Potrebujem to dostať von . Zlyhala som na úplnej čiare . Pár x som sa stretla s jedným mužom vykali sme si nešlo o dohodnuté stretko ani nič iné poznám jeho ženu a deti ,no po určitej dobe ma oslovil cez správy .krátka konverzácia nič iné no raz sa ponúkol že mi pomôže odniesť niečo ťažké . Bol taký milí, aj sa pozeral mi na ruku ktorú som si zranila dotyky boli nežné. rozišli sme sa ahoj a bolo no potom začal písať ako ho priťahujem atď. Písali sme si viac x aj som ho upozorňovala až nerobí somariny že má ženu .neviem ako to má doma no u nás sme teraz na takom menšom mraze chýba mi neha , pekné slová tak mi to polichotilo ako mi písal . Jeden deň vedel kde budem písali sme si o tom medzi rečou . Prišiel a objal ma bol milí hladil má .dali sme si pusu .. bozkával ma na krku . Vravela som mu potom že robíme chybu že to takto ďalej nejde že jeden aj druhý máme rodinu a polovičky . Nedošlo k sexu i keď by príležitosť bola len ja som nechcela a on to akceptoval bolo len proste objatia a pekné slová , pusa veci ktoré mi chýbajú. Cítim sa za to taká špinavá a hrozna že som zlyhala a dovolila aby sa má cudzí chlap dotýkal. Aktuálne nekomunikujeme teda on mi píše ale ja ho ignorujem napísala som že ďalej to nesmie pokračovať. Možno má niektoré ukamenujete ale ja som to potrebovala dostať von
No pozri, zastavila si to celé a to je dôležité.
Nenechala si ho aby tá využil na sex, ale ani nenesies zodpovednosť za jejo správanie
Zablokuj ho
Tak naco mas polovicku, ked ti nedava to co potrebujes? Vyries svoj terajsi vztah a daj ho dokopy ak to ide, nebudes potom musiet hladat inde. Alebo to terajsie ukonci a nebudes mat vycitky, ze sa ta dotyka cudzi chlap 🤷
@mirkava ja presne viem o čo mu ide aj to chcel povedala som nie a akceptoval to ..nechcem sa s ním takto už viac stretnúť Max keď budú iny ľudia a normal debatu .tiež mám muža a deti a viem že som klesla na samé dno týmto
V podstate ta chápem, je to vzrušujúce, niečo iné, nové, možno pocity ktoré tu už dlho neboli , ale pri tomto by som ostala a asi by som sa mu pre istotu vyhýbala.
A neklesla si na ziadne dno, stopla si to a to je skôr hrdinstvo a obzvlášť ak ta pritahuje.
@maranta_leuconeura svoj vzťah riešim .povedala som svojmu že mi chýbajú dotyky .nejaká tá neha a to všetko .len v tom čase bol proste preč .ja som nemala v úmysle nič také vtedy riešiť aj som sa snažila od neho ísť inde len on má tak namotal a popri tom objal lebo sme sa rozprávali a vtedy padla povedané ta pusa taká malá nič strašné žiadny francúzak .chytal sa rúk nôh ,vlasov tváre
@kittykat22 ja som mu už písala že to ďalej takto nemôže pokračovať, že on na babu a deti a ha to isté že Max kamaráti .jasné že boli z jeho strany že sa to nikto nedozvie atď ale napísala som buď nič alebo kamaráti obyčajný.este niečo napísal no ignorujem ho akurát
@mirkava je odomňa starší je taký simpaticky.tajto možno balamuti každú. Len ja sa cítim taká špinavá že som dovolila aby sa má dotýkal a dal pusu je pravda že som bola dosť v blbej situácii a to urobilo možno svoje 🙈🙈🙈🙈
Robíš dobre, keď nekomunikuješ... Keď ešte píše ako sa to nemusí nikto dozvedieť, je jasné, že hľadá len milenku a nemá záujem to posunúť ďalej, všetky pekné tie pekné slová sú kaleráby... Z toho čo som pochopila, sa vlastne poriadne ani nepoznáte... Skús sa venovať tomu ako zlepšiť vzťah, ktorý máš, to by ti mohlo pomôcť dostať ho z hlavy.. Alebo teda ak to je naozaj zlé, tak to ukončiť a hľadať svoje šťastie s nezadaným mužom, pre ktorého nebudeš len tá druhá
No ved sa nič nestalo 😊. Normálne ho nerieš. Mňa by potešilo to, ze som ešte atraktívna 😊 a viac by som to neriešila. Zdvihni si tým svoje ego a nedovol aby si sa ty cítila zle.
