ahotej tak som tu znova naposledy som písala ze od manzela odijdem ale nestalo sa tak presvedcil ma a ja krava som mu zase naletela.
Cely vykend mi zase nadava ze som obycajna nula chudera gramblava ktore nic nevie poriadne urobit.Najhorsie na tom je to ze ja si to uz fakt zacinam mysliet.Proste nech urobi, cokolvek vsetko je zle ci upracem ci navarim proste zle.Dnes som to uz v sebe nemohla dusit a vsetko som mu vykricala samozrejme mi povedal ze ja som tak sprosta ze ani papieere na rozvod neviem vypisat.Toto ma tak zabolelo ze som uz uplne na dne.Nasho syna hucka proti mne vyhraza sa mi proste ja neviem co bude dalej Bojim sa toho ze vsetko otaci proti mne a ja budem zase len ta chudera.Tosom naozaj az taka nemozna a sprosta.Ja uz naozaj neviem co robim zle.Ked sa nam narodil maly tak tyzden po porode mi povedal ze som jebnuta ze sa neviem o decko postarat ked som mala sestonedelie a trosku som v noci pretiekla tak mi povedal ze som humusacka ze vsetko znicim.Viem ze toto je uz koniec a prosim drzte mi palce nech to zvladnem.
Toto je na psychickom tyrani najhorsie, ze zena nakoniec tomu uveri!, ze je neschopna... pritom jediny chudak a neschopak je ten chlap, ktory si svoju frustraciu a neschopnost vybija na manzelke...Prosim ta zober svoju hrdost, pero do ruky a vypis tie rozvodove papiere, lebo ta tvoj muz totalne znici a z teba ostane len troska! toto dobre neskonci... neurob zo seba chuderu a handru pre svojho muza...
Uz 4.januara 2016 si riesila, ze ta ponizuje, nic ti nedovoli, potom znova v decembri si sa pytala, ci sa mas rozviest, alebo nie, lenze sa nechces vzdat domu. Treba si urcit priority a nema ti preco dieta zobrat
@sisavero koľko má syn rokov? Ako ti radí @domisteve pozbieraj všetku hrdosť, silu, vypis papiere skôr ako ta zdepta tak, že nebudeš vedieť ako sa voláš.
Vypis tam všetko, ako sa k tebe správa, ako ťa psychicky depta.
Ideálne keby si mohla nejakého právnika si nájsť, pomôže ti to, podrží ťa..
Keď pre nič iné, tak kvôli malému..
Máš kam ísť? Zbal seba, syna a odid.
Ale až ked podas žiadosť o rozvod.
Zbal sa a chod aj s malym k rodicom...hned rano vypíš papiere na rozvod a hotovo....neboj maleho ti nezoberie a sud ho prideli tebe ak nepijes, nefetujes a pod.Hlavu hore...100x za den si povedz, ze si silna, mudra, sebavedoma a vies sa o dieta a aj o seba postarat...a nezabudni na vyzivne na dieta a ked si na RD tak aj na seba...vela sil a drzim palce
Ked si netrufas na odchod sama, tak sa obrat na nejaku organizáciu, ktora pomáha ženám a detom:
Napr www.centrumnadej.sk
Inak, ja by som pri takomto chlapovi nevydržala ani den, co ta pri nom drzi?
Mas kam ist? Zajtra ked odíde do prace, sa pobal a ťahaj prec
Dalsia ktorej nejaky bulo natrepal ake ma on "kontakty"..
Ak by ich mal, tak ta davno vykopne z domu a uz tam ma nastahovany hárem
Prosim ta, to fakt byvas tam, co mas uvedené tu na konikovi?
Kebo vplyvní ludia maju uplne inu adresu
Ale prosim Ta. Keby poznal aj Kisku tak nie je dovod zobrat ti dieta. Omg takto sa vyhraza kazdy chudak,co nema ine paky a velmi dobre vie,ze teba to polozi. Nefnukaj,vschop sa a podaj o rozvod.
😀 ze policajt...a este nejaky zakomplexovany...
Normalne odid, maleho ti nevezmu.
@sisavero ale prosím ťa... Tieto známosti 😂😂😂 už vidím, ako si všetci idú ruky nohy dolámať aby jemu ostalo dieťa... Stoeurovkami si svoju ctenú riť utiera a čo ostane, tak vidlami prehadzuje v šope aby nezvlhlo, že má na luxusné úplatky, že? 😂 😂 😂
Buď sa nechaj zastrašovať a plač do vankúša po večeroch alebo sa konečne rozhýb a zmeň svoj život k lepšiemu.
@sisavero kristova noho....ano si blba....lebo si to nechas.
Jaj, dedinsky policajt 😀 tak to vsetko vysvetluje, to su casto zakomplexovani chudaci, co si potrebuju honit ego na zenach 😀
Ty este s tym blaznom zijes pod jednou strechou????
Nic v zlom,ale ty si blazon. Uz ti polroka vysvetlujeme,co mas urobit a ty stale meles ako sa ho bojis,lebo ma znamosti. Ma prd.
@sisavero prosím ťa v čom ti treba držať palce? Lebo ja nechápem aký je problém odísť od niekoho, kto sa k hovnu správa lepšie ako k tebe. Mne by robilo problém s takým človekom žiť pod jednou strechou a nie odísť od neho...