Zmenil vás váš partner?

4. feb 2021

Niekedy sa pristihnem pri tom,ze by som nikdy nereagovala tak,ako reagujem, nebyt vplyvu a podobnych reakcii od manzela. Je nervak, casto krici, je hlucny a ma zbrkle reakcie. Mam pocit,ze ma zmenil, kedze s nim zijem.Nepaci sa mi to a chcem to zmenit, no zaraza ma,ako clivek pochyti taketo spravanie za tie roky a ani nevie ako...

unicornlady
4. feb 2021

Jasne, že pochytí... Hučí po tebe, tak to potom dávaš von aj ty zo seba.

V niečom k lepšiemu, v niečom k trochu možno horšiemu, ale to zase sa dá zvrátiť, si myslím. Terajší priateľ mi hlavne rozšíril obzory a učím sa pri ňom vidieť ešte viac do hĺbky a byť troška nad vecou.

unicornlady
4. feb 2021

Ale pri exovi som nejak časom začala byť menej aktívna, akoby som si menej začala veriť. Ex mával nejaké poznámky atd.. Až nejaký čas po rozchode som si všimla, že to už nie som tak ja, že som bývala veselšia, spontánnejšia, odvážnejšia. A nejak sa mi darí len čiastočne k tomu vrátiť.

lilyianka
4. feb 2021

Pri mne sa muž skludnil, tiež býval nervný,ale pochopil, že aj ja viem byť. Čo mu zostalo je,že chce všetko hneď a je zbrklý.
A ci mňa zmenil? Ani nie si myslím, skôr ja jeho,konečne sa nenechá od ľudí využívať, pochopil kto bol a nebol jeho skutočný kamarát a vie povedať nie

vikisukik
4. feb 2021

podla mna kazdy vztah ovplyvni do istej miery kazdeho cloveka. lebo vztah je o vzajomnom pochopeni, porozumeni sa. bud musi jeden ustupit alebo druhy a hlavne treba hladat kompromisi. ak je nervak, tak sa ani necudujem, ze si sa zmenila a ze reagujes uplne inak.

autor
4. feb 2021

Uvedomila som si,ze hresim deti za veci, na ktorych zalezi jemu, ale nie mne,resp. ich nepokladam za tak dolezite vo vychove. Ja som pokojnejsi typ,skor introvert a on opak, tym ma vkuse zatahuje do hluku, diania, je ako utrhnuty vagon, nekludny, akcny....Az sa divim, ze sme tolko spolu, ale to tie kompromisy 😁

elizabet173
4. feb 2021

Je super, ze si to uvedomujes, je na tebe na kolko sa nechad nim strhnut. Nie je to lahke, ale da sa to, ak si to das trochu pozor.

rdi
4. feb 2021

po pravde sa aj ja divim ale ako sa to hovori: protiklady sa pritahuju tak asi aj preto ste spolu a snazis sa vychadzat si s nim

moonlight1210
4. feb 2021

vezmi si z toho opak. uc sa tomu odolavat. urobi to z teba silnejsiu osobnost. a manzel to nakoniec akceptuje.
kazdy jeho vybuch moze byt pre teba dalsi pokus, ako sa naucit reagovat pokojne, nenechat sa strhnut a skusat ho svojim pokojom umiernit. tak to tak ber. nie ako dovod na nespokojnost a hnev z neho (ci zo seba), ale ako dalsi pokus zdolat to.
postupne sa to naucis.

autor
4. feb 2021

@rdi ano, my mame rovnake nazory na zivot, vychovu, humor...takze to su hlavne piliere nasho vztahu,co sa nazorov tyka, akurat tie povahy ine

thewitch
4. feb 2021

Áno, a veľmi...

annamarin
4. feb 2021

Mňa zmenil bývalý za jeden rok. Takže po viacerých rokoch sa ti ani nečudujem. 😂

karolinakr
5. feb 2021

Moja sestra sa z veselej uprimnej oblubenej, kazdy ju mal rad nekonfliktnej osoby premenila pri manželovi na zatrpknutu namyslenu vyryvačnu osobu, ktora jedina nema chybu na svete a presne taky je svagor.Ano ludia maju moc z teba vytiahnut to najlepßie alebo to najhoršie.Jedimy kto sa nedal prerobit boli moji rodičia oni ako ohen a voda každy si išiel svoje jeden katolik druhy ateista a nevedeli pretiahnut jeden druheho na svoju stranu a prežili zlatu svadbu Su taka rarita v svojom obore 😄

lubbi1
5. feb 2021

heh naaa vidis aj napriek rozdielom im to funguje. ale je pravda, clovek si casom zacne az vsimat, co mu na tom druhom vadi. niektori najdu v spolocnej ceste kompromis a su stastni, ini to bohuzial uz nerozchodia

goodidea
6. feb 2021

Ľudia sa menia celý život....až sa na staré kolená vôbec nespoznajú......