Zoznámenie sa so ženatým

4. aug 2022

Dobry den dievcata.
Ku mne v skratke zijem v zahranici pred 3rokmi som sa rozviedla mam jedno dieta. Od rozvodu som sama.
Pred mesiac a pol som bola na Slovensku mali sme stretnutie zo spoluziackami a par sni nato som isla na festival s jednou spoluziackou.
Na festivale kedze uz 20 rokov zijem v zahranici som vela ludi nepoznala, tak som behala za kamoskou ona ma s kadekym zoznamila. Neskor vecer pri jednej kapele stal jej znami, isla ho pozdravit ja za nou a zoznamila ma s nim. On sa k nam pridal, doniesol drinky a zvysok vecera sme travili vo trojici.
Mal tam auto, tak ze nas hodi domov aby sme nechodili taxikom, nakoniec sme isli vsetci traja taxikom on tam auto nechal ze pre neho pride na druhy den. Ked som vystupovala z auta tak ma jemne pohladil po chrbte a povedal ze vidime sa zajtra.
Na druhy den mi pisal na FB ze ci ideme a o kolkej. Ja som volala kamoske ze kto mi vobec pise, ona mi povedala ze on jej este v noci volal aby mi dala meno ze mi chce napisat.
Slusne som odpislaa ze sa dohodnem s kamoskou a dam mu vediet. Takto aj pre nas prisiel najorv pre mna a po ceste sme zobrali ju. Cely vecer stal pri mne, respektive ma obcas jemne pohladil po chrbte. Neskor ked prsalo mi dal jeho mikinu. Tento vecer sme isli jeho autom. Odviezli sme kamosku a potom mna. Po ceste do mojho mesta isiel natankovat a spytal sa ci som uz bola na takom jednom vyhliadkobom mieste, povedala som mu ze nie, lebo som nevedela naposledy najst cestu.
Isiel mi ukazat kde to je a tam ma pobozkal. Ja som ho poprosila aby ma zaviezol domov. Este v ten vecer mi pisal, ze ho to mrzi ale ze si to cele nevie vysvetlit a ze nastala velmi zvlastna situacia.
V nedelu mi opät pisal ze co robim a ci by mi sme nesli na kavu, rad by mi to cele vysvetlil. Ja som pozvanie prijala a tak sme isli na peknu prechadzku pri jazere aj s kavou. Tam mi povedal ze vie ze sa chova ako pubertiak ale ze sam nevie co sa deje.
Ja som bola este asi 2,5tyzdns na Slovensku. Kazdy den sme sa streli a kazdy den mi napisal alebo zavolal. Ked som isla do Tatier na 4 denny pobyt tak prisiel vedla do dediny a kaudy vecer sa zastavil na veceru. (Bol tam pracovne) jeden vecer sme ostali u nas na apartmane a tam mi povedal ze mi nechce klamat a neni si isty ci to viem ze je este zenaty. Bola som v soku a aj sklamana, pretoze aj vo mne sa tie city vsetky dost burili a tiez som citila potrebu mat ho pri sebe. Ja som mu povedala ze si vazim aj ked neskor ale ze to povedal a ze obaja musime brat ohlad na ostatnych ludi okolo seba. Poprosila som ho aby odisiel ze chcem ostat uz v ten vecer sama. Na druhy den ma opät pozval na kavu. Zasa sme sa stretli a stretavali do konca mojej dovolenky. Nespali sme spolu, ale bozkavali sme sa a aj ked sme boli vonku tak ma vzdy drzal za ruku alebo okolo pasa. V den ked som odchadzala sa prisiel skoro rano rozlucit a povedal mi ze nech som trpezliva, nech dam tomu sancu a ze nie je vzdy vsetko tak ako vyzera na prvy pohlad.
Ja som to brala tak ze ked odidem tak sa to skludni.
Lenze odvtedy by nebol den kedy by mi nezavolal alebo nenapisal. Od rana do vecera sme nonstop v kontakte. Par dni dozadu sa dozvedel ze letim na Slovensko na predlzeny vikend. Uz planuje ako ma zoberie z letiska a aj zavezie, a kde vsade spolu pojdeme a co mi ukaze.
Ja neviem co si o tom celom mam mysliet. Ano je mi s nim velmi dobre, jeho zenu nepoznam, neviem aky maju vztah. Ja som mu povedala ze odmietam byt dovod na rozvod ze taketo vztahy nemaju vyznam. On si neda povedat. Na druhej strane po 3 rokoch samoty sa naozaj citim akoby som nasla dekel na hrniec. Ani neviem aku radu ziadam.

