Baby jednu tému som tu spominala tie hadky s mužom znova je to tu už ma aj zbil až ma ušibolia som až zahlušená.Prosìm vas poradte čo robiť ja nemám kam ísť 😢😢😢😢😢😢
@adusik12457 no v prvom rade k lekarovi pre lekarsku spravu a s tym na policiu podat zalobu. No a potom riesit byvanie, bud odide on alebo ty, a podat navrh na rozvod
@adusik12457 centrum pre tyrané ženy 😭z takým by som nebola ani len v jednej miestnosti co si to má čo dovoliť siahnuť ruku na ženu😡
@adusik12457 hlavne ziadne dieta s ním neplanuj
baby je to takto volala mi moja sestra kvôli niečomu a jeho to nahnevalo .Tak mi šlahol tak źe ma bolia uši a som zahlušená.Ja sa ho štraštne moc bojìm .Ja rozmýßlam źe si nájdem niekoho iného lebo trpím ako pes.Skoro som na neho zavolala policiu že ma bije on ma raz aj zabije .Ja mu za jeho rodinu nenadávam .Ja baby pri nom trpím ako pes a dieťa ani nechcem lepšie si nájdem ineho a bude mi lepšie pri niekom inom ..Než žiť v strachu čo mi spraví ...Ja mam teraz ucho zahlušené.Ja si moju rodinu nezastávam ja na nich kaßlem ale keď mi súrne tá moja sestra zavolala čo som. mala robit
@adusik12457 jednoznacne k lekarovi zdokumentovat! nikdy nevies kedy sa ti taketo dokazy zidu, a fakt nikoho nemas? ani docasne co by ta prichylil? rodica? kamoska? ale ja asi aj do toho centra by som sla, ak si bezdetna, sla by som robit na cechy s ubytovanim, len nech som prec od neho
@adusik12457 neries dovod preco ti tresol, ries seba a hlavne sa hned nestahuj pod kridla dalsiemu gentlemanovi🙄
nemám nikoho moja mama na mňa kaßle tá si ani nespomene a otec vlastny bez bezdomovec ako som spominala a nevlastmy ani neviem čo snim je a moje sestry tiež kašlu na mma😢😢takže ozaj neviem
@adusik12457 kriste jezisi nezastavaj sa ho. To je jedno,co by si robila,nema pravo siahnut na teba. Ak spravne chapem,nemate deti,tak co riesis? Mozes ist kamkolvek,na ubytovnu,nevie ta rodina prichylit,kamarati? Keby viem,ze mi kamosku otlka muz,sama by som ju odvliekla odtial. Vzchop sa a rob vsetko preto,aby si odisla.
@adusik12457 si dospela, nie? Musis si svoje veci riesit sama, nemozes sa spoliehat na mamu, tatu, sestry... zavolaj na cisla, ktore ti tu napisali a konaj...
@adusik12457 pracujes? Mas nejake peniaze? Ta sestra,co ti volala ta nemoze na par noci nechat prespat? Nespoliehaj sa na inych ludi,ty sama si to musia vyriesit. Ale na preklenutie obdobia,kym si nenajdes podnajom,poziadaj o pomoc niekoho.
@0silvia0 nemoze,ale rodina je na to,aby si pomohli v tazkych chvilach. Kto ti pomoze,ked nie rodina? Nevravim zavesit sa im na krk,ale prvotna pomoc by mohla prist od rodiny. U nas to teda tak funguje,ze si pomahame a nemusime vyvolavat na linky pomoci. Samozrejme,ak niekto nema dobre vztahy s rodinou,pre neho su tie linky spravna volba
Eeejha tak ten tvoj muz sa riaďne vyvrbil na nasilnika
okamžite chod rovno na orl pohotovosť /10eur popl/ ak si dostala riadnu facku,tak ti mohol prasknúť bubienok,hlavne nech dr. napíše do správy,že si bola zbitá
ja dobre počujem len mám to ucho zahlušené ako keđ bolia zuby
@adusik12457 že počuješ je málo...ale môžeme ti tu radiť do večera,ty furt len svoje....tak nechsapáči,uvidíme sa v tv správach,že jednu jeden toľko bil,až ju zabil....komu niet rady,tomu niet pomoci...už si mala byť u dr. a na polícii
@adusik12457 kolko mas rokov? vazne ti nerozumiem, keby si deti mala, ze nemas kam ist s nimi chapem, ale sama? pracujes? mas peniaze? i jemu by som prachy ukradla a zmizla, vzdy je nejaka moznost, a to co si pisala, ze si najdes ineho, to si dufam srandovala, ja na tvojom mieste si dam od chlapov pokoj na dost dlho.
