Tento príspevok píšem anonymné lebo musím ..
Poznáte ten pocit keď niečo tak veľmi chcete a nemôžte to mať ,? Pocit bezmocnosti .. strachu keď nechcete ublížiť druhým ale vaše city sú silnejšie ako sa z toho dostať ? Nechcem ublížiť ľuďom ktorych mám rada a vážim si ich hlavné za nič nemôžu ale tie city sú tak silné ..
@deti95060810 nevedela som aky je to pocit byť bezmocná .. no nieje to nič príjemné . Asi to vylieči len čas .. a snaha zabudnúť
Ako sa z toho dostat?
Skus si to racionalne zanalyzovat - emocie, pocity su nieco, co prichadza a odchadza, a hlavne nema stabilitu a niekedy ani nie realny zaklad. Taky dom z piesku. Vela ludi na tom piesku zacne v zivote "stavat" a koncia nestastni, uboleni, zraneni..
Velmi vseobecne. je rozdiel, ked sem napise nieco podobne niekto, kto zvazuje, ci zahnut manzelovi, alebo chlapec, ktory si nasiel frajerku a uvazuje, ci s nou moze byt napriek mamickinmu zakazu.
Pocit poznam, ale riadila som sa nim v puberte, ako dospela zena sa snazim uvazovat racionalne.
Samozrejme ano rozmýšľam racionálne len keď mám slabú chvíľku tak si spomeniem
Pises v hadankach.
Nehovorím že dotyčného milujem... To nie no môj manžel je ku mne úplne iný už dlhú dobu neviem si s ním rady je veľmi žiarlivý nechce to nijak riešiť lebo podľa neho je to v poriadku ako FBI .. ale teda áno páči zahľadela som sa do iného muža no rozhodla som sa svoje pocity nechať pre seba len a zabudnúť ..
áno poznám... tiež si neviem dať rady ...
len nemyslím že my dve píšeme o tej istej veci...