by bol taký kurevnik, tak by si ťa s dieťaťom nevšimol.
Ale daj pozor, aby si neotehotnela. Náhoda je sviňa 🙈
Veľa šťastia
Ak mate so sestrou dobry vztah pravdepodobne vidi to co ty nie a nechce aby ti ten muz ublizil, uz nejde len o teba ale aj o dieta...
@deti95060810 mam 23 a sestra 25🙂 a mame veľmi dobrý vzťah. Chvalabohu.
@ivca88 Nie neotehotniem, po pôrode som musela ísť na operáciu, mam všetko von 🙂
@missdiva tak ona ho poznala dokopy mesiac viac-menej, aj s chodením. Neviem či vie niečo čo ja nie
Ak si si ista, že to s tebou myslí úprimne, tak to s ním skús. 3 týždne randenia naozaj nič neznamenajú a tvoja sestra asi iba žiarli. Prečo o ňom hovorí, že je kurevnik, ak to tak nie je? Kto koho nechal a prečo?
Skôr by som sa trochu obávala toho, že ty mu už nemôžeš dať deti, aby mu to neskôr nechýbalo. Ty si nestihla zažiť túžbu po dieťati, mala si ho skôr, ako si asi chcela, on to este asi tiež takto necíti, ale jedného dňa sa to môže zmeniť a bude chcieť vlastne deti. Dúfam, že o tomto si mu povedala, alebo mu povieš, kým to bude medzi vami vážne.
@saluda ak mu to aj povie, v tychto rokoch malokto uvazuje nad zalozenim rodiny cize nemusi mu to vadit lebo si povie ze deti nepotrebuje ale cca o 6 rokov zatuzi mat dieta a narazi na problem o ktorom vedel a verim tomu, ze si ho urobi inde .
No ....ak sa ľúbite nenechaj aby vám niečo vo vzťahu bránilo.Mali sme to so sestru podobne ale to by bolo na dlho🙂 No dôležité je že sme si nikdy nič nevycitali a nezasahovali si do vzťahov. A teraz sme obe šťastne vydate a každá s tým svojim vyvoleným. A poznám ešte jedných bratov čo chodili s rovnakou dievčinou a tiež to dopadlo dobre.Mozno to je tak že ten jeden súrodenec len privedie partnera tomu druhému a ani o Tom nevie😉.Hlavne je nemiesat sa do vzťahu. Veď čo inému nemusí vyhovovať ...druhý môže milovať.Držim palce✊
hlavne sa venuj dietatu,neries teraz chlapov a do buducna rod deti manzelovi a nie kamosom.