Najlepsia rada je "zmizni z povrchu zemskeho" ...zober sa a chod prec...nikomu nic nevrav a pomalicky len konaj...chod prec z mesta hoc aj 100-150km ...najdi si novu pracu a zacni odznova ...a pri takom chujovi mozes byt rada ze ti len jednu slahol lebo ak mu prepne tak mozes skoncit mlatena na dennom poriadku... Ja keby mam taketo nieco zazit a bol by to este daky fakt psychopat ze by sa ma snazil este aj najst tak zmenim meno slebo priezvisko a ak bybsom mala nasetrene tak ujdem radsej do zahranicia aby ma neprenasledovala "minulost"
@limetka69 mam 23 a nepracujem ale beriem dôchodok zdravotné dôvody to je jedno aké
naštastie nemate deti to sa ti bude ľahšie odchadzať ved ked si sama môžeš isť do práce a máš aj nejake ubytovne aspoň dočasne pokiaľ si niečo nenajdeš ale odid čim skôr aj veľmi daleko do iného mesta tam ťa nenájde vyhražky že ťa zabije a ty si pri ňom čo chceš ohluchnuť a byť doživotný invalid či čo spamätaj sa a čim skôr ked nebude doma zbaľ si veci zmen čislo za utajene a nikoho nekontaktuj ani z rodiny a ži si svoj život nikoho si nehľadaj rieš bývanie a prácu vždy pišeš iba že ťa zahluši ty len o tom ak by to bolo take zlé ako pišeš tak už si dávno preč takže si tu z nás asi robiš srandu keby že sú vo vzťahu deti je ine ale kedže niesu tak nechápem načo čakáš mňe by raz toto urobil už by ma nikdy nevydel odsťahovala by som sa veľmi daleko čo že pišeš že ťa zahluši čo tym vyriešime nič ty iba vždy svoje asi ma peniaze tak nech ťa aj bije len aby si pri ňom kvačala zober rozum do hrsti a bež čim skôr než bude neskoro 23 rokov a invalidný dôchodok a ved máš možnosť si privyrobiť vždy sa da ked sa chce dalšia vec si invalidna a necháš sa biť katastrofa ten tvoj by išiel do basy dopušta sa trestneho činu bije osobu chránenu ked si invalid a niečo ti urobi alebo ťa bije a vzala by ho policia ide hned do basy chránena osoba nie je nad 60 rokov ale aj taka čo ma trvale choroby je na invalidnom dôchodku takže ak ho zahlasiš ma riadný pruser môže tam straviť aj 10 rokov pozri si tu na nete preto nechceš nemáš asi isť kam bývať rodina ťa nechce tak namiesto toho aby si sa zamestnala aspoň na 4 hodiny popri invalidnom dôchodku a chceš ešte viac aby ti poškodil zdravie spamätaj sa budete mať dieta budeš tu vyplakavať že nič nemáš trpiš a chudata deti ešte si v živote nič nezažila nevieš čo je život a ake sú tie zdravotne dôvody ved nám prezrad zdravotne dôvody sú čo strašne veľa ľudi invalidov chodia do roboty či by si mala tuleniu nemoc všetko sa da len treba chcieť
okamzite smer pohotovost a s lekarskou spravou smer policia
alebo to trp a cakaj kym ta ako pises,nezabije
za všetko može moja rodina
@adusik12457 tvoja rodina moze za to, ze ta muz bije? 🙈🤷♀️ ZOBUD SA!
K policajtom,podat trestne oznamenie...a zavolat nejakej organizacii ,kde ti pomozu...urcite aj policajti disponuju kontaktkmi...je mi to luto....drz sa