Zlé chovanie muža

6. sep 2021

Ahojte. Už toho plne zuby, manžel sa ku mne zle chová,... Už to trvá dlho, za všetko mi nadáva, upratujem varím proste domáce práce starám sa o deti ale podľa neho nič nerobím.. On príde z roboty a prvé čo je telefon a ide sa hrať. Večer mame mat spolu keď deti spia vezme mobil hra hru a ešte aj cez hru vola s nejakými tam v hre. Proste mne tak strašne chyba objatie, porste v celku láska a nevládzem.. Vždy keď vstáva do roboty tak vstávam aj ja lebo zaspím keď je po nočnej na jeho požiadanie ho zobudím ak po zabudnem a spi dlhšie tak mi nadá že som neschopná nevie sa spoľahnúť na mňa.. Keď niečo nechtiac pokazí tak som hneď titulovana.. On pred par dnami pokazil ohrievač, na to miesto odkiaľ padol ho dal on a podol odtiaľ na zem a ze je to moja vina lebo som mala vedľa neho stat.

Tituleje ma vulgárnymi nadávkami, ale aj zvieracími.. Už mám toho plnú hlavu aká som ponizovana. Tento týždeň mi 2 x povedal ze mam sa zbaliť a vypadnúť keď sa neviem chovať a bolo to preto lebo mi išiel sať pusu a ja som mu povedala ze nechcem od neho nič lebo mi vadí jeho chovanie. Tak sa jednoducho urazil. Môžem toto považovať za psychické týranie? Je to už dlho veľmi dlho :/ a ja už nevládzem a najhoršie je ze všetko počujú aj deti. Co by ste urobili vy na mojom mieste?

maminkadeticiek
6. sep 2021

Kolko ma tento clovek rokov??

ivkazba
6. sep 2021

Už len kvôli deťom si sa mala dávno zbaliť a ísť preč. Nenechať žiť deti v toxickom prostredí. Je tvoja zodpovednosť, aby deti nežili v chorom prostredí, keď už si sa rozhodla mať deti s debilkom (lebo neverím, že predtým to bol skvelý partner). Zbal sa a choď preč, alebo zbal jeho a nech ide kam chce. Aspoň bude mať čas sa hrať a môže si nájsť nejaké submisívne teliatko.

denkatn
6. sep 2021

ak sa da, na chvilu zmen prostredie... neda sa ti vybavit kupele?

janasim
6. sep 2021

aj ja som bola bachrata sedlaňa,potom sa to zhorsilo na vyhrážky zabitím,pekne išiel mamičke a dosť zle to znášal,nesuhlasil ani s rozvodom.

kamajka
6. sep 2021

To na čo ti je taký hňup? Ani keby si bola Matka Tereza tak mu dobrá nebudeš. Kopnúť do prdele. A akonáhle to spravíš tak sa bude hádzať s vreskotom o zem a slzy mu budú tiecť aj po riti.. a ešte bude sľubovať aký bude pozorný a uzná že sa choval ako magor..ale len na dva dni...potom sa všetko vráti do starých koľají... títo dnešní chlapi to len biť gumeným kladivom po hlave... a ani to im nepomôže...brrrrr

monicatko20
6. sep 2021

@denkatn čo zmení zmena prostredia na tom, že si ju muž prestal úplne vážiť??

dskjhfdlkdjhl
6. sep 2021

To kde chodite na taketo "poklady"? Neprejde hodina, aby sa na MK neobjavila diskusia, kde hlavnu ulohu hra debilko, ktory si svoje komplexy riesi na manzelke. Nechapem, ci ich niekde zhadzuju, klonuju, alebo nejako inak "vyrabaju". A hlavne nechapem, ze ti debilkovia uz davno neboli z druhej strany zamknutych dveri, ja by som toto doma netrpela.

denkatn
6. sep 2021

moniacatku: no moze sa stat, ze ked nebudu porobene domace prace, zacne si vazit, vzdy treba chlapom podla mna raz za cas dat pocitit ze ake je to ked na veceru si varia parky... a ona s odstupom lepsie vyhodnoti situaciu a mozno sa rozhodne uz nevratit. takto je v strese, nevidi riesenia

marcellka32
6. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl tiež sa čudujem, každý deň žena s diskusiou o ponizovani

marcellka32
6. sep 2021

Tebe 2x povedal, že sa máš zbaliť a vypadnúť a ty tam ešte si? Kde je tvoja hrdosť? Si robí s tebou čo chce, pako...pobal deti a choď preč, načo čakáš, že sa zmení? Takéto povahy sa nemenia, vlastné áno, ale k horšiemu

liljana
6. sep 2021

@marcellka32 Zase snad necakas, ze sa tu pride niekto pochvalit, ze on je vo vztahu ten zly. Ako je muzovi neverna, ze do neho rype, hada sa s nim kazdy den,.... ;) je to stranka pre zeny a chodia sa sem postazovat. To nie je platna vzorka fungovania vsetkych manzelstiev.