Ja si vôbec nemyslím, že si klesla na úplne dno...je smutné, že nemáš vo vzťahu nehu, pohladenia, milé slová...chýba to a jednoducho si podľahla , stať sa to môže hocikomu a nie každý napríklad je taký silný, že by bol schopný povedať dosť nie, ale jednoducho by podľahol. Stopla si to a nekomunikujes, to je adekvátne rozhodnutie. Možno je na čase začať komunikovať s mužom aj keď v bode mrazu je to asi zložitejšie.
@lindous nieje to zle doma čo je . Len stojíme na tom isté bode už pol roka taký stereotyp proste on v práci ja doma s deťmi .a povinnosti.on unavený zaspí na gauči. proste tie dotyky chýbajú .pekné slová . To čo sa stalo už sa nebude opakovať. No poznáme sa už asi aj 2 roky len tí bolo také že ako sa máte .kde máte ..Meno jeho manželky... Proste ja som tá ktorá by mala navrhnúť povedané tykanie a to som neurobila takže sme si výkaly len potom akosi on taký že či by sme si nemohli týkať rozdiel asi 8 rokov medzi nami .ja som bola tak vychovaná že čo je viac ako 5 rokov odomba som vykala . Ale to písanie asi 2 mesiace ja som to brala ako takú srandu no on to berie ináč .a potom bum padla na hubu
Nezlyhala...ale stopni to... bude určite neúnavný a otravný.
Baby čakala som že ma tu ukamenujete 🙈😬 ale vy ste tak zlaté že ste mi tým veľmi pomohli .áno zobrala som si ponaučenie že nemôžem pustiť k sebe iného chlapa ako svojho . So svojím to musíme dostať o nejaký ten krôčik či schodíky vyššie zažiť ešte nejakú tú nehu , romantiku a neklesnuť na to isté dno . Popravde som hrdá na seba že som zastavila aby bol sex lebo teda skoro sa dotýkal tam kde len môže môj muž. A teda čudujem sa že to nevyužiť lebo tam by nikto neprišiel mohol to kľudne urobiť proti mojej vôle ale našťastie neurobil , povedal tak nabudúce nebudem na teba tlačiť,.
Ale už vtedy som vedela že nebude , milujem svojho muža áno chcelo by to zmenu a už viem že ju začnem ja a nebudem mať len slová ale aj skutky a možno to pohne aj v ňom a bude to zas ako predtým
Koľko máte obaja rokov?
@mamula20 áno máš pravdu 😔 ako sa hovorí čo nemá doma hľadá inde ..teda ja som nehľadala .snažila som sa nie jeden x povedala že chcem cítiť nehu , dotyky zobudiť sa vedľa neho keď je doma ísť spať spoločne no niekedy je to tak že on zaspí na gauči a ja o 22 keď už deti spia upratujem dávam dom doporiadku nerada vstávam a vidím bordel
??koľko má on rokov?a ty?
@sheila121 však to je to najhoršie 🙈🙈🙈a ešte keď ju poznám a teraz viem čo je schopný urobiť ale musím byť ticho čo by som jej povedala že jej muž je sukničkár že chcel somnou sex 😬
@zanka777 ja 36 on 44 ale nevyzerá na ten vek práveže vyzerá tak na môj vek
Ženy fakt? Je vás viac co o 22 ešte upravujeme dom? No ja v žiadnom prípade.... čo som otrok?
@sheila121 áno bola by som najväčšia špina ja a jej chlap by bol chudáčik
Prečítala som správy písal o stretnutí Napísala som mu že čo bola tá pusa a dotyky musí zabudnúť nič z toho viac nebude a naj bude keď zabudne že také niečo ako sex chcel .a plus že bude dobre keď sa budeme vyhýbať i keď to bude trochu zložité nakoľko naše deti chodia na rovnaký krúžok.
Baby ešte raz si vážim vašu podporu , pochopenie , vážim si to veľmi ani neviete ako .podľa vás som nepadla na dno no pre mňa to bolo , bola to chyba ktorá sa nesmie a nebude opakovať. Nezahodim 17 ročný vzťah aj keď má svoje muchy ale tie sa zlepšia už teraz ma nakoplo že za svoj vzťah musím viac zabojovať aby bol taký aký by som chcela
Neopustaj sa. Zakusila si nieco pekne,nechala si sa uniest,ale hlavne je,ze si to stopla. Odpusti si a chod dalej. Mas ponaucenie dobuducna,ze taketo nieco sa uz nesmie opakovay. Ak ti chyba neha,dotyky,mas muza,treba nieco urobit vi vasom vztahu,aby sa napravil a nemusela si byt odkazana na mile slova od cudzieho chlapa.
Zastavila si to, este ako tak vcas a to je podstatne.
Nikto ťa nemôže za to súdiť ..nikto neviem ako sa ti cítiš a čo si myslíš .. potrebovala si to dostať von a to chápem
Chlap ma ženu a deti. Co myslíš o co mu asi ide? Nechcela by som chlapa ktorý má rodinu ani omylom.