zuzanka.zuzu
4. aug 2022

kedy bude rozvedený? potom by mohol prísť na letisko s kyticou, s bonboniérou, s postaveným, s hocičím... dovtedy nech robí program manželke.

PS: a si si istá, že by si bola dôvodom na rozvod? to by bolo zlé ale zďaleka nie najhoršie 😉 horšia verzia že o tebe žena ani nevie, ideálne tehotná 😀 takých tu je hromada príbehov...

lindous
4. aug 2022

Asi si nepíše sám so sebou, takže sa to neupokojí, kým budeš reagovať a nonstop odpisovať ... keď si nedá dohovoriť on, tak musíš dohovoriť samej sebe ... chápem, že ti to po rokoch dobre padne, niečí záujem a lichotenie je fajn, keď si máte čo povedať a je vám spolu dobre, tak o to viac ... ale teda ja by som s mužom, ktorý toto robí svojej manželke byť ale nechcela, teraz bez ohľadu na morálnu stránku veci, ale preto že mám naviac ako byť tá druhá - a ty tiež !! veľmi veľa to o ňom hovorí

autor
4. aug 2022

@zuzanka.zuzu nie tehotna nie je.neviem ci by som bola dovodom na rozvod, to vie asi len on sam. Zmienil sa, ked sme sa o rozvode mojom rozpravali ze on to este nestihol.
No to si hovorim aj ja ze co je horsie byt ta ktora o zene vie alebo byt zenou ktora nevie o nicom.

autor
4. aug 2022

@lindous tak preco by som neodpisovala ked mi je s nim dobre. Ja neviem ake maju manzelstvo ako spolu ziju a ani nic. A ani ma to netrapi ja mu nedavam ultimatum a ani od neho nic neocakavam. A ano v tom mas pravdu ze neviem ci by som chcela byt s chlapom ktory toto robi svojej zene, respektive zit s nim ked viem co robil. Na druhej strane co je horsie byt tou ktora o tom vie, alebo byt zenou ktoru muz podvadza a ona o nicom nevie alebo vie a je jej to jedno. Ako naozaj sama neviem co mam robit. A to mame obaja po 40tke

zuzanka.zuzu
4. aug 2022

no jasné, že nestihol, keď obletuje iné, nemá čas riešiť svoju 😀 a inak super typ, taký rodinný, po festivaloch, "pracovne" do tatier, no radosť mať takého doma, super výber... sa ti čudujem, že si sa na neho ulakomila. v momente keď by sa lietadlo odlepilo od zeme by bol už len spomienka. či ako plánuješ fungovať do budúcna? nemá to nijakú

jaskolka
4. aug 2022

Nuž tak určite by som do nijakého vzťahu so zadaným chlapom nešla
Keď je nespokojný v manželstve, nech si najprv porieši to(rozvod, rozchod).A potom si moze začať niečo iné.
Na tvojom mieste by som prerušila každý kontakt,kým si toto nedá na pravú mieru, ak máš nejakú úctu nie len k jeho žene, ale hlavne k sebe.

heleninamama
4. aug 2022

Takýto siahodlhý traktát a pritom taký jednoduchý prípad. Ženatý - ruky preč! Veď mu povedz, že je to pre Teba neprekonateľná prekážka. A uvidíš ako rýchlo si dá veci do poriadku. Alebo aj nedá. 😂
Inak s ním zabiješ pár rokov a potom si budeš búchať hlavu, aká si bola sprostá.