monicatko20
6. sep 2021

@denkatn skôr by som sa priklonila k tomu, že by si mala uvedomiť, že správanie z jeho strany nie je dobré a išla by som preč..ak už sa raz začal s nadávkami, príkazmi a rozkazmi tak to už lepšie nebude podľa mňa..

katkati
6. sep 2021

@denkatn Pochybujem, že keď sa vráti z kúpeľov, tak ju bude čakať milý usmievavý chlap.

dskjhfdlkdjhl
6. sep 2021

@liljana toto je jasne, ale aj tak je tych diskusii nejako privela.

majah212
6. sep 2021

Obyčajný hulvát a buran, bez štipky sebareflexie s manipulativnymi sklonmi.
Radiť je ťažko pretože to je dlhy proces ak chceš zmenu tak je dôležité začať od seba, pokial si necháš skákať po hlave tak to tak bude navždy. Viac asertivitity sebavedomia a ráznejší prístup voči mužovi. Keď má čas sa hrať na telefóne má čas si navarit, oprav a postarať sa o deti. Žena neni otrok ktorý má fungovať 24 hodín denne každý deň v roku. Nezabudni ze deti sa učia podľa toho čo vidia u rodičov, čiže vychováte z deti alebo obraz seba alebo obraz muža

anne_mary2
6. sep 2021

Aj ked viem ze velakrat to neni o tom len “ zbalim sa a idem”, resp to nie je taky vzdy easy, nie kazdy ma kam, nie kazdy je financne nezavisly od toho muza.. ale teda naozaj, ak mas kam, zober deti a chod.
Aspon na na cas… uvidis…
ked chcu obaja, da sa to este riesit. Ale ak nie, resp ak sa nic nezmeni / nechce sa muz zmenit , tak to je zaciatok konca.
Mozno ti odlahne ked zistis ze mozes mat aj neupratane, aj sa nieco rozbit, aj nepodarit a svet sa nezruti, lebo ty si s tym ok, a buzerator tam nebude.
A ano je to psychicke tyranie… urcite by som balika seba, deti a riesila to. Hlavne ked to asi trva uz roky

miirka123
6. sep 2021

Fuj tak to je pekne odporne z jeho strany ale to sisi ty nechala zájsť takto daleko už dávno si mala určit hranice čo si môže dovoľovať a čo nie. Ja by som odišla aj s deťmi ak sa ti dá niekam ísť. Ak máš bývanie, vieš sa postarať o deti a seba zabezpečiť bývanie sla by som si svojou cestou bez neho. Máš právo byt šťastná a mat chlapa ktorý si tá bude vážiť. A určite by som sa mu v žiadnom prípade nevenovala po príchode z práce z vysoká by som kaslala naňho. Akože pekne hnusný chlap neznasam gamblerov feťákov a alkoholikov čo sa ešte tvaria ako múdre sovy a h*vno vedia a okrem seba si nevážia nikoho.

katkati
6. sep 2021

@majah212 Taký debil nepochopí čo je asertivita. Autorka, bude to ešte horšie, detí budú trpieť. Mala by si ho nechať, lebo žiaľ, zázraky sa nedejú.

marcellka32
6. sep 2021

On pred par dnami pokazil ohrievač, na to miesto odkiaľ padol ho dal on a padol odtiaľ na zem a ze je to moja vina lebo som mala vedľa neho stáť....čistý akotonazvat..debil, prečo si s ním ešte?

taskataska
6. sep 2021

@denkatn takze chlap si ju podla teba ma vazit za to, ze ma navarene, upratane a oprate?
wow

anna_maria1
6. sep 2021

Mam pocit, ze v poslednej dobe tu nejako pribuda takychto tem, kde si muz nevazi a ponizuje zenu

anig
6. sep 2021

Autorka:viem,že toto nechceš počuť,ale odíď skôr než sama nebudeš vedieť,že čo je ešte normálne správanie a ktoré nie...bude to len a len stupňovať,budeš vinná úplne za všetko,bude ťa zhadzovať a ponižovať...čím viac sa ty budeš snažiť,tým viac on bude požadovať a útočiť na teba.Ja som toto zažila,čisté peklo,kedy som ku koncu nevedela,že čo je pravda a čo nie,tak silno manipuloval,tiež som sa podľa neho nevedela správať.....inak,ja som až veľmi neskoro prišla na to,že ma po celý ten čas podvádzal...potreboval ma dostať z domu aj s deťmi,aby si mohol tam vodiť milenku.Kym som na to neprišla,tak som si myslela,že som na víne fakt iba ja...viem,že teraz to takto nevnimas,že nechceš,aby deti vyrastali v neúplnej rodine,ale práve pre deti je najdôležitejšia ich matka,ktorá je spokojná a šťastná a pri tomto mužovi to nebude.Drzim palce,je to beh na dlhé trate sama so sebou,s okolím ....

