Zmailovanosť u starších mužov

23. okt 2022

Ľudia myslíte že sa dá zamilovať vo veku 40-50r.? Mala som predošlé krátkodobé vzťahy a priatelia boli v takomto veku a samí povedali že to už nieje možné čo sa týka ich tam sa pýtam myslíte že je to možné u podaktorích mužov?Toto platí aj opačne..

h2
23. okt 2022

Prečo by to nebolo možné?

autor
23. okt 2022

@h2 Mám kamarátky a známe ktoré sami tvrdia hoc aj keď sú rozvedene že to proste už nejde ako za mladi 🙂.. Že už človek hľadá len niekoho v ich veku až nieje sám

zirafienka
23. okt 2022

Tak zmailovaț ci zamilovať

momoqui
23. okt 2022

Ja si myslis ze je to skor vo vyzname co clovek sa nezamiluje len tak bezhlavo ale pouziva aj rozum a nic nesili

h2
23. okt 2022

Ja zas poznám ľudí, ktorí to zažili. Veľa párikov dokonca vzniká medzi ovdovenými dôchodcami.

melanta
23. okt 2022

S mužom sme obaja cez 40, obaja rozvedení. Stretli sme sa po 40, zobrali sa, milujeme sa. Určite som viac zamilovaná ako v 17 do svojho prvého muža. A myslím že som viac zamilovaná práve vďaka rozumu. Že už nevidím len fyzickú príťažlivosť, ale aj iné pre život veľmi podstatné záležitosti.

viestta
23. okt 2022

Láska kvitne v každom veku. Ide o to, že starší človek, ktorý ci to už prežil nespadne do toho bezhlavo ako nejaký nastrocmy. A ma druhej strane co je vlastne láska? Nejesť, nepiť, zomierat za milovanou osobou alebo svoju lásku prejavovať miliónom drobnosti, nie teatralne napríklad chodníkom vysypaným ružovými lupenmi?

luciannka83
23. okt 2022

Tiez si myslim, ze sa da vzplanut, no uz clovek do toho vstupuje aj s rozumom a je opatrnejsi

sidicek
23. okt 2022

V mladosti je všetko krásne ružové a bezstarostné, tak aj láska sa javí väčšia, ale zamilovať sa dá v každom veku.

daniela2202
23. okt 2022

Dá, ak má bezstarostný život áno, ak má starosti nie....😁👍

anjelaa
23. okt 2022

Áno dá sa. Mne sa to stalo. Som rozvedená a zamilovala som sa neskutočne. Ale je pravda aj to, že človek sa snazi používať svoj rozum vo veľkom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janickacrazy
23. okt 2022

Samozrejme, že sa to dá a aj bezhlavo. Mala som kolegyňu, čo sa zamilovala v 60-tke a tak, že ked sme sa pýtali, čo je s ňou, lebo bolo na nej poznať, že je zrazu iná, tak sa červenala ako 17-stka. 😉

mandzula
23. okt 2022

Zamiluju sa aj ludia v domove dochodcov.

vilma7
23. okt 2022

Zamilovať sa dá určite, ale nedá sa porovnávať so zamilovanostou v mladšom veku. Každé je predsa iné... každé zamilovanie, aspoň u mňa.

elam1234
23. okt 2022

Mala som partnera odo mňa značne staršieho , po 40tke a hovoril mi, že takto zamilovaný ešte nikdy nebol 😂 že vždy to bol preňho vzťah skôr z rozumu, ale že pri mne oň úplne prišiel , takže áno dá 😂

marseillefan
23. okt 2022

Za seba môžem povedať, že už by som sa nedokázal zamilovať ako v mladosti.... Vtedy bolo ako keby zmyslom života nájsť si spriaznenú dušu, nájsť niekoho, pre koho budem žiť a kto bude žiť pre mňa... kto si zoberie moje srdce a dá mi to svoje. Dnes už som úplne iný človek. Už nie som to romantické chlapčisko, som bojovník, ktorý každý deň bojuje, aby sa jeho rodina mala dobre a bola šťastná.. Moje srdce už nepatrí len jednej žene, ale aj dvom našim deťom. Aj keby sa čokoľvek stalo, neviem si predstaviť, že by v mojom srdci bola nejaká iná žena. Randiť, mať sex, mať rád... to áno. Ale ľúbiť si proste neviem predstaviť.

tykat
23. okt 2022

Tak ja mam v okoli kopec chlapov ktorí cca 40+ akoby dostali ďalšiu pubertu, opustili manželky a deti a žijú s novými ženami (mladšími) a maju s nimi male dieta alebo sa o par mesiacov narodí. Nanovo zamilovaní, uplne poblazneni.
Naopak ani jedna zo žien 40+ z môjho okolia nemá nejakú novú veľkú lásku ci nového super partnera. Vačšinou maju deti co im muži nechali a skúšajú im najst nejaky mužský vzor ktorý by s nimi žil. Jedna jedina z nich ma takýto novy dlhodobý vzťah.
Čiže ak si bezdetna cca do 35 tak mas šancu uloviť toho vyššie spomenutého 40+ ktorý je v manželstve nespokojný a byt s nim šťastná so všetkým co k tomu patrí. Ak si ostala sama s detmi tak to bude ťažšie, tam uz je viac prekážok.

mimikarol
23. okt 2022

Podľa mňa nie. 17 a 40+ ročný človek už rozmýšľa úplne inak.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
siska53
23. okt 2022

Da sa, moja babka sa zamilovala, vlastne aj on do nej, ked mali 70 rokov, teda on o par rokov viac, ona mala cca tolko. Prezili krasne roky, vyzerali a aj boli do seba zalubeni, velmi sa lubili. Taku stastnu som moju babku, kym on zil, dovtedy nevidela. Strasne boli zlati spolu, uplne akoby az vtedy nasla tu svoju druhu polovicu, ako sa vravi.Len on potom zomrel...

janickacrazy
24. okt 2022

@siska53 wau, to je pekné a aj smutné zároveň

siska53
24. okt 2022

@janickacrazy a pre nas aj sokujuce. Lebo ona sa vratila z kupelov a oznamila nam, ze sa k nemu stahuje! Ale bol to mily, zlaty clovek, bolo vidno, ze sa naozaj lubia, uplne jak dvadsatrocni, strasne boli zlati spolu. Tu lasku z nich bolo velmi, velmi citit.