Dobrý deň chcela by som sa s Vami podeliť o môj problém s ktorým si neviem dať rady, ide o to, že jedna osoba z rodiny voči mne intriguje svagrova družka, snažila som sa s ňou od začiatku vychádzať v dobrom, ale neúspešne, vymýšľa si všelijaké klamstvá o mne pred rodinou a oni jej veria
Ludia si obcas nesadnu... Proste obmedz kontakt
A ako to ze rodina tomu veri? 🤔
@lucy7544 neviem si predstavit co za klamstva moze dotycna riesit, ze to takto zasahuje do vztahov... ignoruj ju, neries, ked bude vediet, ze si nad vecou, nebude mat potrebu ta tolko riesit. Ostatnym povedz, ze reci su nepravdive a ty nikomu nic nemusis dokazovat ani vysvetlovat
A čo o tebe rozpráva? Že si niekoho okradla, zbila, že podvadzaš muža, alebo čo také vážne môže hovoriť? Stačí ju vyzvať, aby ukázala dôkazy. Keď nemá, nikto normálny jej veriť nebude. No a tí nenormálni ti v živote chýbať nebudú, s tými prerušiť kontakt.
@thoughtfulweirdo hovorí to že ja nemám rada ľudí, že sa nechcem s nikým stretávať nechápem kde na to chodí veď žijem normálne a stretávam sa z ľuďmi, asi si tie jej slová beriem príliš k srdcu, skúsim to hodiť za hlavu
@lucy7544 A čo je na tom také? No tak si to myslí, a čo. Skús porozmýšľať, ako to ovplyvňuje tvoj život. Podľa mňa moc nie 🙂
Ďakujem Vám za odpovede aj že som sa s Vami mohla podeliť o môj problém, pomohli ste mi, snáď sa to nejako vyrieši
@lucy7544 keď si toto budeš brať k srdcu, a myslieť na to, čo si ostatní o tebe myslia a či, im už ona o tebe naklamala. Samotní ľudia si všimnú, že sa im strániš a že si iná. A ona potom bude mat pravdu. Je to manipulátor, čo ti niečo závidí. Kašli na ňu, zrušte kontakt a ži si spokojne 🙂
@daniela1911 áno máš pravdu budem sa to snažiť hodiť za hlavu a už sa s tým nezaoberal🙂
mám to v rodine. Sesternica mala problémy tak sa vyvŕšila nepekne na mne , dodnes neviem čo bol dôvod a myslím , že to nevie ani ona sama. Narušila mi vzťahy s ostatnými , prakticky takmer s celou rodinou . Prestala sa so mnou rozprávať , na jej syna som sa nemohla ani pozrieť. Teraz sa karta obrátila , ona chce a ja nie . Počas ignorovania , ale hlavne nerozoberania som si uvedomila , že nikdy nebola , nie je , ani nebude dobrý človek , resp človek s ktorým by som chcela udržiavať kontakt .
Nikdy nezabudnem ako som plakala , nešťastná , nevedela som čo sa stalo a ona sa mi dívala do očí a usmievala sa . Špina zákerná ! Nech si zákeráči niekde inde ak jej to dovolia .
Najidealnejsie je,ked clovek nevie,co o nom hovoria. Vzdy sa klebeti o kazdom,netreba si to brat k srdcu. Kto ta pozna vie,aka si a co tam po reciach. Nemozeme si s kazdym sadnut. O mne tak kolegyna roznasala klamstva resp.prezentovala jej zakomplexovany uhol pohladu. Vtedy ma to velmi trapilo aj som sa s nou nadlho prestala bavit. Hlupanu ani nenapadlo uvedomit si,ze mi ublizuje,zacala o mne sirit este vacsie klamstva a jej dohady. Jedneho pekneho dna som jej to vykricala,ale nepochopila a do oci klame,ze ona nic nehovori o mne....Takze len zatat zuby,lebo musim cumiet na tu suku falosnu denne a odosobnit sa. Keby to bola svagrina,stretavam sa s nou len nevyhnutne
@lucy7544 jemine, no ja som myslela, ze je to nejaky väcsi problem. Toto by som fakt neriesila, nech si rozprava co chce. Ohovaraniu nezabranis, posilni si sebavedomie. Pomoze dobry psychoterapeut. Ak na tom nepopracujes, mozes sa stahovat ako cirkus Humberto. Viem o com hovorim, mala som dedka, ktory ked sa s niekym nemusel, stahoval sa z jedneho konca republiky na druhy🙉, kazde dieta sa narodilo inde od Asu po Kosice a rovnako tak menili aj skoly. Nakoniec sa chvalabohu usadil 🙂
ja nemam rada ludi a nechcem sa s nimi stretavat. napr o mne je to v podstate aj ked trosku zvelicene pravda. toto predsa ani nie je urazka ak niekto o niekom povie. kvoli tomuto sa neznepokojuj. mozno ta ona tak vnima. a uz vobec nie sa kvoli takymto talafatkam stahovat. jedine, ze by tam toho bolo viac ze
@lucy7544 co tak ju priamo konfrontovat pred rodinou?