Dievčatá ženy zaujíma má vás názor ..zmeni sa taký chlap ?
Ide o to že sme s priateľom nejaký ten rok,nebývame spolu no veľa času trávi doma, vkuse tam behá nech čokoľvek, stravuje sa tam … stále si poviem že možno keby sme spolu bývali a bola tam ,doma, možno by bol pri mne a nie vecne u rodičov ale ktovie ? Príde mi to normálne toxické že stále viem že tam sedi …
Mne to príde že slúži tej rodine nech čokoľvek… mame supluje priam manžela..mám z toho divne pocity
Už teraz ti blika červený semafor. Takze rozmýšľaj čo ti chce intuícia povedať
Nezmeni.
Ja neviem, mne sa na jeho spravani nezda nic divne. Ma dobry vztah s maminou, aj moj manzel. A aj to bolo pre mna znamenim, ze bude dobry muz a je to tak.
Zmeni. Ked mamicka umrie. Ale ci k lepsiemu neviem. Bude im chybat a bude vyzadovat aby si robila veci tak ako jeho mamicka.
Nie, nezmení sa.
"nebyvame spolu no vela casu travi doma" a kde by akoze mal travit cas, ked nie doma?
@barbora01 no neviem to každý muž pobeží hneď robiť spoločnosť rodičom ? Keď má vlastne byvanie
ale to si nenapisala, ze ma vlastne byvanie a ide inde, len ze vela casu travi doma a pre mna doma, je u mna doma, nie u rodicov
"Ide o to že sme s priateľom nejaký ten rok,nebývame spolu no veľa času trávi doma"
Ved si si sama odpovedala? A kde ma ten cas travit ak nie doma? Vsade dobre doma najlepsie.
Ja som bol tiez doma u rodicov kym som nemal vlastne byvanie a mamanek teda urcite nie som. S tym by ani moja mama nesuhlasila.....skor tak "tatkov"....
Nebyvate spolu, bezdomovec nie je....logicky byva s rodicmi. Nic zvlastne ani nestandardne + dobry vztah s rodicmi. Mne pride OK
@hopsadobrandejsa nebýva sa rodičmi má vlastne bývanie
Nebyva s rodicmi, ale ani s tebou a ste spolu nrjaky ten rok... No ja ti nevim, nechsj ho mame...
Treba zistit dovod preco tolko casu travi u nich. Co takto opytat sa ho na to?
Nie nikdy, a ked ho budes chciet zmenit alebo mu zakazovat kontakt s mamickou tak si vybere na 150% mamicku☺️
Nezmení, viem to z vlastnej skúsenosti. Tiež som bola naivná, že keď budeme spolu bývať, bude to lepšie. Začali sme spolu bývať a nebolo. Ešte aj na nedeľný obed tam utekal po tom, ako dojedol, čo som navarila :D A to sme bývali vyše hodiny od nej.
Nie, nezmení sa to, ona si tak na to zvykla a nebude si vedieť zvyknúť inak, stále ho bude ťahať domov.. A to sa tam ani jemu nemusí chcieť ísť, len kto by počúval tie výčitky od maminy.. Ak to je s mierou, tak ako tak sa dá, ale stále.. neviem.. Ak by ste si s mamou nesadli, bez kade ľahšie..
On uz svoju prvotnu rodinu ma. S tebou ma sex ale tot vsio. On uz si davno bybral. Aj keby ste spolu byvali, robil by to iste, dokonca i keby ste mali deti a potom najlepsie aby si aj ty svokrusi robila posluhovacku. Posli ho k maminke, tam on patri. Neviem na ci by mi bol nevyzrety trulo.
Utekaj…daleko a navzdy. Moj brat je mamanek a chudera jeho zena… mam to v priamom prenose, nastastie len ako divak 😂🙏
@zuzinka888 ani mamička na cintoríne to zmeniť nemusí...lebo ostane dom.zahrada .možno aj otec a stále bude treba sa postarať.lebo dedičstvo hoc nepotrebné sa musí zveľaďovať " pre potomkov" a nemôže sa predať.lebo predkovia by sa v hrobe obracali..
Poznám taky prípad...
obvykle sa nezmeni. Ak ano, tak je to vynimka potvrdzujuca pravidlo. Porozpravaj sa s nim na tuto temu a uvidis, ci sa spamata alebo sa bude tvarit, ze je to normalne a rodicom treba "pomahat". A ked ste spolu nejaky ten rok a nemate 16, tak je najvyssi cas rozmyslat nad spolocnym byvanim - tato tema ti vela napovie.