autor
4. aug 2022

@zuzanka.zuzu na festivale bol pretoze tam bol pozvany, jeho zena bola na welnesse s kamaratkami v zahranici. Do Tatier isiel pracovne restaurovat kostolik, kde pracuje az do konca maja, ja som mala v blizkosti miesta uz pred zoznamenim rezervovany apartman. Cize to bola naozaj nahoda alebo osud.
Na druhej strane mu aj rozumiem ja sama ked som bola vydata, tak mi dlho trvalo odist a urobit ten krok aj ked som nebola stastna spokojna. A viem , ze ak by sa mi niekto do zivota pritrafil tak asi by sa mi lahsie urobilo ten posledny krok. Cize za toto ho neodsudzujem, lebo viem cim som si prechadzala pred rozvodom ja. A to som nehladala aktivne niekoho ani nic.

autor
4. aug 2022

@heleninamama na jednej strane si presne toto hovorim na druhej strane si ale poviem, ved mne to je jedno. V podstate zijem mimo SK, mam velmi dobru pracu, financne si vystacim, to nie je ze by som bola zufala a hladala niekoho lto si ma zoberie. Cize si vravim ved preco nie, ale ano je to pre mna moralna prekazka.

jana_eyre_2
4. aug 2022

Veď tak nech sa rozvedie, odsťahuje od nej a potom majte vzťah.. asi tak by som reagovala ja ak by mi povedal že je ženaty.. ja som striktne proti nevere, vždy som bola.. to že nestihol by premna nebola odpoveď..

Navyše, mňa v tom celom príbehu vyrusovala možno pre niekoho malichernost.. ale to že ťa "jemne hladkal po chrbte" bez toho aby ste sa vlastne vôbec nejako poznali, to je premna prekročenie hranice.. a toto si podľa mňa dovolí len chlap ktorý si je sebou tak istý že sa mu podarí to čo si zaumieni.. tobôž ženatý chlap čo vie že má ženu na wellnwsse by len tak známu kamošky nehladkal.. možno preháňam ale takéto dotyky nepatria k bežným komunikačným prostriedkom.. navyše tá vaša spoločná známa, tá nevie že má ženu? Tá nič ti nepovedala?

Proste a jednoducho, si už mama, musíš si starostlivensie vyberat.. ten chlap podľa mňa používa klasické namotavacske praktiky z romantických filmov, počom ženy zvyčajne tak túžia.. a vyzerá to tak že u teba mu to vychádza..

autor
4. aug 2022

@jana_eyre_2 nebolo to hladkanie, skor jemny dotyk ked kvoli hudbe nepocujes co ten druhy rozprava a tym padom sa automaticky pribkizis k tomu cloveku blizsie.
Kamoska to vedela ale nemala dovod mi to hovorit ved nikto neratal s niecim takymto a ja som nemala zaujem sa pytat kedze ja som nic nehladala.

elizabet173
4. aug 2022

Citala som len po zmienku o tom, ze je zenaty. Povedz mu, nech ta kontaktuje az potom, ked bude mat upratany svoj zivot, cize ked bude rozvedeny. Chapem ta, ze po troch rokoch samoty, by si to chcela konecne zmenit. No prave pre tieto tri roky si nachylnejsia prehliadat to, co ine vidia hned. V ziadnom pripade by som sa s nim nestretala, nech svoju energiu smeruje na rozvodove konanie, ked je v manzelstve taky nestastny, lebo takto to vyzera, ze si chce len vrznut

nerya
4. aug 2022

A. Kamoška nevie nič o ich vzťahu a rozvode?

autor
4. aug 2022

@nerya vie par malickosti ale nic podrobne a ja sa nechcem vypytovat

hopsadobrandejsa
4. aug 2022

Muz je zenaty a smelo obletuje inu ( mozno je ich aj viac ). To bude urcite chlap do koca aj do voza.

Poviem ti to tak ako to je. Ak by bol chlap nestastny v manzelstve ale bol by to slusny clovek na urovni tak by sa najprv rozviedol so zenou. Minimalne by sa odlucil aby vedela na com je, ze to proste speje k rozvodu a az potom by zacal riesit inu.

Nic v zlom, ale toto je uplny suteren. Vztahy koncia a zacinaju, ale najprv si treba urobit poriadok na piesocku a potom riesit veci.

