Zmení sa mamánek?

12. dec 2022

Dievčatá ženy zaujíma má vás názor ..zmeni sa taký chlap ?
Ide o to že sme s priateľom nejaký ten rok,nebývame spolu no veľa času trávi doma, vkuse tam behá nech čokoľvek, stravuje sa tam … stále si poviem že možno keby sme spolu bývali a bola tam ,doma, možno by bol pri mne a nie vecne u rodičov ale ktovie ? Príde mi to normálne toxické že stále viem že tam sedi …
Mne to príde že slúži tej rodine nech čokoľvek… mame supluje priam manžela..mám z toho divne pocity

hradnapani
12. dec 2022

obvykle sa nezmeni. Ak ano, tak je to vynimka potvrdzujuca pravidlo. Porozpravaj sa s nim na tuto temu a uvidis, ci sa spamata alebo sa bude tvarit, ze je to normalne a rodicom treba "pomahat". A ked ste spolu nejaky ten rok a nemate 16, tak je najvyssi cas rozmyslat nad spolocnym byvanim - tato tema ti vela napovie.

pribinak
12. dec 2022

Už teraz ti blika červený semafor. Takze rozmýšľaj čo ti chce intuícia povedať

svetlanka111
12. dec 2022

Nezmeni.

zmrzlinka2021
12. dec 2022

Ja neviem, mne sa na jeho spravani nezda nic divne. Ma dobry vztah s maminou, aj moj manzel. A aj to bolo pre mna znamenim, ze bude dobry muz a je to tak.

zuzinka888
12. dec 2022

Zmeni. Ked mamicka umrie. Ale ci k lepsiemu neviem. Bude im chybat a bude vyzadovat aby si robila veci tak ako jeho mamicka.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima172
12. dec 2022

Nie, nezmení sa.

barbora01
12. dec 2022

"nebyvame spolu no vela casu travi doma" a kde by akoze mal travit cas, ked nie doma?

autor
12. dec 2022

@barbora01 no neviem to každý muž pobeží hneď robiť spoločnosť rodičom ? Keď má vlastne byvanie

barbora01
12. dec 2022

ale to si nenapisala, ze ma vlastne byvanie a ide inde, len ze vela casu travi doma a pre mna doma, je u mna doma, nie u rodicov

hopsadobrandejsa
12. dec 2022

"Ide o to že sme s priateľom nejaký ten rok,nebývame spolu no veľa času trávi doma"

Ved si si sama odpovedala? A kde ma ten cas travit ak nie doma? Vsade dobre doma najlepsie.

Ja som bol tiez doma u rodicov kym som nemal vlastne byvanie a mamanek teda urcite nie som. S tym by ani moja mama nesuhlasila.....skor tak "tatkov"....

Nebyvate spolu, bezdomovec nie je....logicky byva s rodicmi. Nic zvlastne ani nestandardne + dobry vztah s rodicmi. Mne pride OK

autor
12. dec 2022

@hopsadobrandejsa nebýva sa rodičmi má vlastne bývanie

lindusss2016
12. dec 2022

Nebyva s rodicmi, ale ani s tebou a ste spolu nrjaky ten rok... No ja ti nevim, nechsj ho mame...

hopsadobrandejsa
12. dec 2022

Treba zistit dovod preco tolko casu travi u nich. Co takto opytat sa ho na to?

bielavila
12. dec 2022

Nie nikdy, a ked ho budes chciet zmenit alebo mu zakazovat kontakt s mamickou tak si vybere na 150% mamicku☺️

nikuska412
12. dec 2022

Nezmení, viem to z vlastnej skúsenosti. Tiež som bola naivná, že keď budeme spolu bývať, bude to lepšie. Začali sme spolu bývať a nebolo. Ešte aj na nedeľný obed tam utekal po tom, ako dojedol, čo som navarila :D A to sme bývali vyše hodiny od nej.

pauli222
12. dec 2022

Nie, nezmení sa to, ona si tak na to zvykla a nebude si vedieť zvyknúť inak, stále ho bude ťahať domov.. A to sa tam ani jemu nemusí chcieť ísť, len kto by počúval tie výčitky od maminy.. Ak to je s mierou, tak ako tak sa dá, ale stále.. neviem.. Ak by ste si s mamou nesadli, bez kade ľahšie..

svetlonos
13. dec 2022

On uz svoju prvotnu rodinu ma. S tebou ma sex ale tot vsio. On uz si davno bybral. Aj keby ste spolu byvali, robil by to iste, dokonca i keby ste mali deti a potom najlepsie aby si aj ty svokrusi robila posluhovacku. Posli ho k maminke, tam on patri. Neviem na ci by mi bol nevyzrety trulo.

morgane1975
13. dec 2022

Utekaj…daleko a navzdy. Moj brat je mamanek a chudera jeho zena… mam to v priamom prenose, nastastie len ako divak 😂🙏

janinah
14. dec 2022

@zuzinka888 ani mamička na cintoríne to zmeniť nemusí...lebo ostane dom.zahrada .možno aj otec a stále bude treba sa postarať.lebo dedičstvo hoc nepotrebné sa musí zveľaďovať " pre potomkov" a nemôže sa predať.lebo predkovia by sa v hrobe obracali..
Poznám taky prípad...