Ženy som bezradna sme spolu 6 rokov.. A už tri roky to trvá najprv problém s chuťou na sex teraz predčasná ejakulacia K Dr nechce rozhovor skončí V polke že on tam nechce lebo keď bol malý tak trauma strhol mu pipis.. O chvíľu že on sa hanbí.. A za to sa nehanbí že sa musím sama uspokojiť.. Sme manželia máme aj deti inak vše ok netrpime nudzou peniaze ok.. Deti A dá sa povedať že aj vzťah pokiaľ nepadne téma sex.. Posledný sex sme mali pred Vianocami od vtedy odmietam povedala som ze kým nepôjde riešiť situáciu K Dr nebudem s ním spať predtým som sa snažila aby bol spokojný ale on nie.. Vzdala som to.. Sľúbila som mu vernosť ale som žena a mladá mám to rada.. A chcem byť S ním ale nechcem aby som podľahla jedného dňa niečomu.. Však toto sa nedá trpieť dlho už je to 3 roky.. Všetko takto ako to píšem sem som mu povedala pekne bez výčitiek normálne a on.. Plasne dvermi a urazeny že jeho žena s ním chce riešiť problémy a stať pri nompomoct mu sa urazi.. Fakt neviem čo.. Co chcem od vás radu hocičo.. Hoci len popísať lebo má porazí.. Chcem veľa chcem minimálne raz za týždeň so svojím manželom dobre... Uvoľniť sa..
Viem čo hovoríš ja som to tu písala pred dvoma mesiacmi nás sex bol tiež zlý ale s mojej strany nechuť a odpor ale bola za tým antika a teraz som rada že je to preč treba sa len rozprávať a trpezlivo skúšať a mysliet jeden na druhého.my sme pred tým ako som vysadila antiku mali sexu malo .... Žalostne málo dnes ho máme za týždeň toľko čo predtým za rok a život sa nám rapídne zmenil .A keď je manžel v práci ... Chodí von na ďalšie tak sa ho neviem dočkať a predtým som sa bála že zas bude chcieť a ja nie.verim ti že sex potrebujú tak muži ako ženy len to má byť z lásky a s radosťou tak verím že to vyriešis a bude to dobré prajem veľa šťastia .
A iniciatíva z jeho strany nie je žiadna? Vôbec nemá záujem? Myslela si k doktorovi sexuologovi? Na to sa môžeš ísť spýtať aj sama k doktorovi.
@zuzana212722 su chlapi, ktori takyto problem nepojdu riesit k lekarovi.Na tu predcasnu ejakulaciu skuste kondom.muz sa Ti vyhyba, lebo vie, ze zase zlyha to chce velku podporu od teba
@eliska13 Skús sa ho opýtať či infarkt alebo rakovinu prostaty by sa tiež hanbil ísť liečiť k lekárovi, veď vlastne je to hanba mať také starecké ochorenie v mladom veku...
Vieš, chlapi sa strašne zacyklia ak je takýto problém, ak nedôveruješ svojej sexuálnej výkonnosti tak okamžite poklesne pretože toto je vec o ktorej nesmieš mať pochyby.
Ženy si neuvedomujú ale aj najsilnejšia erekcia opadne za pár sekúnd ak chlapovi príde na um určitý typ nepríjemných myšlienok (napríklad že ťa zase neurobí a budeš nespokojná). Predčasná ejakulácia často ide ruka v ruke s nedostatočnou erekciou, totiž si nedôveruje dostatočne aby ju skúšal odďalovať (čo nie je ťažké, musí znížiť frekvenciu pod určitú hranicu alebo "zmeniť dráhu" kvôli zníženiu frikcie).
Skúste sa ale o tom porozprávať, možno je frekvencia ktorá tebe bude stačiť ak trvá dlhšie a on by ešte nemusel skončiť tak rýchlo
Čo sa týka predčasnej ejakulácie u najväčieho percenta funguje nasledujúca metóda. Jednoducho ho urob manuálne alebo orálne a druhý krát by mal vydržať podstatne dlhšie. Skúste to znovu hneď ako sa mu znova objaví erekcia (treba experimentovať, u mladého chlapa to môže byť aj za 5 minút ale určite by mohol znova byť schopný styku pod dve hodiny). Musíte to vyskúšať, u niektorých treba opakovať postup 2-3x kým mu to bude trvať dosť dlho. Medzičasom ťa môže stimulovať takže aj ty budeš potom rýchlejšie hotová.
Tak isto kondóm by ho mal spomaliť, ale u dosť veľkého percenta chlapov tak vadí že radšej nechcú ako s kondómom. To by som nechal na ňom.
Najlepšie by navrhol postup sexuológ ale ak by nešiel k lekárovi ani s infarktom tak čo už s ním... Musíte sa hlavne o tom radi vy dvaja, ak sa hanbí pred tebou tak to musí nejako prekonať, musíš ho povzbudzovať a byť plná pochopenia. Lebo už z teba citiť frustráciu čo hrozí problémami.
ok... ja osobne si myslim, ze je to problem s libidom stale... a predcasna ejakulacia? sup sup, nech to mam co najrychlejsie za sebou... niekedy moze mat chlap vedla seba najvacsiu sexicu ale jednoducho to s nou nepojde... nepovedala si kolko ma rokov ak nad tridsat... tak uz kludne moze nieco brat na zvysenie testosteronu, nemusi to byt hned priamo substitucna hormonalna liecba... mozno postaci aj nieco cim sa podpori prirodzena tvorba testosteronu v tele... u mna je TOP rastlinka Kotvičník zemný... alebo Tribulus terrestris https://erekcia.guru/tribulus-terrestris/ , este to skus... a ked nie najdi si bokovku co ti poviem...
@oldman50plus súhlasím so všetkým, ale ... keď ten jej partner nechce, tak čo sa tu dá robiť? V prvom rade musí chcieť on niečo riešiť a niečo následne zmeniť. A ak nechce, tak je to pekný egoista, vidí len seba a nie aj svoju partnerku, potom nech sa nediví, keď si nájde iného kvôli sexu, lebo ona zjavne chce...
Ahojte, viem, že to sem nepatrí, ALE - mám prosbu.
Študujem posledný rok odbor psychológia a píšem diplomovú prácu o konfliktoch a spokojnosti v manželstve a potrebujem MANŽELSKÉ PÁRY, ktoré by boli ochotné mi ANONYMNE vyplniť dotazník. Jedinou podmienkou je mať aspoň 1 dieťa, tzn. že ste pre mňa vhodná skupina respondentov.
Ak by bol niekto ochotní, napíšte mi správu a ja vám pošlem link, kde môžete vyplniť dotazník.
!!!NEUVÁDZAJÚ SA ŽIADNE OSOBNÉ ÚDAJE a garantujem 100% anonymitu. Je potrebné aby dotazník vyplnili obaja - čiže aj manžel aj manželka.
Vopred ďakujem za ochotu a váš čas 🙂
@zuzana212722 ahoj Zuzka ak teda máš stále tento problém s manželom ktorí si už tak dávnejšie riešila poradím ti čo bude potrebovať tvoj muž
Ahojte. Ak máte ešte stále problém, kľudne mi napíšte. Viem pomôcť. 😊
@dominikafr ahoj ako vieš pomôcť?
http://www.predcasna-ejakulacia.sk
Prečítaj si a skús ho nestresovat aj ty... Musíte len trénovať aby sa to zlepšilo. Nám to trvalo pár mesiacov...