denkatn
6. sep 2021

@taskataska nie, ale pracu ktoru nie je vidno, nikto nevie ocenit.

ifava
6. sep 2021

Odisla by som, naco to je dobre zit s takymto clovekom? Ved to ta len vycerpa, to psychicky depta, to by som nezvladla. To potom je prec aj cela radost zo zivota.

autor
6. sep 2021

@ivkazba ver mi mal svoju chybičku. Ale nespraval sa tak vulgárne ako teraz.
@maminkadeticiek 30 rokov ma ja mam 25

@kamajka ver mi, že by neplakal... Ešte sa mi vyhrozil v rámci hádky že od neho dostabem, čo by nebolo prvý krát
@denkatn on ma vie tak ponizit, doma bol chovany tak ze sa jeho matka stará o otca že mu perie jedlu mu chystá pred ústa sám by si ani snáď jeho otec nespravil.. Takže keby som mu nenavarila posťažoval by sa mamičke a tí by si ma podali.. A nepomohlo aj keď som povedala ze on sa ku mne chová.. Je to náš syn nemôžeme ísť proti nemu..
@anig ďakujem krásne.. Veľmi pekne napísané.. Neviem co ma pri nom drží už som mala aj o rozvod podané a zrušila som to bojím sa jeho vyhrážok.. Ale horšie je to ze on chce bojovať silou mocou o deti ale postarať sa o ne nevie... Keď ho požiadam aby dal deti spať on ide jest on ide fajčiť on už má chvíľku pre seba... V noci aby sa oň zobudil keď jedno plače? Aj keby padali kombajny :/
@ifava ver mi radosť zo života nemám.. Nebyť tých detí asi som už psychicky zrútená... Lebo on svoje chyby nevidí, on sa vidí ako dobrý človek... Ale nie je ale ťažko odist..

majah212
6. sep 2021

Prečo ničis život sebe aj deťom? Vychováte z deti len svoj obraz 😖 pokial sa nezmeníš TY tak takto budete fungovať dalších 50rokov. Zobrala si si niečo k srdcu z rad ktoré ti tu baby písali? A áno si tyrana žena podľa toho čo opisuješ.
Prajem ti dosť síl a odhodlania zmeniť svoj život a aj život deti k lepšiemu.🍀
Ak máš synov -ako dospeli sa budú správať rovnako ako ich otec k svojim ženám, ak máš dcéru tak si nájde rovnakého *chruna” ako máš ty manžela a bude trpieť rovnako ako ty. Buď skončis tuto rodinnú karmu alebo odovzdas štafetu ďalšej generácii.

oliolijanka
6. sep 2021

"Lebo on svoje chyby nevidí, on sa vidí ako dobrý človek.."
Ty svoje chyby vidis?
Kto vybral tvojim detom takeho otca? Starala si sa pred otehotnenim, kam pojdes, co budes robit ak sa nebudes moct spolahnut na otca tvojich deti?

Tym ti nechcem ublizit, ani ta urazit, ci ponizit. Prave naopak, chcem ti ukazat, aku silu mas vo vlastnom konani. Sama si si zivot pototo a IBA TY sama to vies vies napravit.
Takze necakaj, ze tvoj chlap sa zmeni, polepsi... urob aktivne nieco ty. Urob nieco, aby tebe a detom bolo lepsie.
Alebo odid, alebo privri staremu gule do zveraka, alebo nereaguj na jeho provokacie, pustaj ich jednym uchom dnu, druhym von a najdi si milenca.
Ty to mas v rukach, na aku zenu sa budu pozerat tvoje deti..zlomenu, nestastnu, spokojnu, so sebadoverou, stastnu...
Nehladaj chyby vo svojom muzovi, definuj svoje.

autor
7. sep 2021

Nie neurazilo ma, ani jedna správa.. Som vám vďačná a áno otvorili ste mi oči.. Neviem si vysvetliť co ma doteraz pri nom držalo

letfenixa
7. sep 2021

@autorka máš 25, celý život pred sebou, no snáď ho nebudeš tráviť v takomto manželstve!