Zlý sen o partnerovej nevere

23. sep 2021

Ahoj dopredu nechcem aby ste sa mi tu vysmievali a tak že niečo také tu idem riešiť .. no potrebujem to niekde dať už von ...
Minuli noc som mala strašný sen ,kde som bola ja so svojím partnerom našim synčekom veľkým a naši rodičia jedný a aj druhý na niakej chate .. no zhodou okolností sa tam objavila partnerova bývalá frajerka ktorá už normálne má dieťa aj partnera svojho .. ale v tom sne sama za nami prišla .. každý si poľahal .. ja v obývačke a oni v tom sne rovno za chrbtom sa ohmatkavali on jej pod nohavice a aj ona jemu ... No a potom sa presunuli do našej izbe kde ona mu tam ho fajčila a keďže som niako ich počula tak v tom sne som ich načapala... A potom som sa hneď šla prejsť a zhodou okolností on za mnou nešiel ,zostal s ňou tam vo vnútri .... Ja neviem prečo sa mi snívalo to no som z toho mimo ... On tu svoju bývalú frajerku veľmi ľúbil a hlavne dosť ešte pred naším zoznámením chceli jeho rodičia aby boli spolu ... Som z toho dneska celkom smutná ..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
23. sep 2021

Je to sen, a ako pise @viestta tak ju neas vysporiadanu. Ale mala by si si to uvedomit. Jedine ze by si bola po ruke a on sa chcel mnozit.

Zaroven poviem ze sa mi v noci snivalo, ze v uliciach beha nosorozec a nici auta na ulici. Mam sa bat? Dokument o nosorozcoch som nepozerala, tak neviem co ten sen znamena 🤣🤣

sonetta
23. sep 2021

Mne sa, odkedy som porodila, snívalo už niekoľkokrat, že ma terajší muž podvádza. Myslím, že sa v podvedomi bojím, že sa mi to stane znova, nakoľko ex ma podvádzal.

zlatyk16
23. sep 2021

Aj ja mavam take sny uz mi to ide na nervy 😬lebo potom zduta cely den 😁, chlap mava tiez take sny o mne 😁

moonlight1210
23. sep 2021

Neznamena to nic. Len tvoje obavy a hnev, zeby si bola ponizena. Tak to vo sne prezivas v podobach, ktore ta najviac ponizuju a bojis sa toho. Ze ho vidis, ako si sex s nou vasnivo uziva, tebe rovno pod nosom, bez hanby a zabran. Radsej riskuje, ale jej sa nevzda.
A miesto, aby siel za tebou, ked odides (potom ako ich prichytis), ostane radsej s nou (ze sa ani nehanbi, je mu to jedno, si mu ukradnuta, ona je dolezitejsia, ty si chod kam chces).
Proste ich dvoch vidis v obrazoch, ktore su ti najneprijemnejsie. Stelesnuju tvoje pocity.

Skus porozmyslat, co take sa stalo, ze mas myslienky, ze v jeho zivote nemas taku cenu (a potom sa ti to premieta do milenky, ktora ti ukazuje, aka bezcenna si).