Ahojte. Stalo sa niektorej, ze tesne pred pôrodom zistila, ze je s nesprávnym partnerom a otvorili sa jej oči? Absolútne nezodpovedny, neschopný dodržať slovo a riesit veci. Riešili ste to nejako? Alebo to teraz nema zmysel.. Prosim žiadne podrývacne reakcie, ze na co mam s takým dieta, tiez som si to takto nepredstavovala a vzdy som chcela funkčnú rodinu, predstava o ktorej sa mi zrútila ako domček z karát.
@kristinatina86 daj tomu cas, teraz sa sustred na porod, babatko a casom uvidis. Ak aj nadalej sa ti bude javit zle tak budes riesit. Teraz ozaj neries.
Hm ako vidím o 26 dni mas termín pôrodu.. teraz potrebuješ pohodu kľud a nie riešiť tieto veci, počkaj kým sa dieta narodí a ked ani to ho nenaučí zodpovednosti a bude ti jeho povaha a chovanie vadiť potom to začni riešiť.
Je to tak, ako píšu dievčatá, teraz určite nič nerieš a nerob nejaké zásadné rozhodnutia, blížiaci sa pôrod robí divy nielen so ženou. Ak sa ti zdal byť tvoj partner doteraz fajn, možno má aj on teraz ťažké obdobie. Možno len teraz všeličo od neho ocakavaš a on zrazu nesprava sa podľa toho. Možno to bude tak aj nejaký čas po pôrode. Mysli na bábo a na to že ťa tvoj chlap ľúbi a spolu to nejako prekonajte. Môžeš mu jemne naznačiť čo sa ti nepáči na jeho správaní, ale jemne, vyhni sa prudkej kritike a vycitkam. Nekazte si toto jedinečné a krásne obdobie. Držím palce.
svadba uz bola ci na divoko?
@kristinatina86 však ked už vieš že nieje ten správny tak čo..nemusíš s ním byť..bude už len platiť na dieťa
Možno je to tehotenskými hormónmi, ja by som toho svojho vtedy najradšej vyhodila z bytu 😄 Ustálilo sa to cca 3 mesiace po pôrode a to sa čudujem, že to zvládol. A naučila som sa, že chlapom treba povedať, čo chceš 😄
ako sa hovorí neplač nad rozliatym mliekom, v tej to chvíli ak to je možné sústreď sa na bábo, nachystaj si všetko tak, aby si doma mala v pohode, postupne začneš riešiť, čo ďalej, s odstupom času aj emócie vyprchajú a budeš sa pozerať na to reálnejšie...je možné, že časom si partner uvedomí a naučí sa a nájdete spoločnú cestu ( niekedy chlapa treba naučiť - ťažko keď neviem o čo ide), keď nie tak sa budeš musieť sama rozhodnúť čo ďalej, ale nerieš všetko horúcou hlavou, veľa šťastíčka
Joj, takých už bolo, čo to zistili tesne pred svadbou/pred pôrodom/po pôrode... Jednoducho náročnejšia situácia, no. Ale ako radí kočky predo mnou, teraz by som neriešila. Teš sa na bábätko, nech všetko dobre dopadne, potom až sa to usadí, porozmýšľaj a rieš.
@kristinatina86 ano, moze sa to stat, jednoducho si predtym nevnimala jeho nedostatky, mozno z lasky, mozno si to nechcela vidiet. Kazdemu z nas sa to moze stat, i ked vyberame zodpovedne, po 15 - 25 rokoch spoluzitia sa nase cesty rozidu.
Napriek vsetkemu, teraz nic vztahove neries, sustred sa iba na seba, na dietatko, na porod a nezabudni si tieto krasne chvile vychutnat - zasa nebudes rodit kazdy rok. A potom si sadnite s skuste najst spolocnu rec a cestu: ako si to predstavujes a co citis Ty a ako si to predstavuje on - v klude, bez kriku a mozno budes prekvapena ako rychlo sa to vyriesi. Vela trpezlivosti, nech to vsetko dobre dopadne 🙂
Presne tiež myslím že počkaj kým sa ukludnia tehotenské hormóny 🙂 mne tie moje dávajú zabrať tiež by som ho občas pratala 🙂 🙂
Len nechápem....do otehotnenia bol zodpovedný,držal slovo a riešil veci?...ale ok,to nechceš počuť....mne sa toto nestalo,ale radila by som počkať do pôrodu,počkať ako sa postaví k novej situícii,k dieťaťu a potom sa rozhodnúť,čo bude lepšie...či nezodpovedný a neschopný alebo nijaký otec.Ber aj do úvahy,že teraz ešte v tebe pracujú tehotenské hormony a si na veci a situácie citlivejšia.