Zmení sa priateľ?

pusatamiska
4. júl 2022

Ahojte :( S priatelom sme spolu 6 rokov mame 3 rocnu dceru.
Neviem ako mam dalej pokracovat :( Nesnazi sa uplne o nic chodi do roboty ale nie pravidelne nesnazi sa o byt ja byvam u rodicov byval tam s nami ale medzi nim a mojimi rodicmi boli nezhody ostala som u rodicov len s dcerou.
Casto pije vsetko berie na lahku vahu z nicoho si nic nerobi. Tyzden je to nevymenitelny clovek pouprace uvari pomoze mi zoberie mi malu...no zo dna na den to utne a je agresivny nic sa s nim neda pije drzy je jemu vsetko jedno.
Ked ho poziadam aby sa snazil o nejaky byt hoc aj garsonka povie neboj sa aj to bude a toto vkuse.
Prosim poradte 🙏

xtina1711
4. júl 2022

@pusatamiska ja neviem ak ho mas rada a vies ze mate dcerku tazko sa odchadza urcite ...ale moja rada znie to co vyzera byt dobre nemusi byt spravne..ak ostavas koli malej..ja som sice len tridsiatnicka a mam babetko aj vztah ale uz by som takto nemohla zit ako ty..ziadna istota len pubertalne spravanie..nic lred sebou..ak sa to opakuje ja nvm mozno keby si naozaj odisla sa spamata..len dokedy a ci vobec..prajem ti byt stastna aj malej ale ak ta vidi utrapenu to nieje dobre..mozno ste sa aj vazne rozpravali o buducnosti ale ak ste tam de ste asi treba razne odist a uvidis ale cas bezi skus aj hned zacat konat..nenechavaj si zivot urekat

pusatamiska
autor
4. júl 2022

@xtina1711 ďakujem❤

xtina1711
4. júl 2022

@pusatamiska nieje zac mrzi ma to ze sa trapis..ani ja to nemam idealne ale som si povedala ze casom vsetko pominie a zahoji sa a zivot sa nekonci ale rovno vtedy zacne..keby aj slzy to su emocie ale aj tie prestanu a neboj sa o malu ty vies ze robis najlepsie co vies tiez si len clovek😊

slovenka753
4. júl 2022

Nezmení sa. Ľudia sa nememia

lidia73
4. júl 2022

tazko povedat, ak vam stoji aj vztah za zachranu tak sa treba o tom normalne porozpravat a uvidis, inak ak je takyto asi sa nezmeni v tom postoji no.

loldi2
4. júl 2022

Myslím si, že nie. Ak by chcel, už by niečo spravil, aby si videla, že sa snaží zlepšiť vašu situáciu. Asi tak, osobne by som tomu moc asi neverila

zuzinka888
4. júl 2022

Nie nezmeni- prepac ani som to necitala iba nadpis temy ale aj tak - NEZMENI SA

h2
4. júl 2022

Jasné, že sa zmení. K horšiemu.

amiaja
4. júl 2022

@pusatamiska zmeni.. ale k lepsiemu to nebude.

sense
4. júl 2022

Nezmení ta, požiadať o výživné.... Lebo keby sa zmeniť chcel už to dávno urobi

bajka16
4. júl 2022

To ti je načo? Veď ten chlap není ani schopný postarať sa o to, aby ste žili spolu ako rodina. Veď je jemu je dobre tam, kde je. Robí si čo chce. Živí vás vôbec, keď píšeš že ani do práce nechodí ako má? Toto je viac ako na hovno prepáč. Veď on s vami teoreticky nie je.
A nie, nezmení sa nikdy. Takže sa sním rozlúč, požiadaj aspoň o výživné, a netráp sa s takým naničhodníkom.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdenkastanka
4. júl 2022

Akoze na co ti je taky "vztah"? Ved spolu ani nezijete... slope, do roboty chodi ci nechodi... nie nezmení sa, jedine tak k horsiemu.dávno by som ho kopla... vasi co na neho hovoria?

zlatkapaps
4. júl 2022

Hmmm tiez nevidim ziadny vyznam v tom, aby si s nim este ostavala. Mas jo jak dalsie dieta alebo gulu na nohe. Sam sa o vas poriadne nestara a nema ani taky ten chtic, ze by sam od seba proste chcel

banderaska29
4. júl 2022

mrzí ma to, ale nezmení sa. iba k horšiemu. :(

kolieskova232
4. júl 2022

@pusatamiska jednoznacne by som mu dala ultimatum, pretoze ak nezakrocis, nezmeni sa. stale to bude o tom istom. par rokov dozadu som mala rovnaky problem, takze viem, co to je. kym som nepobalila dcerku a neodisla k nasim. vtedy mu to doslo. a zacali sa diat zmeny. odvtedy je ako med a riadne sa stara.

svetlonos
4. júl 2022

@pusatamiska S nim by som zrusila sj stretavanie na kavu, nie to este garsonku. Uz si bola hlupa dost dlho, zacni zit zivot pre seba a dieta a preber za vas zodpovednost. Aby bol chlap jeden tyzden super, to by blbec nerozchodil, nie to ze by som to brala este do uvahy. Nezlepsi sa. Ci kedy sa chces pozriet pravde do oci? Ked nedaj Boh druhy krat s blbom otehotnies? Este mas cas najst si nirmalneho chlapa.