Chudak manzelka, muz si chodi kade tade, nahana sukne a zena doma bud nestastna alebo nevedoma co jej "milovany" robi.

Ak mas chut tak sa s nim daj dokopy, je to tvoje rozhodnutie, ale ak toto robi svojej sucasnej zene, bude to robit aj tebe. Ludia sa len velmi zriedka menia.

Je naivne si mysliet, ze ty si ta prava ktorej slubi vernost nehovoriac o tom, ze kedykolvek pojde na "festival" alebo na "pracovnu cestu", stale ti bude vrtat hlavou ci je skutocne prec kvoli povinnostiam alebo je znova s nejakou inou.

Navzdy budes doma trpnut pretoze sama vies, ze nie je doveryhodny clovek. Keby to bola zena, bral by som nohy na plecia a utekal kade lahsie.

zdenkastanka
4. aug 2022

A chce sa vobec rozvádzať ? Ci ti natlacil len tie klasické Kaleraby ako maju komplikovany vztah a uz je to zlozite a zena ho nechape a podobné bludy? 🤣

gladys_07
4. aug 2022

Toto znie ako obycajny pickar. Vyhliadka za mestom, patkorunova cervena kniznica.

Mozno je ten pravy, neviem. Ale najrozumnejsie je dat mu nateraz papa a nech sa ozve ked bude mat separatne byvanie a podanu ziadost o rozvod.

lalenka33
4. aug 2022

Prídeš mi ako teenegerka a nie žena 40+ , keď už opätuješ tie jeho bozky a dotyky, tak by ťa malo zaujímať ako to vyzerá s jeho vzťahom a ženou. Kým je jeho žena v zahraničí na wellnese, tak naháňa ženu zo zahraničia čo je akurát na Slovensku a keď ty odídeš do zahraničia tak si pekne žije doma so ženou. Toto potrebuješ po rozvode? Ktovie koľko ďalších má takto na záskok za ženu na ,,služobke". Ja teda aj na koncerte alebo v podniku, kde hrá hlasná hudba dokážem komunikovať s ľudmi bez toho, aby sok každého chytala. A dotyky od cudzích považujem za prekročenie mojej osobnej zóny.

zero1
4. aug 2022

ten človek nie je zrelý na vzťahy. teraz to robí svojej žene, a aj keby sa rozviedol a potom bol s tebou, tak to bude robiť tebe, a po večeroch hladkať iné zatiaľ čo ho budeš čakať doma.

a to že priamo rozbíjaš vzťah to je zase o tebe

puklica13
4. aug 2022

Nevies ako je na tom vo vztahu so zenou? Spytaj sa jej..mozno zistis ze o nejskom rozvode nema ani paru...

zdenka11081983
4. aug 2022

Ja k tomu len jedno, že nech sa Don Chuan modlí, aby jeho žena nechodila na modrykonik...myslím, že chaloš co restauroval kostolík v Tatrách bude mať inak dosť dusno doma...

vilma7
4. aug 2022

Koľko múdrych rád... že najskôr nech si skončí chlap jedno a začne druhé. Ale ktorý chlap by to tak v realite aj urobil? Je všeobecne známe, že chlap ide ďalej, až keď už má kam. Výnimky sú zrejme iba indivíduá, ktoré nechala žena doma.

Moju kamarátku takto zbalil (ale v zahraničí) Slovák. Nakoniec jej po mesiaci, keď už bola v tom až po uši povedal, že je ženatý. So ženou pomaly ani nežil, lebo žil s mojou kamarátkou v zahraničí. Ale aj tak mu roky rokúce trvalo, kým sa konečne rozviedol. A aj to na podnet mojej kamarátky, ktorá jeho žene zavolala. Až vtedy sa pohli ľady.

