Zmenil názor na deti?

4. mar 2023

Peknú sobotu prajem,

myslíte,že chlap,ktorý tvrdí,že nechce mať deti niekedy zmení názor? Alebo máte takého,alebo ste taký chlap? Alebo sa chlapi len robia niekedy drsnými, a keď prišli deti ,aj nečakane,sú úplne iní ? 🙂

zmrzlinka2021
4. mar 2023

Mozu zmenit, ale aj nemusia. Ak sa chystas vydavat a mas takehoto priatela, co to tvrdi, chod do toho s tym, ze nebude chciet tie deti a ty to budes respektovat. Moze zmenit postoj, ale aj nemusi.
Ak "veris v zmenu", nechod do manzelstva.

h2
4. mar 2023

Neviem, prečo je táto otázka len o chlapoch. Ja som žena, deti som nechcela. A zmenila som názor.

sense
4. mar 2023

Niekto zmeni, niekto nie.

zmrzlinka2021
4. mar 2023

@h2 Pretoze u zien sa to spolocensky "nepripusta"

deti95060810
4. mar 2023

môže byť že v istom veku zmení názor...
aj moje baby teraz vykrikujú že deti NIKDY....
slečny sú ešte školopovinné

buberova
4. mar 2023

My sme nechceli a názor sme nezmenili.. nič nenasvedčuje tomu že sa to zmení

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabriela2952
4. mar 2023

Tak isto keď niekto povie ze chce deti môže zmeniť názor

miadi
4. mar 2023

Chces to riskovat ? Na svete je vela ludi ktorych bio otec nechcel deti . Niektori maju zaujem a druhi sa stale chovaju Akoby deti nemali, Alebo tebe povie ze nechce deti a dva roky po rozchode ho uvidis pysne kocikovat s inou.. Ty by si mala vediet odhadnut ci bude dobry otec ci nie. Ale ak dieta nechce vzdy je tam sanca ze sa bude k nemu chovat Akoby bolo susedove. Iny si myslia ze chcu dieta bozkavaju teho brusko ale ked sa narodi zaujem 0 bodov. Treba poznat cloveka do hlbky. Ludia sa moc nemenia.

vlado818
4. mar 2023

Nezmenil som. Ale mame 1 dieta. To staci.

luccija
4. mar 2023

To je vo hviezdach zalezi od veku, prečo nechce boji sa?nemá zabezpečenie?chce sa venovať práci?
Vždy to je lotéria nikto nevie do čoho, keď plánuje dieta aké budú deti, ako sa zmení vzťah.Aj z človeka čo hovoril, že nikdy deti môže byť výborný otec.

maranta_leuconeura
4. mar 2023

Ano, ludia sa menia, aj ich nazory. Ale ocakavat, ze si oblubi deti, ktore ,,pridu necakane"? To je prosim ta ako? Clovek co ich nechce, si da velmi dobry pozor, aby sa to nestalo. A ak mu to urobis naschval alebo za chrbtam, tak s tebou skonci.

elisabethka
4. mar 2023

Poznam viacerich, co nazor zmenili ale vacsinou az pri dalsej partnerke. Mnoho ludi si vie predstavit deti az pri urcitej osobe. Vela kamosiek cakalo roky kedy sa ich chlap rozhybe nakoniec sa porozchadzali a cast z nich sa zrazu po par mesiacoch ozenili alebo mali deti s inými 😀

katica06
4. mar 2023

Mám kamošku čo čakala, a čakala, že chlap zmení názor. Za 20 rokov vzťahu šla dvakrát na potrat, lebo chlap...mala 43 keď jej muž náhle zomrel. Novým partner chcel dieťa, už sa zanedarilo.

zelenakobyla123
4. mar 2023

Ja osobne som síce žena, ale deti nechcem. Viem, že názor určite nezmením, nech sa stane čokoľvek😀 Takže ťažko povedať, či tvoj partner názor zmení alebo nie. Ak ale ty deti chceš, neriskovala by som to určite.

marianarem
4. mar 2023

Videla som viacero ludi zmenit nazor v tejto otazke, ale spoliehat sa na to rozhodne neda. Vela ludi (muzov aj zien) deti nechce, no aj tak sa stane a potom su uz deti tu a oni ich nadalej nechcu. Casto z toho byvaju velmi smutne osudy.
Ak by som velmi tuzila po dietati, urcite by som hladala muza, ktory ich chce. Muz, ktory tvrdi, ze nechce, je vhodny len pre zenu, ktora tiez nechce alebo ktora na tom netrva.

mikadooo
4. mar 2023

Keď nechce tak nechce. Možno o rok znení názor. Prečo nie. Ja som tiež nechcela deti v 20tke. Prešlo pár rokov a potom som už deti chcela. A prešlo ďalších pár rokov a už žiadne ďalšie dieťa nechcem, ani za milión. 🤷. A či sa zmení, keď sa narodí dieťa? No - je to tak 50:50. Buď sa len hral na tvrďasa a potom bude zrazu z neho skvelý tatko. Alebo to myslel vážne a keď s ním akože "náhodou" otehotnieš, tak to bude úplne nanič. Nikto ti to nič na 100% nepredpovie. Mne keby chlap povedal, že deti nechce, tak to rešpektujem. Ak deti chcem, tak sa s ním rozídem a nájdem si takého, ktorý tiež deti chce. Nepotrebujem chlapa, ktorý sa na niečo"hrá". Dôležité je, aby mi hovoril pravdu a aby som mu mohla veriť. A to ho naučím jedine tak, že budem jeho slová brať vážne.

minsi
5. mar 2023

Poznala som muža,ktorý mal takéto nastavenie a vyslovene povedal,že deti nechce,neplánuje a svoje rozhodnutie nezmení. Myslím,že človek môže časom zmeniť svoj názor,ale ja by som do takého vzťahu nešla, pokiaľ by som deti chcela.

gabrielamodrykonik
5. mar 2023

Moze zmenit nazor, ale aj nemusi. To, ze ho nezmeni je viac pravdepodobne ako to, ze ho zmeni. Najhorsie na taktomto vztahu je zvolit vyckavaciu taktiku. Zrazu zistis, ze mas 40 na krku, deti nikde a ziadnu sancu stretnut tak rychlo niekoho normalneho, kto by deti s tebou chcel, tak ako ty s nim. A kludne by to mohlo dopadnut aj tak, ze by si ho casom omrzela a ostala nielen bez deti, ale aj bez chlapa. Aj ked samozrejme to nie je jedinny zmysel zivota. Moja rada, nezhodli ste sa v tak zakladnej a prirodzenej otazke ako su deti, tak je nacase tento vztah zanechat a dat sama sebe sancu stretnut este k sebe niekoho, kto to bude citit rovnako ako ty.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blondtana
7. mar 2023

Môj muž povedal, keď sme spolu začali, že ani jeho rodičia od neho vnúča nečakajú, on proste deti nechce, nechápe, nevie to s nimi...ako roky plynuli, prestal si "dávať pozor" a keď som sa spýtala, čo sa zmenilo, že mu to tak akosi príde povinný postup vo vzťahu a keď som ostala tehotná, tak zrazu bol najšťastnejší v živote a je veľmi milujúci otec 😉