A čo poradiť tebe? Rob, ako cítiš, ako uznáś za vhodné. Nie si ani prvá a ani posledná, ktorá flirtuje so ženatým, ty si slobodná a ty nemáš mať prečo zlé svedomie. Zle spávať by mal skôr tvojho srdca šampión.

katkati
4. aug 2022

Ja by som sa na tvojom mieste hanbila pred kamoškou. Neverím, že si nevšimla, že po ňom ideš. Len, aby si z teba nerobili srandu poza chrbát, že ako si rychlo naletela. A ešte, keby sa o tom dozvedela jeho manželka, od tvojej kamošky.

lilly16
4. aug 2022

Na rovinu sa ho opýtaj ako si s tebou predstavuje budúcnosť..

whatever1
4. aug 2022

Preco by si mu neopisovala, ked ti s nim je dobre? Lebo je to klamar, klame zene, bude aj tebe. Nie je uprimny ani k jednej z vas. Chces mat chlapa ktoremu nebudes moct verit? Bola si priamy svedok toho ako sa sprava v spolocnosti k cudzim zenam. Pacit sa mu bude este vela zien a tiez nebude vahat rovnako ako pri tebe.

andreatytler
5. aug 2022

Ani nevies co chces pocut? Chces pocut ze on je urcite tvoj vyvoleny a ten pravy. Sprava sa ako ukazkovy dzentlment, cestny a spravny chlap, ktory pred tebou nic netaji a je do teba taky blazon, ze sa proste nedokaze ovladat a je medzi vami magneticka pritazlovost a on sa ta musi dotykat. Ze je do teba uplny blazon a takto velmi bude do teba zalubeny do konca zivota. Ze manzelka je urcite chladna, zla, odmerana, sebecka krava, ktora mu neda dychat a on uz ma v nocnom stoliku rozvodove papiere, ktore podpise v momente ked sa vasa laska naplni.
Prepac, ale bola som si ista ze mas max. 26 rokov podla toho opisu ako ti poziciava mikinu a bozkava ta na vyhliadkovom mieste. Ved ako 40tnicka by si uz mala co to vediet o chlapoch a vztahoch a nie uvazovat ako 16 rocna.

elizabet173
5. aug 2022

@andreatytler 👍👍👍

elizabet173
5. aug 2022

@vilma7 chlap to urobí, ak má o ženu skutočný záujem a nemieni to ťahať na dve strany. Takto je autorka témy v pozícii hračky, po rokoch bez chlapa je veľmi ľahko namotateľná a on to môže krásne zneužiť a nakoniec jej povedať, veď si vedela, že som ženatý. Nepoznám prípad, kde by muž žene povedal, som ženatý, máme krásne manželstvo, ale chcem si užiť aj s inou.

moonlight1210
5. aug 2022

Mne tiez to, ze sa ta cely vecer i nasledujuce dni hned dotykal (ok, na koncerte este ako-tak, aj ked sa da k niekomu naklonit i bez chytania sa, ked sa nepocujete) pride take, ze skusil.
Chcel vidiet tvoju reakciu. Odtiahnes sa? Upozornis ho? Bude ti to vadit?
Nevadilo ti to. Takze pochopil, ze dostal u teba zelenu a zacal rozvijat romantiku.

A zelenu dostal najskor preto, ze ti bol hned sympaticky (inak by ti take chovanie, dotykanie vadilo), bola si dlhsie sama a tá nenapadna romantika ťa blažila na dusi. Zrazu si zase ziadana, chcena, vyvolena.

Spytaj sa kamosky, kolkata uz si v poradi. Ak jej volal hned v noci, aby si vypytal kontakt na teba, musela by byt uplne blba, aby okamzite nepochopila, ze mu ide o viac, hoci je zenaty. A kedze mu ho dala, tak najskor vie, aky je. A nevadi jej to.
A nevadi jej ani to, co by to mohlo urobit s tebou, ak sa do toho namotas.
Najskor to berie tak, ze je to vasa zodpovednost, co s tym urobite (co aj je).

A aj keby si z tohto nakonuec vydolovala regulerny vztah (a on sa rozviedol), vies o svojom buducom naisto iba jedine: Ze krizy nema problem vyriesit v naruci inej. A este s akou romantikou.
Takze budes toto mat uz vzdy v hlave a vzdy, ked budete mat vo vztahu problem, ta pojde roztrhnut od hnevu i obav, ci uz nehladka inu po pleci a skuma, ci mu ona da zelenu.

sense
5. aug 2022

Na to ze je ti jedno sa správaš ako dobre namotana pubertacka